Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizzlaar yardim edin. Ignemin 11 ci gunu test yaptim 2 cizgi. 2 defa igne yaptirdim son 2 ay ama 10 cu gunden itibaren 16 ci gune kadar 2 ci cizgi oluyordu ama cok gec gozukmeye basliyordu 2 ci, yaklasik 1 saat sonra. Ama simdi 4-5 dk sonra ve daha belirgin. Igne etkisi olunca da mi hemen gozukuyor?

1 saat sonra görünen çizgi zaten geçerli değildir. İlk 5dk içinde çizgi çıkmalı...
Yarın da testi tekrarla, eğer yine 5dk içinde çıkar ve bir tık da olsa koyulaşma varsa hemen kan verin derim :)

Yarin 12 ci gunum canim kan testinde ignenin tesiri cikmazmi ki?
Koyulaşma varsa evde yaptığın testte demek ki iğnenin etkisi değildir. Çünkü günden güne hafifleşmesi, silikleşmesi gerekir iğne etkisi olsa.

Benim demek istediğim hani demişsiniz ya, iğne etkisiyle çizgi çıkıyordu 10-16 günler arası diye. 5dkdan sonra çıkıyorsa o çizgi zaten geçersizdir. Yani iğne etkisi değildir o da, iğne olmadığımızda da bir saat iki saat sonra kendi kendine çizgi çıkabiliyor mesela. İğne etkisi olsa ilk 5dakika içinde çıkardı o günlerde de canım

Hmm anladim canim. Ben de ignenin etkisi oldugu icin gec cikiyor zannediyordum. Kan testi ne zaman yapmak lazim peki?

Hmm anladim canim. Ben de ignenin etkisi oldugu icin gec cikiyor zannediyordum. Kan testi ne zaman yapmak lazim peki?
Kimi doktor bekle 15.gün yap diyor. Ben 12.günümde öğrendim. 11de aşırı silik çizgi çıktı, ertesi gün yaptığım testte birazcık koyulaşmıştı. Biz de hemen kan vermeye gittik ve öyle öğrendik. Bence koyulaşacak mı diye takip edip öyle kan vermek en doğrusu canım

Hayırlı olsun Cnm zaten içime doğmuştu biliyormusun cokkkk sevindim ...

Sagol canim, yarin yine yaprim koyu cikarsa ertesi gun kan veririm artik.

Günaydın kızlaaaaaar..
Hayırlı olsun Cnm zaten içime doğmuştu biliyormusun cokkkk sevindim ...
Evet ya bir anda çıktın geldin hadi bugün öğlen yapsana dedin hiç aklımda yoktu ya inan ki :)))

Cnmmmm gözün gayet net pozitiffff dünkü senin hayali dedigin ciZgi den ben ümitlenmiştim biliyormusun insallahhhhh bebisin resimlerini de görürüz .
Amin inşallah inşallah..
Bu sabahkini de atayım bi bakın dünküne göre koyulaşma var mı..
Yaaaa çok sevindiiiim hadi inşallah periciiiim :))))
Canımsın inşallah canımmmm..
..
Bugün 13. gün bugünkü testim bu sabah 5,30 da yaptım heyecandan :)

LezzetliCipetpet

Günaydın canım, koyulaşma var tabi dün telefonu sağ sol yapmıştım görmek için, bugün direkt görünüyor çizgin hadi koş ver kanını

Günaydın canım, koyulaşma var tabi dün telefonu sağ sol yapmıştım görmek için, bugün direkt görünüyor çizgin hadi koş ver kanını
Ayy de mi yaaaaaaa..
Koyulaşmış..
Ben sabah acaba aynı mı kalmş bu yaaa diyordum herhalde sanıyorum direkt kopkoyu olacak :)
Sağlık ocağında versem aynı gün çıkmıyor de mi ya..
Hastane de kurumuma çok uzak..

Ayy süper süperr :)) sende gördükçe nasıl heyecanlanıyorum nasıl mutlu oluyorum anlatamam kuzumm

Tabiki koyulaşma var kuzu hadi hayırlı uğurlu olsun :))))) ayyy sabah sabah çok sevindim yaaaaa

Cnm sağlık ocağında sonuçları evet ertesi gün alıyorsun ama barkod numarasını alırsan internetten bakabiliyorsun ben öyle öğrenmişim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…