- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 41
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.581
Ben de ogle dusunuyorum artik, cunki gecen yil catlatma ignemin 10 cu gunundej itibaren her gun yaptim test her gun koyulasiyordu ve hamile oldum. Bu gun 10 cu gunum test almamak icin kendimi zor tutuyorum. Evde aliexpressden siparis etdiyim testler var ama ondan bi sey anlamadim nasil yapiliyor diye.Canım zaten o kadar geç çıkan çizgiler geçerli değildir. Hiçbir şey yokken de çizgi çıktığı olmuştu bende de test çok beklediği için. Ciddiye almadım o zaman. İğnenin etkisinin devam etmesi demek ilk anda ya da ilk 5dk içinde çıkan çizginin yalancı olması demek...
Allah Allah merak ettim, nasıl bir şey ki?Stip çubuk test mi? Ben gittigidiyordan ya da n11den alıyordum laboquick marka, toplu olarak. Tanesi 1liraya geldiği için acımıyordum yaparken.Ben de ogle dusunuyorum artik, cunki gecen yil catlatma ignemin 10 cu gunundej itibaren her gun yaptim test her gun koyulasiyordu ve hamile oldum. Bu gun 10 cu gunum test almamak icin kendimi zor tutuyorum. Evde aliexpressden siparis etdiyim testler var ama ondan bi sey anlamadim nasil yapiliyor diye.
Insallah. Dedigim test bu canimAllah Allah merak ettim, nasıl bir şey ki?Stip çubuk test mi? Ben gittigidiyordan ya da n11den alıyordum laboquick marka, toplu olarak. Tanesi 1liraya geldiği için acımıyordum yaparken.
İnşallah bu sefer de hamilesindir canım...
Tebrikler. Saglikla kucaginiza almayi nasip etsin Allah. Kacinci gununde test yaptiniz? Anlatirminiz nasil gecti bekleme sureciniz?)Kizlar dun test atmistim catlatma ignesinden sonra etki kalmismidir die bugun kan tahlili yaptim hamileymisim darisi sizlere
Canım bu idrarda ph testi ama gebelik testi mi değil mi bilmiyorum..Insallah. Dedigim test bu canim
Tebrikler. Saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Kizlar dun test atmistim catlatma ignesinden sonra etki kalmismidir die bugun kan tahlili yaptim hamileymisim darisi sizlere
Yaa, o zaman yarin test aliyim ben dayanamiyorum artik))Canım bu idrarda ph testi ama gebelik testi mi değil mi bilmiyorum..
Bu arada teyzeleri cinsiyetimizi öğrendik bu sabah. Bir kızımız olacakmış elhamdulillahdarısı başınıza inşallah
Canım 10-11.gün iğnenin etkisi geçti mi diye görmek için hep test yapmışımdır. Eğer negatifse en azından sonradan pozitifi görürsen iğne etkisi mi diye düşünmezsin.LezzetliCipetpet ya canım günaydın.
Ben bu sabah duramadım test yaptım.
Benim 11. günüm.. Resmen negatifti.
Demek ki iğnenin etkisi geçmiş.
Yani böyle her ışığın açısından herhalde bi beş dk inceledim.
Beynime gör gör gör dediğim için herhalde gölge gibi bişi gördüğümü sanıyorum sonradan..
Ama bence bana beynimin oyunu bu.
Çünkü direkt eline alıp bakınca bembeyaz.
Erken yaptım sanırım ve sanki regl olcam zaten öyle hissediyorum
İşte muhtemelen pembe bile değildi bildiğin testin çizgisinin gölgesiydi sanki..Canım 10-11.gün iğnenin etkisi geçti mi diye görmek için hep test yapmışımdır. Eğer negatifse en azından sonradan pozitifi görürsen iğne etkisi mi diye düşünmezsin.
Bu arada testlerde ikinci çizgi gölge şeklinde de olsa rengi pembeyse olumludur. Griyse o gölge o zaman testin kendi çizgisidir. Yani ikinci çizgi gölge halinde bile olsa pembe renk olmalı.
Tamam canım, hayırlısıyla güzel haberini bekliyoruz inşallah. Çikolata kistinin yerini biliyorsundur gerçi ama hiç belli olmaz yine de umut etmeye devam :)İşte muhtemelen pembe bile değildi bildiğin testin çizgisinin gölgesiydi sanki..
En azından iğnenin etkisi geçmiş ona eminim.
Regl günüme yakın benim şu deri altındaki endometriozis biraz hassaslaşıp ağrıyor dün akşamdan o da başladı.
Sanırım 3 güne regl olurum sanki öyle hissediyorum.
Perşembe sabahı bir daha yaparım olmazsa..
Elimden gelen o evet..Tamam canım, hayırlısıyla güzel haberini bekliyoruz inşallah. Çikolata kistinin yerini biliyorsundur gerçi ama hiç belli olmaz yine de umut etmeye devam :)
Ben artık çok düşünüp kendimi vücudumu dinlemek de istemiyorum..Bende bugün 12. Günü test yaptım negatif cikti aynı senin gibi bende gölge gibi bise görüyorum dun sabahtan aksama kadarda adet sancisi çektim bakalim hayırlısı yarin tekrar bakacam inşallah hamileyiz dır.
kızlar merhaba:) her ne kadar belirti aramayalım/ aramayın desek de yine bir şeylerden heyecanlanıp acaba mı deniliyor.Ben artık çok düşünüp kendimi vücudumu dinlemek de istemiyorum..
Çünkü resmen regl olcam normal döngüm ve normal regl gidişatım bunlar benim..
İçten içe sabırsızım ama düşünmemeye çalışıcam..