- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.621
Şimdi öğlen yaptım ya diyorum hcg'ler artsınYarın sabah ilk idrarla testi tekrarla bence canım
1 saat sonra görünen çizgi zaten geçerli değildir. İlk 5dk içinde çizgi çıkmalı...Kizzlaar yardim edin. Ignemin 11 ci gunu test yaptim 2 cizgi. 2 defa igne yaptirdim son 2 ay ama 10 cu gunden itibaren 16 ci gune kadar 2 ci cizgi oluyordu ama cok gec gozukmeye basliyordu 2 ci, yaklasik 1 saat sonra. Ama simdi 4-5 dk sonra ve daha belirgin. Igne etkisi olunca da mi hemen gozukuyor?
Yarin 12 ci gunum canim kan testinde ignenin tesiri cikmazmi ki?1 saat sonra görünen çizgi zaten geçerli değildir. İlk 5dk içinde çizgi çıkmalı...
Yarın da testi tekrarla, eğer yine 5dk içinde çıkar ve bir tık da olsa koyulaşma varsa hemen kan verin derim :)
Koyulaşma varsa evde yaptığın testte demek ki iğnenin etkisi değildir. Çünkü günden güne hafifleşmesi, silikleşmesi gerekir iğne etkisi olsa.Yarin 12 ci gunum canim kan testinde ignenin tesiri cikmazmi ki?
Hmm anladim canim. Ben de ignenin etkisi oldugu icin gec cikiyor zannediyordum. Kan testi ne zaman yapmak lazim peki?Koyulaşma varsa evde yaptığın testte demek ki iğnenin etkisi değildir. Çünkü günden güne hafifleşmesi, silikleşmesi gerekir iğne etkisi olsa.
Benim demek istediğim hani demişsiniz ya, iğne etkisiyle çizgi çıkıyordu 10-16 günler arası diye. 5dkdan sonra çıkıyorsa o çizgi zaten geçersizdir. Yani iğne etkisi değildir o da, iğne olmadığımızda da bir saat iki saat sonra kendi kendine çizgi çıkabiliyor mesela. İğne etkisi olsa ilk 5dakika içinde çıkardı o günlerde de canım
Kimi doktor bekle 15.gün yap diyor. Ben 12.günümde öğrendim. 11de aşırı silik çizgi çıktı, ertesi gün yaptığım testte birazcık koyulaşmıştı. Biz de hemen kan vermeye gittik ve öyle öğrendik. Bence koyulaşacak mı diye takip edip öyle kan vermek en doğrusu canımHmm anladim canim. Ben de ignenin etkisi oldugu icin gec cikiyor zannediyordum. Kan testi ne zaman yapmak lazim peki?
Hayırlı olsun Cnm zaten içime doğmuştu biliyormusun cokkkk sevindim ...Canım benim ya..
Dün sabah resmen bembeyazdı ben aşırı inceledim beynimin oyunuyla gri bir çizgi o da test çizgisiydi gördüğüm yani.
Gerçekten bişi yoktu ama sen öğlen yap dedin ya yaptıımmmmmmmmmmmmmm..
Sen demesen cesaret edemeyecektim iyi ki de yapmışım
Cnmmmm gözün gayet net pozitiffff dünkü senin hayali dedigin ciZgi den ben ümitlenmiştim biliyormusun insallahhhhh bebisin resimlerini de görürüz .Kızlar testim bu..
Öğlen yaptığım..
Dünkü bembeyazdı bu silik..
İki gün daha yapıcam koyulaşır inşallah..
Eki Görüntüle 2158903
Gözle daha net tabi benim çekebildiğim bu kadar..
LezzetliCipetpet
Yaaaa çok sevindiiiim hadi inşallah periciiiim :))))Yani umarım dünkü test doğrudur da iğnenin etkisi geçmiştir.
Evet pozitif çıktı canım silik..
Sagol canim, yarin yine yaprim koyu cikarsa ertesi gun kan veririm artik.Kimi doktor bekle 15.gün yap diyor. Ben 12.günümde öğrendim. 11de aşırı silik çizgi çıktı, ertesi gün yaptığım testte birazcık koyulaşmıştı. Biz de hemen kan vermeye gittik ve öyle öğrendik. Bence koyulaşacak mı diye takip edip öyle kan vermek en doğrusu canım
Hadi güzel haberini bekliyorum canım, inşallahSagol canim, yarin yine yaprim koyu cikarsa ertesi gun kan veririm artik.
Evet ya bir anda çıktın geldin hadi bugün öğlen yapsana dedin hiç aklımda yoktu ya inan ki :)))Hayırlı olsun Cnm zaten içime doğmuştu biliyormusun cokkkk sevindim ...
Amin inşallah inşallah..Cnmmmm gözün gayet net pozitiffff dünkü senin hayali dedigin ciZgi den ben ümitlenmiştim biliyormusun insallahhhhh bebisin resimlerini de görürüz .
Canımsın inşallah canımmmm..Yaaaa çok sevindiiiim hadi inşallah periciiiim :))))
Günaydın canım, koyulaşma var tabi dün telefonu sağ sol yapmıştım görmek için, bugün direkt görünüyor çizginGünaydın kızlaaaaaar..
Evet ya bir anda çıktın geldin hadi bugün öğlen yapsana dedin hiç aklımda yoktu ya inan ki :)))
Amin inşallah inşallah..
Bu sabahkini de atayım bi bakın dünküne göre koyulaşma var mı..
Canımsın inşallah canımmmm..
..
Bugün 13. gün bugünkü testim bu sabah 5,30 da yaptım heyecandan :)
Eki Görüntüle 2159232
LezzetliCipetpet
Ayy de mi yaaaaaaa..Günaydın canım, koyulaşma var tabi dün telefonu sağ sol yapmıştım görmek için, bugün direkt görünüyor çizginhadi koş ver kanını
Sağlık ocağında hiç kan vermedim canım bilmiyorum o yüzdenAyy de mi yaaaaaaa..
Koyulaşmış..
Ben sabah acaba aynı mı kalmş bu yaaa diyordum herhalde sanıyorum direkt kopkoyu olacak :)
Sağlık ocağında versem aynı gün çıkmıyor de mi ya..
Hastane de kurumuma çok uzak..
Ayy süper süperr :)) sende gördükçe nasıl heyecanlanıyorum nasıl mutlu oluyorum anlatamam kuzummGünaydın kızlaaaaaar..
Evet ya bir anda çıktın geldin hadi bugün öğlen yapsana dedin hiç aklımda yoktu ya inan ki :)))
Amin inşallah inşallah..
..
Eki Görüntüle 2159232
LezzetliCipetpet
Oy güzel yüreğine sağlık senin canım..Ayy süper süperr :)) sende gördükçe nasıl heyecanlanıyorum nasıl mutlu oluyorum anlatamam kuzumm
Tabiki koyulaşma var kuzu hadi hayırlı uğurlu olsun :))))) ayyy sabah sabah çok sevindim yaaaaaGünaydın kızlaaaaaar..
Amin inşallah inşallah..
..
Eki Görüntüle 2159232
LezzetliCipetpet
Cnm sağlık ocağında sonuçları evet ertesi gün alıyorsun ama barkod numarasını alırsan internetten bakabiliyorsun ben öyle öğrenmişim :)Ayy de mi yaaaaaaa..
Koyulaşmış..
Ben sabah acaba aynı mı kalmş bu yaaa diyordum herhalde sanıyorum direkt kopkoyu olacak :)
Sağlık ocağında versem aynı gün çıkmıyor de mi ya..
Hastane de kurumuma çok uzak..