-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.881
İyiyim canım bugun biraz kasık ağrım var, herhalde büyüyor benim yumurtalarHayırlı cumalar nasılsınız Arkadaslar .
Zor geciyorİyiyim canım bugun biraz kasık ağrım var, herhalde büyüyor benim yumurtalar
Sen nasılsın, nasıl geçiyor bugunler?
Canım deneyimlerime dayanarak bu test pozitif diyorumHayırlı cumalar kızlar bu ay rahim filmi cekinmistim adet olmam lazım şu aralar pko dan dolayı tam günün den emin değilim dun bi test yaptım T bulaniktib bende fazla damlattim idrarı dedim bıraktım sonra burda suyla yıkayın çizgi pozitif se akmaz deniliuordu bende yaptım ama adet olmazsam bı daha test yapacağım tabi emin olamadım bundan
Bu yıkanmış hali mi testin, ilk hali mi canım? Bir de kaçımcı dakikada çıktı test. Ay çok heyecanlı...Hayırlı cumalar kızlar bu ay rahim filmi cekinmistim adet olmam lazım şu aralar pko dan dolayı tam günün den emin değilim dun bi test yaptım T bulaniktib bende fazla damlattim idrarı dedim bıraktım sonra burda suyla yıkayın çizgi pozitif se akmaz deniliuordu bende yaptım ama adet olmazsam bı daha test yapacağım tabi emin olamadım bundan
Canım niyetliyim lavoba ihtiyacım yok ayıptır söylemesiCanım deneyimlerime dayanarak bu test pozitif diyorum
Evde başka testin var mı? Hemen tekrarla veya yarın kan ver istersen..
Tekrarlayaxagim canım yarın yada pazar tekrar adet olmazsam bı kere de ben böyle şeyler yaşadım sonra adet oldum tam 50. Günüm de pko lu olduğum için beklemek istiyorum adet belirtilerim var birkaç gündürCanım deneyimlerime dayanarak bu test pozitif diyorum
Evde başka testin var mı? Hemen tekrarla veya yarın kan ver istersen..
Tekrarlayaxagim canım yarın yada pazar tekrar adet olmazsam bı kere de ben böyle şeyler yaşadım sonra adet oldum tam 50. Günüm de pko lu olduğum için beklemek istiyorum adet belirtilerim var birkaç gündür
Allah razi olsun canım ya amin inşallah Hani hamile olanlar paylaşıyor ya burda C ile T aynı koyulukta ve hemen çıktığını söylüyorlar bende öyle olmadı ne yalan söyleyeyim güvenemiyorum o yüzden adet gelebilir bekleyeyim diyor bende senin gibi çok sık test yaptım sabah akşam şimdi o hevesim kalmadiAllah kabul etsin canım. Ben yıkanmamış hali sandım ama çizgi netliği var sağ tarafında keskin başlıyor pembelik... Ben dayanamaz akşam yapardım herhalde günlük üçer üçer yaptığım için
İçine ne zaman sinecekse o zaman tekrarla canım testi. Inşallah bir dahakine içine sine sine görürsün pespembe ikinci çizgiyi canımpkoda insan emin olamıyor, kendim de yaşadım aynı hisleri, inanamadım bebeği görene kadar hamileyim diyemedim...
Canım C T aynı koyulukta ve hemen çıkanlar diyorsun ya o bende taaa keseyi gördükten sonra öyle çıktı. Sırf hatıra saklamak için yaptım hatta onu aynı kırmızılıkta çıksın diye. Israrla kaç kere yaptım öğrendikten sonra, saklayabileyim diyeAllah razi olsun canım ya amin inşallah Hani hamile olanlar paylaşıyor ya burda C ile T aynı koyulukta ve hemen çıktığını söylüyorlar bende öyle olmadı ne yalan söyleyeyim güvenemiyorum o yüzden adet gelebilir bekleyeyim diyor bende senin gibi çok sık test yaptım sabah akşam şimdi o hevesim kalmadi
Çok güzelmiş canım bizde de var öyle bir kutu ama bazı ilkleri kacirdik saklayamadik ama bir gün pozitif i görürsem bende saklamak istiyorum Allah nasip ederseCanım C T aynı koyulukta ve hemen çıkanlar diyorsun ya o bende taaa keseyi gördükten sonra öyle çıktı. Sırf hatıra saklamak için yaptım hatta onu aynı kırmızılıkta çıksın diye. Israrla kaç kere yaptım öğrendikten sonra, saklayabileyim diye
O testi strece sardım, bir hatıra kutum var, eşimin bana aldığı ilk elbisenin etiketinden ilk gittiğimiz konsere, bana verdiği ilk peçeteyi bile saklamıştım hatta, özel günlerden ufak şeyler sakladığım o kutuma koydum...
Neyse işte hemen öyle çıkmıyor yani onu diyecektim başka başka şeyler dedim
İnşallah canım. Oldu bile inşallah, pozitif düşünelimÇok güzelmiş canım bizde de var öyle bir kutu ama bazı ilkleri kacirdik saklayamadik ama bir gün pozitif i görürsem bende saklamak istiyorum Allah nasip ederseRabbim senin de yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Valla dün baya ağır kaldırdım uzandım da ramazan geleli her yereİnşallah canım. Oldu bile inşallah, pozitif düşünelim
Olumlu ya da olumsuz olsa da sen yine de kendine çok dikkat et. İleriye uzanma, ağır kaldırma olur mu canım
Çok teşekkür ederim canım, utandım ama yaValla dün baya ağır kaldırdım uzandım da ramazan geleli her yerenasip bakalım canım çok rahatım ben bekleyeceğim varsa da illaki öğreneceğim bigün geç bı gün erken varsa yoksa da kendimi yıpratmak istemiyorum zaten ben bu önümüzdeki aya odaklanmistim adetini bekliyordum cokda etkilenmem inşallah seni çok seviyorum ben canım enerjin çok güzel Allah razi olsun snden
Çok teşekkür ederim canım, utandım ama yaben de seni seviyorum canım
Aslında geç öğrenmek daha iyi, sonra yükselecek mi düşecek mi kimyasal mı değil mi bir sürü şey oluyor... Zihnini çok güzel hazırlamışsın canım, en önelisi de o zaten... Görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler
Cnm insallah hamilesindir yoğunluktan yazamadım testi tekrarlarsan hemen sonucu yaz olurmu :)aynen öyle canım görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler
Canım çok üzüldüm inan ki... Hayırlısı olsun inşallah...Kızlar akşam tekrarlarını testi negatif adet olacağım galiba kahve rengi akıntım geldi çok az hayırlısı ama kızlar ne yapacağımı bilmiyorum artık doktora gidip gelmek çok zor geliyor artik istemiyorum zorla gidiyorum
Evet Cnm hatırlıyorum seni insallah bu ay güzel haberler i senden de alırız çok şükür Cnm inss herşey yolunda bulantılar hariç :) evet 9 ve 11 günü negatif di 12 günü pozitif çıktı Cnm çok zor görünen silik bir ciZgiydi ertesi gün bi tık daha belirginleşti .kerem34gul cnm mrb nasılsın senle hamile kaldğn ay konşmştk hatırlarsan en son sağlık ocağında kan vermiştin hamileydin sonrasını takip ettim herşey yolundadır umarım sana bişe sorcam sen önce test yapmştn negatif ti sonraki gün pozitifi görmüştüm doğru hatırlıyorum değil mi cnm iğnenin kaçıncı günü pozitif di benm şuan 12.günüm negatif çıktı da