- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 41
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.781
Ben de anlamadim canim, evet hayirlisi. Bu ay hic bi sey yapmiycam, ovulyasyon testiyle kontrol edicem yumurtalarimin catlamasini.Günaydın kızlar..
..
LeylaJ canım sende niye öyle bişi oldu acaba ya?
Hayır yani aldığın tüm testler mi bozuk olacak ama?
Hayırlısı olsun canını sıkıp üzülme lütfen..
Sağlık olsun da yine olur..
..
Kızlar benim yine şiddetli bel ve kasık ağrılarım aynen devam etti dün ve hele akşam..
Neden böyle oluyorum 5 gündür anlamadım..
Canım 5yumurtan vardı. Çatlayan varsa kistleşmiş olabilir. Doktora git istersen. Benim iki yumurtadan biri çatlamış tutmuş diğeri kist olmuştu. Ağrı yapıyorduGünaydın kızlar..
..
LeylaJ canım sende niye öyle bişi oldu acaba ya?
Hayır yani aldığın tüm testler mi bozuk olacak ama?
Hayırlısı olsun canını sıkıp üzülme lütfen..
Sağlık olsun da yine olur..
..
Kızlar benim yine şiddetli bel ve kasık ağrılarım aynen devam etti dün ve hele akşam..
Neden böyle oluyorum 5 gündür anlamadım..
ANladım canım..Dun aksam mesai disi randevu saati varya onda bakti canim. In acilde ver kani dedi 2 saat sonra goturdum sonucu 2 olup hamile olan var dedi yanimdaki 7 aylik hamile olan bayani gosterip. Bayan da evet igneden sonra adet gunumde olmadim tahlil 2 cikmisti ama 4 gun sonra 100 gorduk iste sonuc suan 7 aylik oldum bile dedi. Doktorum da bana bakip tekrarliycaz testi 15. Gun olunca gel dedi.
Aynen bu ay kafanı rahatlat bi akışına bırak canım hayırlı zamanda gelsin inşallah..Ben de anlamadim canim, evet hayirlisi. Bu ay hic bi sey yapmiycam, ovulyasyon testiyle kontrol edicem yumurtalarimin catlamasini.
Dun aksam benim de cok agrilarim oldu. Goguslerimdeki agri tam gecmedi, genelde adet baslamazdan once gecerdi sonra reglim baslardi. Prolaktinim yukselmis belki de.
Benim de aklıma geldi aslında ya..Canım 5yumurtan vardı. Çatlayan varsa kistleşmiş olabilir. Doktora git istersen. Benim iki yumurtadan biri çatlamış tutmuş diğeri kist olmuştu. Ağrı yapıyordu
İnş güzel haberlerini bekliyoruzBen gun be gun takip ettim hanimlar. Igmeden sonra degerlerim 90 a kadar cikti. Catlatma ignesinden sonra 9. Gune kadar idrar testi pozitifti. 9. Gun hcg 4 tu ve idrar testim negatifti ara verdim.
12. Gun randevu ve adet tarihimdi olmadim. kan tahlili yapildi
2.15 cikti sonucum.
Doktor 15. Gun tekrar yapicaz bak bu haniminda 2 idi adet gununde 4 gun sonra 100 leri gorduk dedi. Bugun adetimin 2. Gunu dua ve sabirla bekliyorum. Insallah yukselir
Bugun 12. Gun mu?İnş güzel haberlerini bekliyoruz
Benimde iğne gününü saymazsak 9. Gün değerim 15 idi senin aynı gün 4 imiş hadi 5 desek 10 olsa normal değer 12. Gün 8 çıkmıştı sanırım ben yine kimyasala yormalıyım durumumu offff offf
Canım 5yumurtan vardı. Çatlayan varsa kistleşmiş olabilir. Doktora git istersen. Benim iki yumurtadan biri çatlamış tutmuş diğeri kist olmuştu. Ağrı yapıyordu
Dün 12. Gündü 8,63 çıktıBugun 12. Gun mu?
Hrmen kotu dusunme yarin tekrar baktir yukselise gecti mi diye bir dr doktoruna sorarsin hem :) guzel haberler alacaksin insallahDün 12. Gündü 8,63 çıktı
Dün 12. Gündü 8,63 çıktı
kuzum sen hamilemisin :)
Dünkü sonuca göre Dr kimyasal olduğunu söyledi maalesef ama ben umut etmekten vazgeçemiyorum belki önceki değerin daha yüksek olması iğneden kaynaklıdır diye
Nasıl bir sancı canım?kızlar sancı başladı bende
Nasıl bir sancı canım?
Ya benim de 5 gündür neredeyse sadece batma olsa iyi çok fena bel ve kasık ağrılarım var..kramp gibi canım ama dr yumurtan sağda demişti benim sol taraf fena
neden öyle oldu ki
acaba dr kendisine göremi sağ dedi :)
keskin batmalar var canım
Ya benim de 5 gündür neredeyse sadece batma olsa iyi çok fena bel ve kasık ağrılarım var..
Akşamları özellikle daha çok şiddetleniyor..
Yani kan tahlili yaptırmamış olsam her akşam aha bebek düşüyor derim o derece..
Niye böyle bilmiyorum..
Benim bi ara adım atarken bile batıyrdu normal demekki canım..
Benim 5 yumurtam oluşmuştu demek ki çoğu kistleşti kist de ağrı yapar diyorlar..
Ya ne bilim canım benim..beş yumurtaylamı iğne oldun canım?
çoğul gebelik olmasın :)
Ya ne bilim canım benim..
Benim ilk tedavimdi bu..
Doktora gittim 5 yumurtan olmuş "az ama kaliteli" dedi bi de ben şok geçirdim..
Daha kaç tane yumurtlayacaktım bilmiyorum :)
Bilmiyorum canım ama çoğul değildir sanki ya hiç öyle hissetmiyorum..
Kan değerim de iki günde 4 kat arttı ama normal diyorlar ona da..
5 temmuzda belli olur sanırım bakalım..
Bence çoğu da kistleşti ondan bu ağrılarım..
Canım bugün 18. gündeyim..kan degerlerin nelerdi canım?
bak çok ilgimi çekti sen durum :)
iğnenin kaçıncı günü
Canım bugün 18. gündeyim..
Ben 11. gün test yaptım negatifti.
12. gün çok hayalet bi çizgi çıktı..
13. ve 14. günler de koyulaşınca gittim 14. gün kan verdim..
Değerim 100.7 çıkmıştı. İki gün sonra tekrar verdim 416.7 çıktı..
Bugün yine tam iki gün geçti bugün de vermem lazım ama daha vermedim arttığını görünce..
Oğlumda da baktırmıştım ama iki kat artıyordu.
Genel olarak normal diyorlar ama bakalım 5 temmuzda öğrencez nedir ne değildir:)