Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben sabırsızlıktan 5 temmuzdaki randevumu 3 temmuza çektim :)
Ve hala kasıklarım ve belimdeki ağrılar devam ediyor niye bilmiyorum biraz da ondan erkene aldım..

Kuzun hadi insallah guzel haberlerini bekliyorum. Agrilarin olmasi normal. Her 2 hamileligimde de olmustu, bizde bi ilac var mum, siz nasil diyorsunuz bilmiyorum, onu yapinca iyi oluyordum, her sabah aksam. Bi de dr um agri cok oldugunda uzanip dinlenmeyi soyluyordu. Dikkat edin kendinize

Kuzun hadi insallah guzel haberlerini bekliyorum. Agrilarin olmasi normal. Her 2 hamileligimde de olmustu, bizde bi ilac var mum, siz nasil diyorsunuz bilmiyorum, onu yapinca iyi oluyordum, her sabah aksam. Bi de dr um agri cok oldugunda uzanip dinlenmeyi soyluyordu. Dikkat edin kendinize
Benim ilk gebeliğimde hiç böyle bişi olmamıştı canım ya..
Şimdi regl'e 2-3 gün kala başladı hala devam ediyor..
Akıntım da yoğun geliyor ara ara sanıyorum kanamam oluyor o derece..
Hep de misafirler hastalar denk geliyor sürekli şansıma..
Ne uyku var ne dinlenme..

Benim ilk gebeliğimde hiç böyle bişi olmamıştı canım ya..
Şimdi regl'e 2-3 gün kala başladı hala devam ediyor..
Akıntım da yoğun geliyor ara ara sanıyorum kanamam oluyor o derece..
Hep de misafirler hastalar denk geliyor sürekli şansıma..
Ne uyku var ne dinlenme..
Canim oyle olmaz ama, bacaklarini da kaldir yasla duvara ya yataga uzan bol bol, ve dr na danis o soylesin sana ilac falan.

Canim oyle olmaz ama, bacaklarini da kaldir yasla duvara ya yataga uzan bol bol, ve dr na danis o soylesin sana ilac falan.
İş güç de var sabah kalk oğluşu hazırla sütünü içir giyin hazırlan onu kreşe bırak işe gel :))
Evet doktora gitmemekle hata yaptım sanırım ama bişi görmez diye gitmedim bu yüzden işte perşembeden salıya aldım randevuyu bakalım o zaman gidince sorucam..
Belki de 5 yumurtam vardı çoğu kist oldu onlar ağrı yapıyor..
Öyle de yapar dediler burda bi topikte sanki..

İş güç de var sabah kalk oğluşu hazırla sütünü içir giyin hazırlan onu kreşe bırak işe gel :))
Evet doktora gitmemekle hata yaptım sanırım ama bişi görmez diye gitmedim bu yüzden işte perşembeden salıya aldım randevuyu bakalım o zaman gidince sorucam..
Hiç kisti olmadan da ağrısı devam eden olabilir. Bebek yerini sağlamlaştırıyordur belki ondandır.

Ben kendi yaşadığımı söylemiştim canım. İki yumurtam vardı, biri çatlayıp tutmuş, diğeri kist olmuş. Hızla büyüdü ve yumruk boyutuna geldi, çok ağrı yapıyordu fakat 10-11.haftamda küçülmeye başladı. Bir iki hafta içinde de çok şükür kendiliğinden yok oldu gitti. Sende de illa aynısı olmuştur demeyeyim. Herkes kendi ağrısını kendi biliyor sonuçta...

Randevunu erkene çekmen iyi olmuş. Doktor kist varsa onu görür en azından. Gerçi müdahale yapılmıyor zaten kendi kendilerine yok oluyorlarmış. Sadece aklını kurcalamaz, mühim değilmiş diye.

Hiç kisti olmadan da ağrısı devam eden olabilir. Bebek yerini sağlamlaştırıyordur belki ondandır.

Ben kendi yaşadığımı söylemiştim canım. İki yumurtam vardı, biri çatlayıp tutmuş, diğeri kist olmuş. Hızla büyüdü ve yumruk boyutuna geldi, çok ağrı yapıyordu fakat 10-11.haftamda küçülmeye başladı. Bir iki hafta içinde de çok şükür kendiliğinden yok oldu gitti. Sende de illa aynısı olmuştur demeyeyim. Herkes kendi ağrısını kendi biliyor sonuçta...

Randevunu erkene çekmen iyi olmuş. Doktor kist varsa onu görür en azından. Gerçi müdahale yapılmıyor zaten kendi kendilerine yok oluyorlarmış. Sadece aklını kurcalamaz, mühim değilmiş diye.
Ne kadar sağlamcı bir bebekmiş öyle heeeeeeeee :)))
Yerim ben miniğimi..
Ben bi sıkıntı olmasından çekiniyorum yoksa resmen alıştım zaten 1 haftadır sürekli her an regl'im geliyormuş gibi bi ağrı sancı.. Akşamları nedense daha çok artıyor ama gl gör ki ben zaten hiç nasip olup da bi dinlenemedim. Hastanede akrabaları var 5 gündür yatıyor dün ameliyatı ertelenince bir sürü kiş ieve geldi gecenin bir saati yemekti çay vs. Uyku yok sabah erkenden kalk. Öncesinde zaten her gün ziyarete gidiyorduk onları alıp gezdiriyorduk canları sıkılmasın diye :/ vs..
Dün akşam da öyle şiddetli olunca aradım en erken salı günü boş vardı ona aldırdım..
İnşallah canım aynen dediğin gibi zaten içim rahat eder en azından..

Kolay gelsin canim. Insallah her sey yolundadir, kendinize iyi bakin, oglunu da op benim icin:KK200:

Kizlar iliskiden sonra yumurtladigim tarafimda kasik agrisi oluyo hic olmazdi boyle bisey yasayan var mi

Günaydın kızlar merhaba..
Benim bel ve kasık ağrılarım aynen devam ediyor.
Gün için hafif ama akşamları artıyor gece bile lavaboya kalktığımda fena ağrım olduğunu hissediyorum ve afedersiniz yoğun bembeyaz bi akıntı ..
Bi geçmedi şu ağrılarım..
Ve rüya gördüm..
Rüyamda tek bebek sanıp sezaryene giriyorum..
Üçüz bebeğim oluyor..
Eşimin kucağına veriyorlar ben de gidip birini alıyorum seviyorum o kadar minik bi o kadar da güzellerdi.
2 erkek bi kız bebek..
İyice beklemekten kafayı yedim herhalde :KK45:

merhaba hatunlar

hergün test yapıyorum bugün daha yapmadım

ama dün yani iğnenin 4. günü sabah ve akşam testlerim bunlar

sabahtan akşama böyle değişim olurmuki

Eklentiler

• B9E42020-C75A-4BDC-A873-8AB1FE56DE05.jpeg
    B9E42020-C75A-4BDC-A873-8AB1FE56DE05.jpeg
    41,6 KB · Görüntüleme: 25
merhaba hatunlar

hergün test yapıyorum bugün daha yapmadım

ama dün yani iğnenin 4. günü sabah ve akşam testlerim bunlar

sabahtan akşama böyle değişim olurmuki
Canım sabahları hcg idrarda daha yoğun çıkar. O yüzden sabahtan akşama hamileyken de fark çıkar, idrar testini sabah yap derler.

Hep sabah veya hep akşam yaparsan testleri karşılaştırması daha sağlıklı olur.

Günaydın kızlar merhaba..
Benim bel ve kasık ağrılarım aynen devam ediyor.
Gün için hafif ama akşamları artıyor gece bile lavaboya kalktığımda fena ağrım olduğunu hissediyorum ve afedersiniz yoğun bembeyaz bi akıntı ..
Bi geçmedi şu ağrılarım..
Ve rüya gördüm..
Rüyamda tek bebek sanıp sezaryene giriyorum..
Üçüz bebeğim oluyor..
Eşimin kucağına veriyorlar ben de gidip birini alıyorum seviyorum o kadar minik bi o kadar da güzellerdi.
2 erkek bi kız bebek..
İyice beklemekten kafayı yedim herhalde :KK45:
Cnm İnan bana anlattıklarının hepsini başlarda yaşadık normal hepsi hatta kasik ta sancı belde sancı hala ve şiddetli devam ediyor

Cnm İnan bana anlattıklarının hepsini başlarda yaşadık normal hepsi hatta kasik ta sancı belde sancı hala ve şiddetli devam ediyor
Ben hiç böyle bişi yaşamadığım için bana tuhaf gelmişti demek ki benim gibi olan da varmış canım..
Ne bileyim geece bile öyle korktum ki dedim kesin kanamam var yatağı kontrol ettim o derece..
Biran önce salı günü gelse de bi görsem :)

X