Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamislerrrrr masallah sizee guzel gidiyor hamileliginizzz cok sukur okudugum kadariylaaa insallahh dogumunuza kadar yakalarizzz siziiii :))))))

Kizlaaaarr selammm... bayagidir girmedim canim cok sıkkın benim kist vardiyaa gecen ay onu bu ayda atamadim dr cyclo progynova diye bi ilac yazdi bunu her gun ic bir dahaki adetinde gel dedi... gerekirse 2 3 ay kullanacaksin bu hapi dedi.. bu hap hem rahimini yenileyecek hem kist icin iyi gelecek hemde kolay hamile kalmani saglayacak dedi... iciyorum adetime 10 fun falan var... o 7 cmlik kist gitmis ama klomenin etkisi hala devam etmis vucudunda baska kist olusmus 5 cm lik dedi.... yani bi yumurta takibi daha dogrusu klomen benim nerdeyse 4 5 ayimi yedi... öylece ara vermek durumunda kaldim...:KK43:((((((((
Geçmiş olsun canım ama bazen kist gebelige engel olmuyirmus seninde oyle olabilir doktor bana bebek suprizleri sever demisti

Kizlaaaarr selammm... bayagidir girmedim canim cok sıkkın benim kist vardiyaa gecen ay onu bu ayda atamadim dr cyclo progynova diye bi ilac yazdi bunu her gun ic bir dahaki adetinde gel dedi... gerekirse 2 3 ay kullanacaksin bu hapi dedi.. bu hap hem rahimini yenileyecek hem kist icin iyi gelecek hemde kolay hamile kalmani saglayacak dedi... iciyorum adetime 10 fun falan var... o 7 cmlik kist gitmis ama klomenin etkisi hala devam etmis vucudunda baska kist olusmus 5 cm lik dedi.... yani bi yumurta takibi daha dogrusu klomen benim nerdeyse 4 5 ayimi yedi... öylece ara vermek durumunda kaldim...:KK43:((((((((
gecmis olsun siz kacinci gun regl olmustunuz benimde bugun 24.gunum kistten korkuyorum

sayfayi bastan okudum belki sizlerde yasamissinizdir diye ama hoc denk gelmedi catlatma ignesini vurdurali bugun 24.gunum 14.gun koyu sari akinti gordum 1hafta boyunca ara ara sonrasinda seffaf akintiya dondu herxaman adet oldum diye wc kosturuyorum hala seffaf akinti devam ediyor 14 16 ve 21.gunlerde idrar testi yaptim negatif ve sadrce 36saat sonrayi degerlendirdim baskada olmadi. sorum hic aranizda 24 gun igneden sonra hastalanmayip negatif olan varmi cok stres yaptim
Evt bnm iğneden sonra 21.günde olmştu

Komşum dün aklımdaydın hatta bugün sana mesaj atacaktım ne yaptın diye durumuna hem üzüldüm hem doktorun ilaç hakkında söyledikleri doğruysa sevindim belki böyle olması ve o ilaca başlaman gerekiyordu inşallah bu sefer kistten kurtulup kolayca hamile kalırsın çok öptüm

Canım benimCumartesi doktor yumurtalarıma bakti gayet iyi sık ilişki dedi bizde cumartesi akşam başladık pazar günü öğlen iğne vuruldum pazar sabah ilişki oldu pazartesi sabah oldu ve salı akşamı dedi yani iğneden öncede sonrada ilişki oldu doktor da sıkı sıkı tembih etti sık ilişki diye bizde ara vermedik
Ama doktor özellikle iğneden sonra ertesi sabah ilişki önerdi daha haraketli oluyormuş
Ayyy evet ayniymis bende tahminim yarin vurulurum igneyi cunku yarin kontrolum var.senin bu tedavide dikkat ettigin bisey varmi mesela iliski araligi ne olmali igneden oncemi sik olmali yoksa igneden sonrami hergun olmali

O ilacı bende kullandım canım bende de kist oluşmuştu klomenden sonra ilaç geçirdi ve bir daha kist olmadı

Geçmiş olsun canım ama bazen kist gebelige engel olmuyirmus seninde oyle olabilir doktor bana bebek suprizleri sever demisti
Insallahhh canimm benimm umudum hic yok degil bu durumda bile olsam. Zaten umut olmasa her ay insanda kafayi yer herhalde... adetin ilk gunu sarsilio insan sonra tekrar sil basa alabiliyoruz allahtan yeni ay yeni umut hep :)

Komşum dün aklımdaydın hatta bugün sana mesaj atacaktım ne yaptın diye durumuna hem üzüldüm hem doktorun ilaç hakkında söyledikleri doğruysa sevindim belki böyle olması ve o ilaca başlaman gerekiyordu inşallah bu sefer kistten kurtulup kolayca hamile kalırsın çok öptüm
Komsummm ahhh basima boyle is geldi istee kurtulamadim kistten maleseff... insallah oyle olur herseyde bi vesile vardir derizya hep... belkide bu hap vesile olacak... sen ne yaptin beklemedemisin hala... karar verdinmi yaptıracak misin tup bebek tekrar canim doktorun israrciydi inşallah o da sana vesile olur...

O ilacı bende kullandım canım bende de kist oluşmuştu klomenden sonra ilaç geçirdi ve bir daha kist olmadı
Kac ay kullandın canim bu ilaci.. bana duruma gore 2 3 ayda olabilir dedi. Bende daha onceki senelerde defalarca yaptirmistim takip hic kiste cevirmemisti. Ilk kez boyle oluyor... bir de sen korundun mu kullanirken bazilari korundum diyo... bazilarida korunmadim kullanirken hamile kaldim diyo. Doktorda bana korun falan demedi... bir de hapi bitince kac gun aonra adet oldun

Komsummm ahhh basima boyle is geldi istee kurtulamadim kistten maleseff... insallah oyle olur herseyde bi vesile vardir derizya hep... belkide bu hap vesile olacak... sen ne yaptin beklemedemisin hala... karar verdinmi yaptıracak misin tup bebek tekrar canim doktorun israrciydi inşallah o da sana vesile olur...

Evet canım benim doktor ısrarcı ama bakalım para durumları zorluyor bizi 1 ay sonra gidilecek doktora o güne ya parayı bulacağız ya bebeği kısmet hayırlısı allahtan isterim ama bana da doktor bir ilaç verdi sanki yumurta kalitesini arttırmada işe yarıyor kendimde farklılık hissediyorum öyle klomen veya femara tarzı bir şey değil o yüzden rahat rahat içiyorum eşimde keçiboynuzu kürü kullanıyor ben işimi Allah’a havale ettim verirsede kabulüm vermezsede allah hepimizin dileklerini hayırlı etsin değişiklik olursa zaten buradan ilan edicem biliyorum ki burada birimizin mutlu haberi hepimizi mutlu ediyor :dua:

X