Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bgn doktora gittim adetin 3. gunu gel hormon testi yapicaz dedi. neler yapiliyor daha once yaptiran oldumu.
Hormon tahlili muayene vs tedavi gerektiren bir durum varsa önce tedaviye başlar Yok ise klomen verir adetin 3 cu yada 5 ci günü başlatır kontrol için gün verir yumurta takibi yapar yumurta istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi verir ve saat verir hem iğne hemde iliski icin sonrası adet gününü beklemek

uzun bir surec yani is yerinden izon ise buguk problem

Kızlar iğne olduğum gün tek ilişki olmuştu bida olmamıştı kısmet demiştik ve tutmadı sanırım. Bugün 15. Günüm ve test negatif. 2 gündür göğüslerim iğneler batıyormuşcasına ağrıyor ara ara da regl sancım tutuyor sanırım görücem yine kırmızıları

Bunu siz mi istediniz yoksa doktor mu söyledi koldan diye? Ya göbekten korkuyorum biraz :) koldan dayanırım diye düşünüyorum. Nasıl oldu zor mu?
Minicik bir iğnesi var zaten, hiç hissedilmiyor. Koldan da karından da kolay.. Sonrasında iğne yeri sızlayabiliyor sance, her halukarda kasık ağrısı da oluyor. Ona da ben seviniyordum bile, işe yaramıştır olsun sızlasın diye :)

Yeterki olsun ağrıya katlanırım sadece iğne korkum var onuda koldan hallederis artık :) siz çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldınız? Başka birşeyler kullandınız mı?

kızlar çatlatma iğnelerini herkes göbeğinden mi oldu?
Bunu siz mi istediniz yoksa doktor mu söyledi koldan diye? Ya göbekten korkuyorum biraz :) koldan dayanırım diye düşünüyorum. Nasıl oldu zor mu?
iğne gercekten cok ince, hiç bir şey hissedilmiyor yapılırken. İğneden sonra kasıklarda biraz ağrıyla sızlama arası bir his olmuştu sadece

Femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım, bir de iğneden sonra progestan :)
Bana şimdilik klomen verdi adet olunca başla adetin 12. Günü kontrole gel dedi. Muhtemelen 12. Gün gidince iğneyi yapacak. Aslında Benm yumurta erken büyür çatlar ama güçlendirmek istedi galiba klomen falan vererek.

Kendi kendime adet bile olamıyordum neredeyse. Sen şanslıymışsın canım :) biz tedavinin 19.ayında kavuştuk pozitife çok şükür, darısı başınıza canım inşallah :)

Kendi kendime adet bile olamıyordum neredeyse. Sen şanslıymışsın canım :) biz tedavinin 19.ayında kavuştuk pozitife çok şükür, darısı başınıza canım inşallah :)
Benim herşey temiz çıktı şükür canım ama 1 yıldır olmuyor. 3 ay klomenle deneyelim dedi doktor olmazsa aşılama olacakmış. İnşallah bizde çok beklemeyiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…