Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bir sorum var sizlere ben üc defa catlatma ignesi kullandim hamile kalamadim. Tüp bebege karar verdik ama aklima bisey takildi. Catlatma ignesinden 24 saat sonra iliski oldu bizde hep. Cünkü doktorum hep öyle yazdi asilama iliski plani olarak. Acaba 36. saatlere yakin olmadigi icin olmamis olabilir mi?

Bizimde 3 yilda farkli sekillerde 3 dusuk oldu.mart ayinda puregon igne ile yumurta olgunlastirdik 14 marta catlatma ignesi oldu gebelik oldu ancak mutlulugum yine kursagimda kaldi .bos gebelik oldu.cokk kotuyum.
Üzülme elden birşey gelmiyor rabbim kısmet ettiği zaman insallah o kalp atışını duyacaksın

Sadece 24 saat sonrA mi daha sonraki günler değerlendirmedin mi ki

Zaten bizimkisi aksama denk geliodu genelde ertesi sabah 36. saat bi nevi kacirmis oluyoruz haberim yoktu hic. Bi iki kere daha deniyim diyorum
Ben bu olayda saat hesabına cok inanmıyorum, bizim de ertesi sabaha denk geliyordu 36.saat olayı ama o saatte deneme imkanımız olmadıgı için hep akşamları olmuştu. Bana doktorum da saatle ilgili hiç bir şey demedi. Spermler zaten 3 ve 5 gün arası canlı kalabildigi için, en iyisi iğne olduktan sonra gün aşırı ilişkiye girmek. Saat hesapları falan hep kısmet

İğne günü dahil 3gün devamlı, sonrasında bir gün dolu bir gün boş da diyen doktor var canım. Bence bu da doğru.. Bizim doktor da bu mantıkla tüpler hiç boş kalmayacak demişti. Ona göre saatler filan çıkartmıştı. Gerçi bizde ileri hareket ve morfoloji sıkıntısı olduğu için dedi ama bu sıkıntıları olmayanlarda çok daha yükseltir gebe kalma ihtimalini herhalde...

Gerçi sonuç olarak nasip tabi, Rabbimin ol demesini, kendi vakitlerini bekliyor tüm kuzular...

Cnm nerelerdesin ne durumdasın test yaptın mi hic
canım bugün daha 11. günüm henüz test yapmadım günüm geçene kadar da yapmayı düşünmüyorum. ama hiç umudum yok çünkü hiçbir belirti ağrı sızı yok. sadece ara ara adet sancım oluyor birde göğüs ağrım ama onlar benim adet belirtilerim bekliyorum bakalım hayırlısı ne ise o olsun.

Hakkında hayırlısı Cnm insallah bu ay güzel haberi vereceksin ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…