- 30 Ağustos 2017
- 193
- 94
- 33
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.861
Benim transferde haziran ayını bulur Zaten canım bende ümitlenmek istemiyorum inş seninkilerde sağlıklı olur. Yumurtaların kaliteli olması için ne yapmamız lazım acaba araştırdın mı canımCanım hayırlısı olsun umarım embriyo sağlıklı oluşur ben de haziranda ikinci denememi yaptırıcam çok ümitlenme ama tabi ki pozitifliği de elden bırakma umarım yumurtaların sağlıklı çıkar allah isteyen herkesin yardımcısı olsun
Polip küçükte olsa bir engel ilk aşama ondan kurtulmak canım bence sende bir düşün basit bir operasyon ZatenHadi bakalım hayırlı olsun canım, polipten kurtulunca sanki olacak gibi diye inanıyorum. Sen somut adımlar atmışsın, darısı benim başıma. Sonu hayırlı olur insallah.
Benim transferde haziran ayını bulur Zaten canım bende ümitlenmek istemiyorum inş seninkilerde sağlıklı olur. Yumurtaların kaliteli olması için ne yapmamız lazım acaba araştırdın mı canım
Ben 26 yaşındayım canım prolaktin değerim biraz yüksek diye incir kürü yapamıyorum bal polen falan yersek kaliteli olurmuş galiba bende bilmeden aksine yüksek dozlu ilaç istedim şans yükselir diye ama kalite önemli dediğin gibi tekrar konuşurum adet dönemini bekliyoruz daha (Pergoveris , Gonal F yada. Cetrotide) bu 3 ilaçtan birini kullanacakCanım bana doktorum ilkinde embriyolar 5. günü görmediği için omepa q10 diye bir ilaç verdi hatta sizler çatlatma iğnesinde klomen kullanırken ben yine onu kullanmıştım hem kaliteyi hem de yumurtayı çoğaltıp olgunlaştırıyor şimdi ikinci kutuya kullanıyorum bazı değişiklikler hissediyorum kendim de mesela 20’li yaşlarımdan beri doğru düzgün yumurtamın çatladığını ve o akıntısını hissetmezdim bu ay hissettim ve kendime hayret ettim o ilacı 3 ay kullanmak fayda ediyormuş kaliteye tabi tedaviden evvel birde sana tavsiyem doktorunla konuş ilaç dozunu düşük tutsun çünkü önemli olan fazla yumurta olması değil kaliteli olması çünkü elde sıfırla kalabiliyor insan ve bu ilaçları doktorlar yüksek doz verdikleri için çok yumurta elde etmek adına bu da kaliteyi düşürüyor hatta yeteri kadar yumurta üretiyorsa vücudun ve gençsen bence ilaçsız tüp bebek yöntemini bir araştır maliyeti daha az yine merak ettiğin sormak istediğin bir şey olursa çekinme allah yardımcın olsun yavrularına kavuşmayı nasibin etsin
Bu arada birde incir kürü duydum ama denemedim
Canım benim de prolaktinim olması gerekenden biraz yüksek çıkıyor hepBen 26 yaşındayım canım prolaktin değerim biraz yüksek diye incir kürü yapamıyorum bal polen falan yersek kaliteli olurmuş galiba bende bilmeden aksine yüksek dozlu ilaç istedim şans yükselir diye ama kalite önemli dediğin gibi tekrar konuşurum adet dönemini bekliyoruz daha (Pergoveris , Gonal F yada. Cetrotide) bu 3 ilaçtan birini kullanacak
Benimki 31 çıkmıştı en son stres yüzünden kafamıza çok takıyoruz sürekli düşünüyoruz annelik hormonlarını depreştiriyoruz her şeyin başı stres malesef . Doktor çok yüksek olmadığı için önemsemedi stres yapma dediCanım benim de prolaktinim olması gerekenden biraz yüksek çıkıyor hepdoktorun ne diyor prolaktinle ilgili?
Benim de aylık takip ediliyor prolaktinim, şu ana kadar en yüksek 39 cıktı. Ortalama 28 30 arasında cıkıyor hep. Dostinex veriyor doktor 1 tablet içiyorum düşüyor. Ama sonraki teste kadar yine yükseliyorBenimki 31 çıkmıştı en son stres yüzünden kafamıza çok takıyoruz sürekli düşünüyoruz annelik hormonlarını depreştiriyoruz her şeyin başı stres malesef . Doktor çok yüksek olmadığı için önemsemedi stres yapma dedi
Birde canım internetten falan bebek videolarına çok bakmamaya çalış ben çok bakıyordum bakınca kanım kaynıyor benimde olsun istiyorum oda etkiliyor bence :)Benim de aylık takip ediliyor prolaktinim, şu ana kadar en yüksek 39 cıktı. Ortalama 28 30 arasında cıkıyor hep. Dostinex veriyor doktor 1 tablet içiyorum düşüyor. Ama sonraki teste kadar yine yükseliyordedigin gibi prolaktin stresle cok alakalıymış
MaşaAllah canım inş kaliteli şekilde olgunlaşırlarda mutlu haberi alırsın çifte bayram yaşarsınız :)Kızlar klomen dün bitti ve bugun kontrole gittim.
6 tane yumurtam oluşmuşbakalım kaç tanesi olgunlaşacak. Boyutları 11 12mm civarı su anda hepsinin.
Cnm bu çok güzel bir haber masallah çok sevindim insallah bu ay o yumurtaların meyvesini alirsinKızlar klomen dün bitti ve bugun kontrole gittim.
6 tane yumurtam oluşmuşbakalım kaç tanesi olgunlaşacak. Boyutları 11 12mm civarı su anda hepsinin.
Her ay değişiyor Cnm önceki ay 2 yumurtam olmustu gebelik olmadı sonraki ay tek yumurtam vardı çok şükür rabbim kısmet etti :)Kizlar Bir Sorum Olacak bu ay ilaç falan kullanmadım sadece 1 yumurtam gelişiyor doğal olarak doktor muayene ederken toplamda iki yumurtalıkta 10 tane yumurta saydım dedi bu her ay değişir mi yoksa benim hep 10 tane yumurtam var ve ilaçlarla sadece onların büyümesi mi sağlanır
Oooo maşallahKızlar klomen dün bitti ve bugun kontrole gittim.
Ben 26 yaşındayım canım prolaktin değerim biraz yüksek diye incir kürü yapamıyorum bal polen falan yersek kaliteli olurmuş galiba bende bilmeden aksine yüksek dozlu ilaç istedim şans yükselir diye ama kalite önemli dediğin gibi tekrar konuşurum adet dönemini bekliyoruz daha (Pergoveris , Gonal F yada. Cetrotide) bu 3 ilaçtan birini kullanacak
Canım önce cuma dedi, ama cuma erken olur gerek yok dedi. Pazartesi çağırdı. Pazartesi sabahtan gideceğim. Bakıp duruma göre iğneyi yapacak. Haftasonu ilişki önemli dedi. Özellikle cumartesi ve pazar dedi.Oooo maşallah
Canım çok sevindim inşallah bu yumurtalarla çoğul gebelik şansın bile çok yüksek 
Hadi inşallah güzel haberlerini alacağız bu güzel aydaBir daha ne zaman çağırdı canım kontrole?
Evde ovulasyon testin var mı canım? Benim doktorum da aynısını yapmıştı. Haftasonu önemli, sen evde ovulasyon testi yap sabah akşam ama cmt-pazar-pzt üç günün de sabahını değerlendir, eğer test çok kırmızı olursa, o zaman ikinci kere de değerlendirilebilir dedi. Fakat bizde test kızarmadı, pazartesi gittiğimizde daha yeni büyümüştü yumurta ve iğneyi pazartesi oldum. Sonra 36.saati değerlendireceksiniz dedi filan işte. Sen korkma, doktor dediyse pazartesi geç değildir. Her gün bir mm ekleyerek hesaplıyor doktorlar zaten. Her günü değerlendirseniz zaten 6 yumurta ile çok çok yüksek şansınız..Canım önce cuma dedi, ama cuma erken olur gerek yok dedi. Pazartesi çağırdı. Pazartesi sabahtan gideceğim. Bakıp duruma göre iğneyi yapacak. Haftasonu ilişki önemli dedi. Özellikle cumartesi ve pazar dedi.
Pazartesi geç değil, dimi?
Var canım, epey bir ovu testi stoğum var hatta :) ben bu akşamdan itibaren başlayayım o zaman yapmaya. Bakalım, eğer pik ederse hemen buraya da yazıp yorumunuzu alırım zaten.Evde ovulasyon testin var mı canım? Benim doktorum da aynısını yapmıştı. Haftasonu önemli, sen evde ovulasyon testi yap sabah akşam ama cmt-pazar-pzt üç günün de sabahını değerlendir, eğer test çok kırmızı olursa, o zaman ikinci kere de değerlendirilebilir dedi. Fakat bizde test kızarmadı, pazartesi gittiğimizde daha yeni büyümüştü yumurta ve iğneyi pazartesi oldum. Sonra 36.saati değerlendireceksiniz dedi filan işte. Sen korkma, doktor dediyse pazartesi geç değildir. Her gün bir mm ekleyerek hesaplıyor doktorlar zaten. Her günü değerlendirseniz zaten 6 yumurta ile çok çok yüksek şansınız..
Ohhh süper, bekliyoruz senin ovulasyon testi fotoğraflarını. İnşallah çok güzel olacak canım, tam zamanındayız Allahın izniyle, bol bol dualarla hepinizden güzel haberler gelecek inşallahVar canım, epey bir ovu testi stoğum var hatta :) ben bu akşamdan itibaren başlayayım o zaman yapmaya. Bakalım, eğer pik ederse hemen buraya da yazıp yorumunuzu alırım zaten.
Ayy hadi insallah ya, çok güzel umut verdin bana. Bu ay da benim uğurlu ayım olsun insallah