Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ignenin 15. Gunu Yani regli tarihimden 4 gun once Bthcg 29.25 çıktı. Aynı gün kahverengi akıntı başladı ve 3 gündür sürüyor. Bugün hatta akıntı da kirmiziliklar vardı. Dr yarın testi tekrarla bakalım dedi. Bu değer nasıl sizce konu ile ilgili fikirlerinizi öğrenmek istiyorum

Kızlar ignenin 15. Gunu Yani regli tarihimden 4 gun once Bthcg 29.25 çıktı. Aynı gün kahverengi akıntı başladı ve 3 gündür sürüyor. Bugün hatta akıntı da kirmiziliklar vardı. Dr yarın testi tekrarla bakalım dedi. Bu değer nasıl sizce konu ile ilgili fikirlerinizi öğrenmek istiyorum
Benim 12.gün 21,5çıkmıştı bhcg testim. Değer iki günde bir kendini katlıyorsa aslında test pozitif demek oluyor ama kanama insanı korkutuyor canım... İnşallah sadece yerleşme kanamasıdır.

Doktor progestan filan verdi mi?

Benim 12.gün 21,5çıkmıştı bhcg testim. Değer iki günde bir kendini katlıyorsa aslında test pozitif demek oluyor ama kanama insanı korkutuyor canım... İnşallah sadece yerleşme kanamasıdır.

Doktor progestan filan verdi mi?
Hayır vermedi. Gitsem ultrason da baktirsam şimdiden birsey görünmez. Adet tarihim bu pazar. Yani daha günüm bile geçmedi. Sanırım benim beklemekten başka çarem yok. Tahlil yaptırıp 2 günde bir artışa bakicam artık.

Hayır vermedi. Gitsem ultrason da baktirsam şimdiden birsey görünmez. Adet tarihim bu pazar. Yani daha günüm bile geçmedi. Sanırım benim beklemekten başka çarem yok. Tahlil yaptırıp 2 günde bir artışa bakicam artık.
Bence başka bir doktora daha görünmende fayda var canım. Benim kanamam olmamasına rağmen riske girmemek adına günde 600mg progestan kullanıyorum...

Kızlar iğne olduğum gün tek ilişki olmuştu bida olmamıştı kısmet demiştik ve tutmadı sanırım. Bugün 15. Günüm ve test negatif. 2 gündür göğüslerim iğneler batıyormuşcasına ağrıyor ara ara da regl sancım tutuyor sanırım görücem yine kırmızıları
Cnm sayı önemli değil önemli olan yumurtanın çatladigi zamana denk gelmedi umudunu kaybetme insallah hamilesindir

Sen ne yapıyorsun canım hangi aşamadasın
Canım bu ay kendimiz denedik, şu anda bekleme aşamasındayım. Önümüzdeki ay yine klomen + iğneyle yumurta takibi olacak. Polip’i aldırmayı biraz daha erteledim, doktorum gerek yok diyerek ikna etti beni :)
Sen nasılsın, bu ay durumlar ne?

Cnm sayı önemli değil önemli olan yumurtanın çatladigi zamana denk gelmedi umudunu kaybetme insallah hamilesindir
17. Güne giriyorum hala adet olmadım bugün yine negatifti. Geçen ay 17. Günde olmuştu bakalım kısmet.. bu ay doktora gitmeyeceğim zaten rahim filmi çekelim sonra aşılama yapalım demişti. Belki filmi çektiririm onda da kararsızım çok yoruldum artık

Canım bu ay kendimiz denedik, şu anda bekleme aşamasındayım. Önümüzdeki ay yine klomen + iğneyle yumurta takibi olacak. Polip’i aldırmayı biraz daha erteledim, doktorum gerek yok diyerek ikna etti beni :)
Sen nasılsın, bu ay durumlar ne?
Ben dün döndüm Türkiye’den bu ay benimkide tedavisiz ilerliyor doktordan randevu alıp degerlendirme yapıp karar vericez inş hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Polipin büyüklüğü ne kadarki önemsememiş doktor

Ben dün döndüm Türkiye’den bu ay benimkide tedavisiz ilerliyor doktordan randevu alıp degerlendirme yapıp karar vericez inş hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Polipin büyüklüğü ne kadarki önemsememiş doktor
1.3mm
Doktor polip’in engel olmadıgını, herseyin uygun oldugunu ve 4 5 ay daha yumurta takibiyle ilerlememiz gerektigini söylüyor. Gereksiz müdahelelere gerek yok diyor ısrarla.
Seninki ne diyor?

1.3mm
Doktor polip’in engel olmadıgını, herseyin uygun oldugunu ve 4 5 ay daha yumurta takibiyle ilerlememiz gerektigini söylüyor. Gereksiz müdahelelere gerek yok diyor ısrarla.
Seninki ne diyor?
Benimkide engel olduğunu sperimin kolayca rahimden ilerleyemediğini ve olası bir gebelikte bebek polipe tutunursa düşük tehlikesi olduğunu söylüyor :KK43: neden bu doktorlar hep farklı konuşuyorki

Kendi kendime adet bile olamıyordum neredeyse. Sen şanslıymışsın canım :) biz tedavinin 19.ayında kavuştuk pozitife çok şükür, darısı başınıza canım inşallah :)
Canım merhaba birsey soracaktim kistin kac cm biliyor musun bende de kist oluşmuş 3 cm takip edilmesi gerekiyor dediler bana insallah bi zarari yoktur

Canım merhaba birsey soracaktim kistin kac cm biliyor musun bende de kist oluşmuş 3 cm takip edilmesi gerekiyor dediler bana insallah bi zarari yoktur
Canım senin kist benim kiste göre küçükmüş, korkma sakın. Benim ki 6,5cm. Sancısı çok oluyor ama takip ettikten ve dikkat ettikten sonra hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Çok dayanamadığım olursa parol içiyorum, doktor izin verdi. Onun dışında devamlı uzanıyorum, o bölgeye baskı oluşturmamak için. Ağır kaldırmak, uzanmak zaten yasak.

Bir de progestan içiyor musun? Ben 600mg içiyorum günde, doktor o da besliyor kisti dedi. Progestanı 12-13.haftada kesince kist de küçülüp kaybolacakmış, inşallah :)

Kızlar normalde bugün adet olmam lazım iğnenin 17. Günündeyim. Ağrım var ama olmadım. Oldum diye tuvalete koştum yumurtlama akıntısı gibi beyazlı şeffaflı sümüksü bi parça vardı çamaşırımda. Daha yeni çatlıyor olamaz heralde şaşırdım

Canım senin kist benim kiste göre küçükmüş, korkma sakın. Benim ki 6,5cm. Sancısı çok oluyor ama takip ettikten ve dikkat ettikten sonra hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Çok dayanamadığım olursa parol içiyorum, doktor izin verdi. Onun dışında devamlı uzanıyorum, o bölgeye baskı oluşturmamak için. Ağır kaldırmak, uzanmak zaten yasak.

Bir de progestan içiyor musun? Ben 600mg içiyorum günde, doktor o da besliyor kisti dedi. Progestanı 12-13.haftada kesince kist de küçülüp kaybolacakmış, inşallah :)
Ayy inşallah canım ya Allah daha beterinden korusun. Bende ağrı sızı falan yok hiç. Ilk araştirmaya gitmistim orda söylediler kistin var diye. Bi kac gun sonrasida özele gittim doktoruma o herhangi bisey demedi kist ile ilgili bende sormayi unuttum bizim bebişler ikiz deyince şok yaşadik kist arada kaynayip gitti :) evet progestan kullaniyorum hala ben günde 400 mg vajinal fitil olarak kullan dedi doktor bana her aksam yatarken 2 tane birden şaapıyorum.

Bizimde 3 yilda farkli sekillerde 3 dusuk oldu.mart ayinda puregon igne ile yumurta olgunlastirdik 14 marta catlatma ignesi oldu gebelik oldu ancak mutlulugum yine kursagimda kaldi .bos gebelik oldu.cokk kotuyum.

X