Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya çok haklısın canım da hiç testim yok evde..
Bir de her sabah o stresi yaşamim diyorum..
Direkt yapmak istesem ne zaman yapayım?
Yani sence iğnenin etkisi 13-13 te geçmiş olur mu?
Ben cuma sabah yapim diyordum ama..

Ben 12.günü öğrendim ama bir önceki gün yani 11.gün de yapmıştım test. İkinci çizgide koyulaşma olunca kan verip kesin olarak öğrendik çok şükür.
Yani kişiden kişiye değişmekle beraber 12-13.günlerde doğru sonuç alınıyor diyebiliyorum canım.

Ben o zaman çarşamba ve perşembe günleri yapayım.. Bugün ya da yarın test alayım..

Kızlar bayram telaşı şehir dışındaydık giremedim ama yeni hamişlerimiz varmış hayırlı olsun
Benim klomen dün bitti perşembe doktor randevum var onerdiginiz bisey var mi bana ya da esime kizlar evde keçiboynuzu tozu var onu sutle ya da balla karistirip esime versem yarari olur mu

Bu arada teyzeleri cinsiyetimizi öğrendik bu sabah. Bir kızımız olacakmış elhamdulillah darısı başınıza inşallah
Bi avazda kucağına almayı nasip etsin canım.ilk olduğu için insan cinsiyeti önemsemiyor ama eşim bile der kız evlat başka diye çoçuğu olmamasına rağmen.Evin bereketidir

Ekledim canım.

Eklentiler

• 7400B60F-6C6E-4780-882D-A75050DB2378.jpeg
    37,1 KB · Görüntüleme: 30
  • D7912150-60AC-4BDE-B836-CD24EE90A668.jpeg
    9 KB · Görüntüleme: 27
Canım güvendiğiniz bir yerden cevizli sucuk alabilirseniz tavsiye ederim. Eşime her akşam 1parmak kalınlığında kesiyordum, şöyle 4-5 dilim yiyordu son ayda. İşe yaradı mı bilmiyorum açıkcası ama enerji verdiği kesin..
Canım sonuçlarınız gayet normal görünüyor. Sanki biraz lökosit çıkmış. Biraz farklı yazmışlar sonucu ama öyle anladım ben, yanlış da olabilir orası tam bilemedim. Fakat hareketiniz gayet iyi. İleri hareket %30+%30 çok çok iyi. Hareketsiz de %16 bu da iyi.
Morfolojiye de takma kafanı, %3 çıkmış ama diyorum ya bizim %0dı. Moral bozacak bir şey yok, emin ol.

Bizim hareketsizimiz de %55lerdeydi hep... Yine de doktorumuz hiç korkutmadı bak, inşallah olacak dedi. Sizin de bu iyi değerlerle sadece morfoloji %4 çıkmadı diye korkmaya hiç gerek yok.

Bilgimiz olmadığı için %3 görünce insan korkuyor açıkçası.Umarım dediğin gibi olur canım.Doktora göre hareket ederiz artık ne derse o.Cevizli sucuk işine bende bir el atayım :)

Bilgimiz olmadığı için %3 görünce insan korkuyor açıkçası.Umarım dediğin gibi olur canım.Doktora göre hareket ederiz artık ne derse o.Cevizli sucuk işine bende bir el atayım :)
Takviye vitamin de içiyordu eşim ileri hareket için. Ama sizin hareketliniz kadar bizim ölü hücremiz vardı, tam tersi neredeyse..
Keçiboynuzu pekmezi de yedi eşim ama o sıra kof kilo aldı sadece, o kadar da enerjik değildi.. Cevizli sucuk hem kilo aldırmadı, hem de çok daha enerjikti. İşten yorgun gelmiyordu mesela.. Buzdolabında duruyor şimdi poşetle, baya almıştı. Arkadaşı da bebek istiyormuş, ona götüreceğim diyor eşim. Dedim bize şifa oldu, onlara da olsun inşallah

O zaman tam eşime göre çünkü genellikle işten yorgun geliyor.Kendimden yola çıkarak bedenen işte yorulmasam bile kafa olarak çoğu zaman yorgun oluyorum.Birde çoçuk stresi eklenince işte bil verimsiz olabiliyorum.Bundan sonra herşey daha güzel olur inşallah canım.

Çok iyi anlıyorum canım. İnşallah siz de faydasını görürsünüz..

Canim bende 16 ci gune kadar ignenin etkisi kalmisti( ama 2 ci cizgi cok gec gozukmeye basliyordu neredeyse 30-40 dk sonra. Sen yap ve izle eger hemen kizarirsa hamilelik ola bilir. Insallah olursun canim.

Canim bende 16 ci gune kadar ignenin etkisi kalmisti( ama 2 ci cizgi cok gec gozukmeye basliyordu neredeyse 30-40 dk sonra. Sen yap ve izle eger hemen kizarirsa hamilelik ola bilir. Insallah olursun canim.
Canım zaten o kadar geç çıkan çizgiler geçerli değildir. Hiçbir şey yokken de çizgi çıktığı olmuştu bende de test çok beklediği için. Ciddiye almadım o zaman. İğnenin etkisinin devam etmesi demek ilk anda ya da ilk 5dk içinde çıkan çizginin yalancı olması demek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…