Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6 haziranda catlatma ignesi vurdum yaptigim test erken gebelik testi sizce igne etkisi olabilirmi
Olmayabilir canım. Şimdiden heyecanlandırmak istemem ama baya net çıkmış çizgi. En doğru sonuç için yarın da test yapıp bugünkü testle karşılaştırın. Eğer yarın biraz daha koyulaşmış olursa gebelik var demektir, kan vermeye gidersiniz :)

Ben de 11.gün çok silik bir çizgi gördüm, ertesi gün yani 12.günde tekrarladım testi ve koyulaşmıştı çizgim.. Hemen kan verdim ve müjdemi öyle aldım.

Sorun suki bu testen elimde yok netten almistim ama kasik batmasiyla supelendim klomen kullanmadan dr igne yapti 2 yumurta 1 i 20 boyutundayken vurdu nasip diyelim artik kan testinede erken die dusunuyorum adete 5 gun var

Sorun suki bu testen elimde yok netten almistim ama kasik batmasiyla supelendim klomen kullanmadan dr igne yapti 2 yumurta 1 i 20 boyutundayken vurdu nasip diyelim artik kan testinede erken die dusunuyorum adete 5 gun var
Siz bilirsiniz, nasıl rahat edecekseniz o zaman test yapın tabi. Eğer yarın alma imkanınız varsa iki test alıp pazartesi ve salı yapabilirsiniz. Onları karşılaştırıp silikleşmezse kan vermeye gidersiniz direkt.. İnşallah sizinledir meleğiniz

Günaydın kızlaaaaaaaar..
Bugün iğnemin 10. günündeyim ama 3 gündür tuhaf şeyler yaşıyorum ya :)
İğnenin 8. günü sabahı afedersiniz ishal olmuştum geçti akşama..
Bu sabah da yataktan kalkınca sağ kasığımda müthiş bir bıçak saplanır gibi ağrı oldu iki büklüm oldum adım bile atamadım bir süre, resmen ay diye bağıracaktım o derece..
Neler oluyor acaba :/
Az kaldı umarım bu cuma sabahı testi yaparım 13. günü erken olmaz değil mi?

Hayırlı bayramlar kızlar :) bayram telaşesinde yazma fırsatım olmadı 16.günümde verdiğim kan testi sonucum 288 çıktı. Mübarek günlerde hayırlı dualarınız kabul olsun sizin de inşallah :)
Hayırlısı olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Darısı tüm isteyenlerin başına :) ilk iğnen miydi

Kızlar perşembe hsg çektircem,çektirdiği ay hamile kalan yada sonra ki ay kalan birçok kişi okudum formlarda.Aranızda çektirmiş daha sonra hamile kalan var mı?
Eşimin sonuçları dün çıkmıştı kendimiz yorumlamaya çalıştık henüz doktora göstermedi ama morfolojisi %3 çıktı.Olması gereken değer aralığı kaç?

Canım hsgyi mutlaka çektir. Çok faydası var hem gebelik şansını arttırıyor sonraki aylarda hem de yapışıklık tıkanıklık bir şey varsa açıyor.. Eşinin tahlilinin resmini yüklersen bildiğim kadar yorumlamaya çalışayım. Morfoloji için en az %4olmalı diyorlar ama benim eşimde %0dı... Her tahlilde %0 çıkıyordu. Fakat ne aşılama ne tüp bebek yaptırmadık, elhamdulillah bak çatlatma iğnesiyle oldu bebeğimiz. Diğer değerler de önemli, yükleyebilirsen onlara da bakarım, olur mu?
Canım evde testin varsa bugün ve yarın test yaparsan iğnenin etkisi geçti mi geçiyor mu takibini yapabilirsin. Etkisi geçmediyse pozitif çıkar, etkisi geçtiyse negatif çıkar. Ben kontrol amaçlı yapıyordum hep. Sonraki günlerde mesela 12-13.günlerde test yaptığında pozitif çıkarsa biliyorsun ki iğne yüzünden değil, bebek sayesinde o pozitif :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…