- 20 Ekim 2009
- 7.927
- 1.437
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.521
Hormon tahlili muayene vs tedavi gerektiren bir durum varsa önce tedaviye başlar Yok ise klomen verir adetin 3 cu yada 5 ci günü başlatır kontrol için gün verir yumurta takibi yapar yumurta istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi verir ve saat verir hem iğne hemde iliski icin sonrası adet gününü beklemekbgn doktora gittim adetin 3. gunu gel hormon testi yapicaz dedi. neler yapiliyor daha once yaptiran oldumu.
uzun bir surec yani is yerinden izon ise buguk problemHormon tahlili muayene vs tedavi gerektiren bir durum varsa önce tedaviye başlar Yok ise klomen verir adetin 3 cu yada 5 ci günü başlatır kontrol için gün verir yumurta takibi yapar yumurta istenilen büyüklüğe gelince çatlatma iğnesi verir ve saat verir hem iğne hemde iliski icin sonrası adet gününü beklemek
Aslında o kadar uzun değil inss ciddi bir problem çıkmazsa doktora 3 yada en fazla 4 defa gidiyorsunuzun bir surec yani is yerinden izon ise buguk problem
beklemekten artik yoruldum psikolojim bozulduAslında o kadar uzun değil inss ciddi bir problem çıkmazsa doktora 3 yada en fazla 4 defa gidiyorsun
Cnm emin ol hepimiz ayni durumdaydık o zaman mutlaka doktora gitmelisin bir yerden başlamalısınbeklemekten artik yoruldum psikolojim bozuldu
ben koldan oldum.kızlar çatlatma iğnelerini herkes göbeğinden mi oldu?
Bunu siz mi istediniz yoksa doktor mu söyledi koldan diye? Ya göbekten korkuyorum biraz :) koldan dayanırım diye düşünüyorum. Nasıl oldu zor mu?ben koldan oldum.
Minicik bir iğnesi var zaten, hiç hissedilmiyor. Koldan da karından da kolay.. Sonrasında iğne yeri sızlayabiliyor sance, her halukarda kasık ağrısı da oluyor. Ona da ben seviniyordum bile, işe yaramıştır olsun sızlasın diye :)Bunu siz mi istediniz yoksa doktor mu söyledi koldan diye? Ya göbekten korkuyorum biraz :) koldan dayanırım diye düşünüyorum. Nasıl oldu zor mu?
Yeterki olsun ağrıya katlanırım sadece iğne korkum var onuda koldan hallederis artık :) siz çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldınız? Başka birşeyler kullandınız mı?Minicik bir iğnesi var zaten, hiç hissedilmiyor. Koldan da karından da kolay.. Sonrasında iğne yeri sızlayabiliyor sance, her halukarda kasık ağrısı da oluyor. Ona da ben seviniyordum bile, işe yaramıştır olsun sızlasın diye :)
kızlar çatlatma iğnelerini herkes göbeğinden mi oldu?
iğne gercekten cok ince, hiç bir şey hissedilmiyor yapılırken. İğneden sonra kasıklarda biraz ağrıyla sızlama arası bir his olmuştu sadeceBunu siz mi istediniz yoksa doktor mu söyledi koldan diye? Ya göbekten korkuyorum biraz :) koldan dayanırım diye düşünüyorum. Nasıl oldu zor mu?
Femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım, bir de iğneden sonra progestan :)Yeterki olsun ağrıya katlanırım sadece iğne korkum var onuda koldan hallederis artık :) siz çatlatma iğnesiyle mi hamile kaldınız? Başka birşeyler kullandınız mı?
Bana şimdilik klomen verdi adet olunca başla adetin 12. Günü kontrole gel dedi. Muhtemelen 12. Gün gidince iğneyi yapacak. Aslında Benm yumurta erken büyür çatlar ama güçlendirmek istedi galiba klomen falan vererek.Femara ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım, bir de iğneden sonra progestan :)
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ne güzel faydası olmuş inşallah rabbim bize de nasip ederFemara ve ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım, bir de iğneden sonra progestan :)
Kendi kendime adet bile olamıyordum neredeyse. Sen şanslıymışsın canım :) biz tedavinin 19.ayında kavuştuk pozitife çok şükür, darısı başınıza canım inşallah :)Bana şimdilik klomen verdi adet olunca başla adetin 12. Günü kontrole gel dedi. Muhtemelen 12. Gün gidince iğneyi yapacak. Aslında Benm yumurta erken büyür çatlar ama güçlendirmek istedi galiba klomen falan vererek.
Benim herşey temiz çıktı şükür canım ama 1 yıldır olmuyor. 3 ay klomenle deneyelim dedi doktor olmazsa aşılama olacakmış. İnşallah bizde çok beklemeyiz artık.Kendi kendime adet bile olamıyordum neredeyse. Sen şanslıymışsın canım :) biz tedavinin 19.ayında kavuştuk pozitife çok şükür, darısı başınıza canım inşallah :)
Vaktini bekliyor demek ki bebişin canım, hadi hayırlısıyla tez zamanda güldürsün RabbimBenim herşey temiz çıktı şükür canım ama 1 yıldır olmuyor. 3 ay klomenle deneyelim dedi doktor olmazsa aşılama olacakmış. İnşallah bizde çok beklemeyiz artık.