Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 ay kullandım canım korunmadık ve ilaç bittikten 4-5 gün sonra adet olmuştum ama hamilelik olmadı

Cnm o ilacı bende kullandım tedavi amaçlı çok faydasını gördüm kürtajdan sonrA ama bu ilacı kullanırken korunduk ama sen inofolic combi iç Cnm bu arada başla

selam.. bende de bildim bileli kist var ama ben 1 yılda 2 gebelik geçirdim. ilki kalbi durdu bebeğimi kaybettim ikincisinde de kimyasal gebelik geçirdim. bende bu ay iğne tedavisine başladım. doktorumla da konuştum ve çok fazla araştırdım kist oluşumu gayet normal kist olursa 2 ay tedavii almayıp adetle atıyorsun zaten o kistlerini dert edilecek bir durum değil ki. benim doktorum mecbur kalmayınca ilaç kullanmıyor. her zaman başka doktora gitmekte fayda var yazık bize de değil mi birsürü ilaç horman takviyesi alıyoruz

İğne olan arkadaşlar yumurtalıklarınızda ağrı oluyor mu korkuyorum kist mi oldu acaba benim sol tarafım da ağrı var

İğne olan arkadaşlar yumurtalıklarınızda ağrı oluyor mu korkuyorum kist mi oldu acaba benim sol tarafım da ağrı var
Canım ya benim pazar günü 7 gün olacak olk5 kez dün gece basladi uykumdan uyandım sol kasığım da dayanılmaz bir ağrı oldu bugün de gün boyu sağ kasığım ağrısı hafid4 hafif sanırım yeni etki ediyor

Doktora gittin mi iğneden sonra hiç çatlamış mı diye kontrol ettirmek için

Kizlar bugun saat 10 itibariyle ignemi vurdum 1 degil 2 yumurta varmis biri 20mm digeri 17mm artik calismalar baslayabilir bugun ve yarin dedi doktor sonrada birgun arayla olsun dedi ama tekrar kontrole cagirmadi beni sadece adetin gecince gel dedi niyeki

Hayırlısı olsun canim geçerse iste hamile olabilirsin demek istemiş bana da öyle dedi adetin geçerse test yap dedi :)

Canim 24 mm yumurta boyutu çok mu büyük ?

Anladim canim hayırlısı olsun inş bi an önce kavusurz bebeklerimize umudum yok benim ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…