Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de ogle dusunuyorum artik, cunki gecen yil catlatma ignemin 10 cu gunundej itibaren her gun yaptim test her gun koyulasiyordu ve hamile oldum. Bu gun 10 cu gunum test almamak icin kendimi zor tutuyorum. Evde aliexpressden siparis etdiyim testler var ama ondan bi sey anlamadim nasil yapiliyor diye.

Allah Allah merak ettim, nasıl bir şey ki?Stip çubuk test mi? Ben gittigidiyordan ya da n11den alıyordum laboquick marka, toplu olarak. Tanesi 1liraya geldiği için acımıyordum yaparken.
İnşallah bu sefer de hamilesindir canım...

Insallah. Dedigim test bu canim

Eklentiler

• DE03DAB0-3EEB-4030-ACBD-FC9A499780AB.png
    54,9 KB · Görüntüleme: 27
Kizlar biz 8 aydir cocuk dusunuyorduk gorunurde hic sorun yoktu olmuyordu dr 2 ay klomen verdi ama igne yapmiyordu yumurtam buyudugu icin bu ay ben klomen istemedim sadece yumurta 19 boyutundayken igne istedim igne gunu ve 3 gun iliski oldu esime bu ay keciboynuzu yedirdim bence mutlaka deneyin bide iliskiden sonra popo altina yastik koydum 1 saat kadar kalkmadim rabbim nasip etti

LezzetliCipetpet ya canım günaydın.
Ben bu sabah duramadım test yaptım.
Benim 11. günüm.. Resmen negatifti.
Demek ki iğnenin etkisi geçmiş.
Yani böyle her ışığın açısından herhalde bi beş dk inceledim.
Beynime gör gör gör dediğim için herhalde gölge gibi bişi gördüğümü sanıyorum sonradan..
Ama bence bana beynimin oyunu bu.
Çünkü direkt eline alıp bakınca bembeyaz.
Erken yaptım sanırım ve sanki regl olcam zaten öyle hissediyorum

Canım 10-11.gün iğnenin etkisi geçti mi diye görmek için hep test yapmışımdır. Eğer negatifse en azından sonradan pozitifi görürsen iğne etkisi mi diye düşünmezsin.
Bu arada testlerde ikinci çizgi gölge şeklinde de olsa rengi pembeyse olumludur. Griyse o gölge o zaman testin kendi çizgisidir. Yani ikinci çizgi gölge halinde bile olsa pembe renk olmalı.

İşte muhtemelen pembe bile değildi bildiğin testin çizgisinin gölgesiydi sanki..
En azından iğnenin etkisi geçmiş ona eminim.
Regl günüme yakın benim şu deri altındaki endometriozis biraz hassaslaşıp ağrıyor dün akşamdan o da başladı.
Sanırım 3 güne regl olurum sanki öyle hissediyorum.
Perşembe sabahı bir daha yaparım olmazsa..

Tamam canım, hayırlısıyla güzel haberini bekliyoruz inşallah. Çikolata kistinin yerini biliyorsundur gerçi ama hiç belli olmaz yine de umut etmeye devam :)

Bende bugün 12. Günü test yaptım negatif cikti aynı senin gibi bende gölge gibi bise görüyorum dun sabahtan aksama kadarda adet sancisi çektim bakalim hayırlısı yarin tekrar bakacam inşallah hamileyiz dır.

Bende bugün 12. Günü test yaptım negatif cikti aynı senin gibi bende gölge gibi bise görüyorum dun sabahtan aksama kadarda adet sancisi çektim bakalim hayırlısı yarin tekrar bakacam inşallah hamileyiz dır.
Ben artık çok düşünüp kendimi vücudumu dinlemek de istemiyorum..
Çünkü resmen regl olcam normal döngüm ve normal regl gidişatım bunlar benim..
İçten içe sabırsızım ama düşünmemeye çalışıcam..

kızlar merhaba:) her ne kadar belirti aramayalım/ aramayın desek de yine bir şeylerden heyecanlanıp acaba mı deniliyor.
ilk hamileliğimde yaşayabileceğim tüm belirtileri yaşamıştım, o yüzden bunda hiçbir şey hissetmeyince kesin yok diye kanaat getirmiştim artık. 11. ve 13. gün test yaptığımda çift çizgiyi görmeme rağmen iğne etkisi diyip umursamadım. 16. gün ise varsa kanda anlaşılır diyip testi yaptırdığımda anca anlayabildim resmen. Hakkınızda,hakkımızda en hayırlı olan neyse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…