- 8 Şubat 2018
- 62
- 104
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.501
Cok teşekkür ederim cevabın için doktorda gözün aydın dedi ama on ay negatiften sonra pozitif olunca insan inanamıyor. Buryı okudum beni en iyi siz anlarsınz. Perşembe tekrar kan değerime bakılcak inş yükselir o güne kadar. Bugünde eşimin doğum günüydü ona böyle bir haber verdim inş hayal kırıklığına uğramazMerhaba canım iğnenin etkisi 12. Gün geçiyor diyebiliyorum. Geçmemiş olsa 13. Güne bu kadar bhgc kalmaz yani çok yüksek ihtimalle hamilesin gözün aydın hayırlı olsun
Canım sakin ol, yarın duyacaksın bak gör. Kaçta randevun?Kizlar nerelerdesiniz napıyorsunuz ben çok korkuyorum kalp atışını duyamamaktan
Duyarsin inşallah. Neden duyamayasin ki. Hayirlisi olsun diye dua et hep. Benim 14. Günüm bugün kahverengi akintim var reglimi oluyorum yoksa başka birşey mi anlamadim. Yarın Dr mu aricamKizlar nerelerdesiniz napıyorsunuz ben çok korkuyorum kalp atışını duyamamaktan
Korkma canım, duyacaksınız inşallahKizlar nerelerdesiniz napıyorsunuz ben çok korkuyorum kalp atışını duyamamaktan
Saat 9 da CnmCanım sakin ol, yarın duyacaksın bak gör. Kaçta randevun?
Canım günaydın olumlu düşün lütfen kalbini bozma inşallah herşey yolunda gelince bize mutlaka haber verİnsallah kızlar
Senin kaçıncı günün Cnm şimdiCanım günaydın olumlu düşün lütfen kalbini bozma inşallah herşey yolunda gelince bize mutlaka haber ver
Elhamdulillah canım ya, çok sevindim. Gözünüz aydın olsunKızlar çok şükür Bebeği de gördük kalp atışını da duyduk rabbime şükürler olsun :)
Sagol Cnm Allah razı olsun çok şükürElhamdulillah canım ya, çok sevindim. Gözünüz aydın olsun
Ayyy çok şükür çok sevindim.Kızlar çok şükür Bebeği de gördük kalp atışını da duyduk rabbime şükürler olsun :)
Canım benim bugün 5. Günüm daha erken yani ama geçen ay iğneden sonra adet olana kadar sürekli akıntım vardı. Bunda sadece iğneyi vurdurduğum iki gün oldu şimdi hiçbirşeyim yok. Bekliyorum bakalım hayırlısı neyse o olsunSenin kaçıncı günün Cnm şimdi
Hadi insallah bu ay güzel haberi alacağız CnmCanım benim bugün 5. Günüm daha erken yani ama geçen ay iğneden sonra adet olana kadar sürekli akıntım vardı. Bunda sadece iğneyi vurdurduğum iki gün oldu şimdi hiçbirşeyim yok. Bekliyorum bakalım hayırlısı neyse o olsun
Yumurta takibi yapıyor yumurta gerekli olgunluğa gelince iğneyi yapıyorcatlatma ignesini ne zaman doktor veriyor