Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çekilirken bi adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ama tüm gün devam etmiyor tabi. Oluyor bitiyor birkaç dakikada. Çekerken biraz güçlüce sancı bi vuruyor diyeyim.

Kendini telkin et hep, bebek için olacağını hatırlat. İnşallah çok güzel geçer, korkma canım. Hayırlara vesile olsun. Şimdiden iyi bayramlar
Cekinemedim ya, dün biten reglim bugun tekrar basladi halbuki 6.gun doktorda kanama varken cekinemek enfeksiyon olur dedi bayramdan sonrada gec olucagi icin klomen verdi son kez onumuzdeki ay cekeriz filmin sonucuna gorede igneli tedaviye baslariz dedi

dün çatlatma iğnesinin 12.günüydü silik çizgi gördüm
bugün 12.gün koskoca bir negatif
14 15 gün geçmeden test yapmayın sonra hayal kırıklığı oluyor. çünkü çatlatma iğnesindeki beta hcg 12.gün bile daha etkisini gösteriyor.

dün çatlatma iğnesinin 12.günüydü silik çizgi gördüm
bugün 12.gün koskoca bir negatif
14 15 gün geçmeden test yapmayın sonra hayal kırıklığı oluyor. çünkü çatlatma iğnesindeki beta hcg 12.gün bile daha etkisini gösteriyor.
Canım inan şoklardayım. Kaç kere iğne yaptırdım ve yaptıranları okudum ben ilk defa karşılaşıyorum 12.güne iğne etkisi devam edeni... Normalde ben 10.gün test yapar negatifi görünce derdim iğnenin etkisi geçmiş diye. 12ye kadar etkisinin sürmesi çok değişik geldi.
Çok geçmiş olsun... En hayırlı ve yakın zamanda Rabbim nasip etsin inşallah...

Canım inan şoklardayım. Kaç kere iğne yaptırdım ve yaptıranları okudum ben ilk defa karşılaşıyorum 12.güne iğne etkisi devam edeni... Normalde ben 10.gün test yapar negatifi görünce derdim iğnenin etkisi geçmiş diye. 12ye kadar etkisinin sürmesi çok değişik geldi.
ben şaşırmadım canım ben de bu bahtsızlık varken garip şeylerin benim başıma gelmesine şaşırmıyorum. Bu da bir sınav demek ki. Beklemekten sabretmekten başka çare yok.

Bende 2 aydir 16 ci gune kadar 2 cizgi oldu, 17 ci gunde negatif. :işsiz:

Kızlar benim sağ kasığıma bıçaklar saplanıyor ama adetime 6 gün var ve sabah yataktan adet sancısıyla uyandım her bıçak ağrısı hamilelik demek değildir değil mi

Kızlar benim sağ kasığıma bıçaklar saplanıyor ama adetime 6 gün var ve sabah yataktan adet sancısıyla uyandım her bıçak ağrısı hamilelik demek değildir değil mi
Cnm genelde gebelik belirtisi oluyor ama bazen üşütünce enfeksiyon olunca da kasikta kramplar olur ama insallah seninki hamilelik belirtisi dir :)

Cnm genelde gebelik belirtisi oluyor ama bazen üşütünce enfeksiyon olunca da kasikta kramplar olur ama insallah seninki hamilelik belirtisi dir :)

İnşallah canım 10 gün evvel kıpırtılar başladı kist olsa kist solda ilk önce karıncalanma uyuşma oldu bir kaç gün sonra iğne batması gibi oldu bugün bıçak saplıyorlar sanki üşütme zannetmiyorum terliksiz yere basmam ve evim üst kat acayip sıcak ama hamileliğe kondurup heveslenmek istemiyorum bir de yanlara doğru göğüs ağrım var ama adet ağrım da var gerçi o iki hamileliğimde de vardı

X