- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.501
Allah Allah ilk defa 12.güne iğne etkisi sürdüğünü görüyorum canım. Bir test mi yaptın? Yanlış anlamazsan ve evinde varsa fazla testi tekrarlarsan mı acaba?Ben test yaptım ve koca bir negatifi gördüm. Bu ay da olmadı demek ki dün iğnenin etkisiymiş
Öğleden sonra iyice sıkışınca bir daha yapayım çünkü sabahki idrar gece içtiğim suyun etkisiyle sanki biraz açık renkti acaba ben dün hayal mi gördüm :))Allah Allah ilk defa 12.güne iğne etkisi sürdüğünü görüyorum canım. Bir test mi yaptın? Yanlış anlamazsan ve evinde varsa fazla testi tekrarlarsan mı acaba?
Yok canım olur mu ben de gördüm çizgiyi...Öğleden sonra iyice sıkışınca bir daha yapayım çünkü sabahki idrar gece içtiğim suyun etkisiyle sanki biraz açık renkti acaba ben dün hayal mi gördüm :))
Hayırlısı canım iyice sıkışınca bir daha yapayım bakayımYok canım olur mu ben de gördüm çizgiyi...
Çok şaşırdım yani ben bugün müjde verirsin diye düşünüyordum ama hayırlısı tabi... Kimyasal olabilir mi acaba, o testte nasıl çıkıyor bilmiyorum ama...
Tamam canım, dualarımdasın...Hayırlısı canım iyice sıkışınca bir daha yapayım bakayım
Allah razı olsun canımTamam canım, dualarımdasın...
Pozitif mi çıktı canım? Fotoğrafını atabilir misin?Günaydın hanımlar 13.gün iğnenin etkisi var mıdır hala? inşallah yoktur ona göre heveslenicem de
atmayı becerebilsem atıcam da olmadı :) siz nasıl atıyorsunuz fotoğrafı?Pozitif mi çıktı canım? Fotoğrafını atabilir misin?
Fotoğrafı direkt yükleme canım. Önce fotoğrafın ekran resmini çek, sonra dosya yükle yazan yerden o ekran resmini çekip yükle canım. O zaman olur :)atmayı becerebilsem atıcam da olmadı :) siz nasıl atıyorsunuz fotoğrafı?
Anlattığım gibi yapmayı denedin mi canım?dosya boyutunda hata var diyor, atmanın başka bir yolunu biliyorsanız atmaya çalışayım o şekilde
oldu atabildim teşekkür ederim :) 11. güne göre çok daha silik çıktı o yüzden ne seviniyorum ne de üzüntüye kapılıyorum :)Fotoğrafı direkt yükleme canım. Önce fotoğrafın ekran resmini çek, sonra dosya yükle yazan yerden o ekran resmini çekip yükle canım. O zaman olur :)
Oo maşallah canım çok net çizgin, tebrik ederim
11. güne göre silikse iğnenin etkisi mi geçiyor acaba.. Ben ilk yaptığın test sanıyordum..oldu atabildim teşekkür ederim :) 11. güne göre çok daha silik çıktı o yüzden ne seviniyorum ne de üzüntüye kapılıyorum :)
Ama bugün 13.gün canım ya iğne etkisi kalmaz diye düşünüyorum. Yine de en güvenli sonucu kan testiyle alırsın. İnşallah o da yüksek çıkar canımoldu atabildim teşekkür ederim :) 11. güne göre çok daha silik çıktı o yüzden ne seviniyorum ne de üzüntüye kapılıyorum :)