Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya genel olarak herkes 11. gün çok silik de olsa bi çizgi görmüşler..
Ben hiç göremedim.
Demek ki gebelik yok diyorum şimdi kendi kendime
Aynen öyle vücudumu çok dinlediğim için normalde de olan her şeyi farklı yorumluyorum.
Umarım senin gibi güzel bir haber veririm, pozitife döner..

inşallah dua edicem herkes için, sizde bana edin lütfen hayırlısıyla kucağıma alabileyim:)

Oy kuzum..
Tabi ki hamilelik kadar sağlıkla kucağına almak da çok önemli..
Rabbim hayırlısıyla kucağında da göstersin sana bebeğini..
Çok özledim valla gebelik günlerimi çok güzel günler
Bir düşük yaşayınca şimdi sevinç kadar korkuya da sahibim. Yine aynısı olursa Allahın takdiri tabiki ama o kötü günleri dilerim kimse yaşamasın. Güzel haberlerle mutlu olun hepiniz :)

Bir düşük yaşayınca şimdi sevinç kadar korkuya da sahibim. Yine aynısı olursa Allahın takdiri tabiki ama o kötü günleri dilerim kimse yaşamasın. Güzel haberlerle mutlu olun hepiniz :)
Amin amin..
Seni çok iyi anlıyorum..
Ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim.
Oğluma gebe kaldığımda her kontrole elim yüreğimde giderdim..
Rabbim bir daha yaşatmasın..

Ya canım ben yarın sabah yapim diyorum.
Yine öyle bomboş görürsem moralim çok bozulacak.
Öğlen eve gidicem yaparsam o ara yaparım o zaman.
İnşallah da pozitife döner ya..
Dün çok zor görülen hayal gibi bir çizgi görmedin mi Cnm cevrendekilerin bile göremediği 11 gün bizlerde öyle olmustu insallah insallah pozitifi görürsün Cnm haber bekliyoruz senden :)

Dün çok zor görülen hayal gibi bir çizgi görmedin mi Cnm cevrendekilerin bile göremediği 11 gün bizlerde öyle olmustu insallah insallah pozitifi görürsün Cnm haber bekliyoruz senden :)
Canım benim ya..
Dün sabah resmen bembeyazdı ben aşırı inceledim beynimin oyunuyla gri bir çizgi o da test çizgisiydi gördüğüm yani.
Gerçekten bişi yoktu ama sen öğlen yap dedin ya yaptıımmmmmmmmmmmmmm..
Sen demesen cesaret edemeyecektim iyi ki de yapmışım

Oglen yaptigin Pozitif mi cıktı canım?

Ay inşallah resimde bile görünüyor dikkatli bakınca sen ayın kaçında iğne yaptirmistin bide test hangi marka benimki bugünde negatif cikti.
Ben 8 Haziran cuma günü yaptırmıştım canım..
Markasını hatırlamıyorum ama 5 tl idi dışı pembeli bişi :)
Yarın bakınca söylim sana..
Dünkü test bozuk değildir inşallah da gerçekten iğnenin etkisi geçmiştir ki bugünkü doğru olsuun..

Bende 8 haziran 4 te yaptirmistim bende aksam tekrar test yapım inşallah çıkar. Seninki bence var iğnenin etkisi bukadar kalmaz.

Bende 8 haziran 4 te yaptirmistim bende aksam tekrar test yapım inşallah çıkar. Seninki bence var iğnenin etkisi bukadar kalmaz.
İnşallah canımmmmmmmmmmm..
Yani dünkü test negatifti yani o silik gördüğm dediğim gri idi yani o da 5 dk inceledim görim diye.
O yüzden biraz ümitliyim :)
Canım bu test pozitif tebrik ederim
Yaaaaaaa de mi..
İlk aklıma gelen oldun dedim bi baksa da güzel bişi söylese diye :)
Dün negatif olması etkilemez de mi.
Yarın sabah yada öğlen tekrar yapıcam koyulaşır inşallah yaaaaaaaa çok teşekkür ederim

Dün negatif çıkması iğnenin etkisi geçmiş anlamına geliyordu. Yani bugün çıkan pozitif iğneden değil, bebekten. Dün de sana bunu söylemiştim, artık çizgi çıkarsa bileceksin ki hamilesin diye

Ayy of okudukça içim rahatlıyor yaaaaaaaa :))))
İyi ki dün sabah yapmışım diyorum şimdi de:))
Yarın öğlen yapayım yine di mi ya da cuma sabah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…