- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #3.481
Gebelik gözüküyor canım silikte olsa gördüm ben ikinci çizgiyi :))
Ben gördüm canım gayet belli, hadi inşallah yarın daha netleşir
Hayırlı olsun Cnm hamilesin bir bebis daha geliyor yuppiiiiii :))))
Cnm iğnenin etkisi 12 güne kalmaz sen sevin bence :)İnşallah içimden bir ses iğnenin etkisi umutlanma diyor.Bana dua edin lütfen yarın sabah daha koyu göreyim
Daha önce bir kere kimyasal gebelik yaşadım canım o yüZden bu sefer erken test yaptım yarın yine yapacağım koyulaşırsa sevinirim:)Cnm iğnenin etkisi 12 güne kalmaz sen sevin bence :)
Bende yaptım test ama kocaman bi negatifDaha önce bir kere kimyasal gebelik yaşadım canım o yüZden bu sefer erken test yaptım yarın yine yapacağım koyulaşırsa sevinirim:)
Allahtan ümit kesilmez canım bekleyelim bakalımBende yaptım test ama kocaman bi negatif
Canım çekilirken bi adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ama tüm gün devam etmiyor tabi. Oluyor bitiyor birkaç dakikada. Çekerken biraz güçlüce sancı bi vuruyor diyeyim.Kizlar dun randevu aldim ama doktorla gorusemedim reglimin son gunu hafif lekelenmelerim var hemsire yarin ki muayeneye gore film cekip cekmiycegi belli olmaz dedi agri oluyo mu ertesi gun sehir disina cikicaz bayram falan derken insallah hic bisey cikmadan hallolur
Canım çekilirken bi adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ama tüm gün devam etmiyor tabi. Oluyor bitiyor birkaç dakikada. Çekerken biraz güçlüce sancı bi vuruyor diyeyim.
Kendini telkin et hep, bebek için olacağını hatırlat. İnşallah çok güzel geçer, korkma canım. Hayırlara vesile olsun. Şimdiden iyi bayramlar
Canım ben devamlı uyuyordum progestan aldığım için. O yüzden hiç belirti takip edemedim. Sadece 11.günün gecesi çok farklı bir bulantı yaşadım, o gün bugündür de bulantım var zatenCanım sana bir şey sorucam gerçi insan çatlatma iğnesiyle normal hamilelik belirtileri yaşamıyor ama adete bir hafta kala hiç kasıkta karıncalanma uyuşma yaşadın mı veya yaşayan başka arkadaş var mı
Canım ben devamlı uyuyordum progestan aldığım için. O yüzden hiç belirti takip edemedim. Sadece 11.günün gecesi çok farklı bir bulantı yaşadım, o gün bugündür de bulantım var zaten
İnşallah olur canım. Bol bol dua edelim Ramazan bayramı da yaklaşıyor :)2 gündür kasığımda bir karıncalanma hissi var gerçi adetime 1 hafta var kesin hastalanırım ama iki rüya gördüm etkilendim her halde tüp bebek tedavisine sürpriz olur mu diye umutlanıyorum İşte
İnşallah olur canım. Bol bol dua edelim Ramazan bayramı da yaklaşıyor :)
Allah hayırlısıyla dualarınızı kabul etsin inşallah canımİnşallah canım allah razı olsun bakalım kısmet anneme de Meryem suresi okuyor allah kabul ederse ama diyorum ya rüyalarımın etkisinden Ümit işte
Allah hayırlısıyla dualarınızı kabul etsin inşallah canım