Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu ayda regl oldum tedaviye devam edicem pco var film istiycem olmazsa klomenle devam heralde yeni bi doktora gitmeyi dusunuyorum 3.4. gun hangisi randevu alabilirsem. Klomenle hayıt ya da aslan pencesi cayi icilebilir mi sizce

Canim ayniyiz bende bi ay ara vermistim bu ikinci kez olucak insallah en kisa zamanda olumlu sonuclar aliriz

Kızlar bu ayda regl oldum tedaviye devam edicem pco var film istiycem olmazsa klomenle devam heralde yeni bi doktora gitmeyi dusunuyorum 3.4. gun hangisi randevu alabilirsem. Klomenle hayıt ya da aslan pencesi cayi icilebilir mi sizce
Filmi siz mi isteyeceksiniz yoksa doktor mu istiyor? Geçen ay klomen+iğne bu ay sadece iğne kullandım çatlama olmasına rağmen olmadı.Hormon ve sperm testi istedi adet olursan eğer yazıyorum yaptır dedi.Bende bu ay hsg istiyorum sorun varsa eğer boşa kürek çekmenin anlamı yok. Ne kadar süredir istiyorsunuz ?

Çatlatma iğnesinden sonra ki adetiniz nasıl oluyor? Benim yoğun ve parçalı geliyor doktora gidince sorcam yine de benimle aynı durumu paylaşan var mı merak ediyorum

hayır bir de üstüne aşılama yaptık biz bugün? bilmiyordum ben bunnu radyasyon etkisi oluşursa gebeliği de etkiler mi
Bebek olursa ona etki etmez inşallah, üzülme canım. Çekildiği ay korunmak gerekiyor ama hamile kalanlar da oluyormuş. Rahim için zorlayıcı bir işlem ve alınan radyasyondan dolayı doktorlar korunmayı tavsiye ediyor diye biliyorum. Ama kimi zaman hamile olduğu bilinmeden ameliyat olan, ağır antibiyotikler kullanan, röntgen veya mr çekilen durumlar da oluyor, yavruları da sapasağlam oluyor. Hiç korkma canım.

Maddi manevi zor aşılama filan, rahim dinlenmesi için bir ay bekletseydi doktor daha iyiydi bence ama vardır bir hayır bunda da. Şansı arttırabiliyor diyor kimi doktor da. İçini ferah tut, inşallah güzel haberini verirsin canım.

ay inşallah zaten bu sefer aşılama tutmazsa olacağına bırakıyoruz adetin 12-14-16ncı günlerine ilişki denk getiririrz dedik.
HSG de çektirdiğim yerde kendi doktorumda bir şey söylemedi bana. KLOmen verdi ve ardından çatlatma iğnesi ile bir de aşılama deneyelim dedi. aşılama da normal ilişkiden farkı yok zaten anlamıyorum neden o kadar ücret veriyoruz.
gerçekten çok yıpratıcı bir süreç inş sağlıkla iyi haberler alırız şu 2 hafta içinde netleşeccek.

Aşılamada işlemden geçirilmesi gerekiyor önceden spermler. Sağlıklı spermler seçilip hazırlanıp o şekilde aşılama yapılıyor. Bir de en yüksek şansınız olan saat hesaplanıp ona göre yapılması lazım tabi..

Biz aşılama istemedik fiyatlarından dolayı.. Ben birkaç kere aşılama yaptırmam gerekecekse o parayı biriktirir direkt tüp bebek yaptırırım diye düşünüyordum. Elhamdulillah bizde gerek kalmadı tüp bebeğe. İnşallah sizin de yüzünüz güler bu ay..

Canım selam, aşılama fiyatları ortlama nasıl?
Gecen aylarda arkadasım 2500 e yaptırmıstı acıbadem de acaba ortalama bu sekilde mi merak ettim.

Gecen aylarda arkadasım 2500 e yaptırmıstı acıbadem de acaba ortalama bu sekilde mi merak ettim.
Ben de Altunizade Acıbademe gidiyorum canım, bize de 2500-3000civarı fiyat vermişlerdi ve bizim özel sigortamız bir kuruş bile karşılamıyordu aşılama olunca. Tüp bebeğin yine bir kısmını ve ilaçlarının tamamını karşılıyordu en azından. Ben de hiç düşünmedim aşılamayı. Zaten ileri hareket düşük, morfoloji 0 çıktığı için çok bir farkı olacağını düşünmemiştim aşılamanın.

Bizim 9 ay oldu uc ay doktora gittim adet duzensizliginden bi ay da tedavi oldu klomen catlatma ignesi bir yumurtam olustu catladi ama olmadi maalesef bir ay ara verdim doktorumuda degistirdim bugun klomene basladim gunde iki tane almami soyledi birden fazla yumurta olmasi icin takviye vitamin verdi eger bu ay da olmazsa film cekeriz dedi bakalim sen ne kadardir istiyosun daha once hormon vermedin mi ayrica once esine baktir bence

LezzetliCipetpet nasilsin canim, hamilelik nasil gidiyor?
Pko vardi demi sende glifor kullanmis miydin fazla kilom olmasada doktor kilo vermene ve yumurtlamana yardim eder dedi glifor verdi bir de promotil women verdi sende mi kullaniyordun

Canım ben 17 yaşından beri glifor içiyorum sabah akşam 1000er. İnsülin direncim de var pkoyla. Hala da içiyorum, artık hamilelikte de kesmiyorlarmış. Zaten onu içmeyeyim, hemen bayılıp giderim... İlk aylar biraz bulantı filan yapar ama bırakmamak lazım, çok faydası oluyor kesinlikle.

Promotil m forte içti benim eşim canım, ben inofolic combi ve progestan içtim süreçte. Kadınlar için de promotil olduğunu bilmiyordum. İnşallah şifa olur canım.

Benim hamilelik de güzel geçiyor elhamdulillah. Sancılı, bulantılı biraz da kanamalı ama elhamdulillah.. Devamlı yatıyorum, yeter ki miniğim sağlıklı büyüsün.. Inşallah hepinize tattırsın Rabbim, canım hep dualarımdasınız inan ki

Dikkat et canim kendine insallah saglikla kucagina alirsin
Evet doktorda aynisini dedi 10gun sadece aksam sonra sabah aksam icicem inofolic istedim bunun icinde ihtiyacin olan her sey var dedi folik asit b12 vitaminler 30 gunluk fiyatida epey pahalli

Dikkat et canim kendine insallah saglikla kucagina alirsin
Evet doktorda aynisini dedi 10gun sadece aksam sonra sabah aksam icicem inofolic istedim bunun icinde ihtiyacin olan her sey var dedi folik asit b12 vitaminler 30 gunluk fiyatida epey pahalli
Evet canım malesef bu vitaminlerin fiyatları çok pahalı. Promotil daha kapsamlıdır kesin inofolicten. Bizde hem ben hem eşim kullanıyorduk, bi sürü ilaç, iğne derken aylık 450-500lira gidiyordu herhalde

İnşallah işe yararlar canım. Hem maddi hem manevi çok zor gerçekten..

Verdim ama doktorum hastaneden ayrıldı için bende farklı doktorla devam ettim birimde 9 ay oldu bu ay hem eşim hem ben testleri yeniden yaptırcaz rahim filmi için doktorum birşey demedi ama ben istiyorum bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek

İyi günler arkadaşlar. Canım benim durumlardan haberdar olmak istiyordun doktora gittim artık bu doktorla ilerleme kararı aldım kistin boyutu küçük olduğu için dokunmak istemedi gelecek ay tüp bebek tedavisine başlıyorum inş iğneleri vuracak yumurta toplanırken polipe bakacak egerki varsa polipi temizleyip Embryo yu donduracak rahim iyileşincede nakil yapacak kısmet bakalım yine haberdar ederim seni gelişmelerden şu mübarek günlerde dua edin arkadaşlar lütfen Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Aslinda film cektirmek lazim bu ay da olmazsa kesin cektircem bir sey varsa ona gore tedavi olurum yoksa da icim rahatlar hep filmden korkuyorum

Canım hayırlısı olsun umarım embriyo sağlıklı oluşur ben de haziranda ikinci denememi yaptırıcam çok ümitlenme ama tabi ki pozitifliği de elden bırakma umarım yumurtaların sağlıklı çıkar allah isteyen herkesin yardımcısı olsun

Hadi bakalım hayırlı olsun canım, polipten kurtulunca sanki olacak gibi diye inanıyorum. Sen somut adımlar atmışsın, darısı benim başıma. Sonu hayırlı olur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…