Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya şükür değer yükselince ben de kesinleştirdim de işte o ağrılarım çok olması bir de değerin 4 kat artması..
Artık kist mi bebeişler mi öğrenicez :)

inşallah bebişlerdir :)
bende ikiz istiyordum ama tek yumurtam vardı bayagı büyümüş ama tek malesef

Evet kizlar benim hikayem de adetle boyle bitti bu ay)) ama goguslerimdeki agri hala var, genelde adet oncesi agri kecer ve reglim baslardi. Prolaktinim yukselmis ola bilirmi? Yukselince goguslerimde agri oluyor hep. Ya da 3 ay ard arda ovitrel ignesi oldum belki ondan bilemedim. 1 hafta sonra dr a gidicem yumurtalari takip edicem igne asilama yapmayi dusunmuyirum. 2 ay kendimiz deneyelim olmazsa yine baslariz.
herrr kese saglikla bebislerini kucagina almalarini diliyorum. Sabah morelim cok bozuktu agladim kendime geldim)) :KK1:

LeylaJ LeylaJ cnm hakkında hayırlısı buymuş en azından durum netleşti kuzum inss yeni ay yeni umud olur senin icin .

Doktor kontrolümüz çok güzel geçti herşey yolunda sağlıklı bir kızım olacakmış yaramaz önce erkek diye gösterdi ama doktor artık kesik kız dedi :-):-):-):-):-)18 cm olmuş boyu kilomuz da 165 gr olmuş arkaslar çok şükür rabbime bu günleri gösterdiği icin .

LeylaJ LeylaJ cnm hakkında hayırlısı buymuş en azından durum netleşti kuzum inss yeni ay yeni umud olur senin icin .

Doktor kontrolümüz çok güzel geçti herşey yolunda sağlıklı bir kızım olacakmış yaramaz önce erkek diye gösterdi ama doktor artık kesik kız dedi :-):-):-):-):-)18 cm olmuş boyu kilomuz da 165 gr olmuş arkaslar çok şükür rabbime bu günleri gösterdiği icin .
Ay masallah canim, cok sevindim. Benim de kizum var 7 yasinda, kiz gibisi yok. Sag salim kucagina alirsin insallah.:anne:

maiallah size annesi
kızın geliyor benim de kızım var 8 yasında o da

Evet kizlar benim hikayem de adetle boyle bitti bu ay)) ama goguslerimdeki agri hala var, genelde adet oncesi agri kecer ve reglim baslardi. Prolaktinim yukselmis ola bilirmi? Yukselince goguslerimde agri oluyor hep. Ya da 3 ay ard arda ovitrel ignesi oldum belki ondan bilemedim. 1 hafta sonra dr a gidicem yumurtalari takip edicem igne asilama yapmayi dusunmuyirum. 2 ay kendimiz deneyelim olmazsa yine baslariz.
herrr kese saglikla bebislerini kucagina almalarini diliyorum. Sabah morelim cok bozuktu agladim kendime geldim)) :KK1:

kuzum ağla ama sadece rahatlamak için :)
Allah der ki sakın benden umudunu kesme!
sen delimisin dur bakalım burda hep beraberiz bak :)
çok şükür büyük bir sorunumuz yok imkansız değil kuzum :)
üzülme kız zaten ağrım var gelirim hıı:sinirli:

hatunlar uyumuş kalmışım ağrım vardı sızdım iyice

sizlere birşey sorucam

hala hafif ağrım var ve benden az önce bir akıntı geldi yogundu yani çoktu akarken hissettim afedersiniz tarif etmek durumundayım:olamaz:
rakı beyazı gibi sıvı ama yapışkan değil
ne olaki

kuzum ağla ama sadece rahatlamak için :)
Allah der ki sakın benden umudunu kesme!
sen delimisin dur bakalım burda hep beraberiz bak :)
çok şükür büyük bir sorunumuz yok imkansız değil kuzum :)
üzülme kız zaten ağrım var gelirim hıı:sinirli:
Tamam tamam sustum, aglamak yok, uzulmek yok. Iyi ki tanidim sizleri, Allah gonlunuze gore versin.:KK200::halay:

kızlar bir sorum olacak
benim bat 13 temmuz
ama iğneyi 11. gün oldum
eger iğneden 14/15 gün sonra adet olucaksam o da 10 temmuza denk geliyor
yani battan 3 gün önce

bu durumda doğru olan hangisi?
10 temmuzu geçersem adet olmadım diyeyimmi:işsiz:

Kendi adet olacagin tarih onemli. Benimde erkendi mesela bat. Ignenin 11. Gunuydu doktorum direk adetim 1 gun gecikince tahlil yapti. Gerci 2 cikti umutlanamadim ama geciktigi icin 2 gun sonra gel tekrar tahlil yapip yukselmis mi bakalim dedi.

Kendi adet olacagin tarih onemli. Benimde erkendi mesela bat. Ignenin 11. Gunuydu doktorum direk adetim 1 gun gecikince tahlil yapti. Gerci 2 cikti umutlanamadim ama geciktigi icin 2 gun sonra gel tekrar tahlil yapip yukselmis mi bakalim dedi.

o zaman ben 13 ü bekleyeyim
30 tane gebelik testi aldım adım adım takip edicem :rapci:

O
kızlar bir sorum olacak
benim bat 13 temmuz
ama iğneyi 11. gün oldum
eger iğneden 14/15 gün sonra adet olucaksam o da 10 temmuza denk geliyor
yani battan 3 gün önce

bu durumda doğru olan hangisi?
10 temmuzu geçersem adet olmadım diyeyimmi:işsiz:
Gunu gunune oluyorsan eger duzensizligin yoksa adet tarihinde iyi haberler alirsin insallah.

X