- 30 Ağustos 2017
- 193
- 94
- 33
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.481
Hayır hiçbirşey vermedi Canım buğünkü gittiğim doktor kesinlikle önce polipten kurtul polip operasyondan sonra 2 ay (cyclo progynova) kullan polipin çıkarıldığı yer iyice iyileşsin daha sonra iyi bir yerde tüp bebek yaptır dedi kistin küçük hiç karışma dediPeki bu histereskopiden sonra dogum kontrol hapı falan verdi mi doktor? Yoksa çalışmalara devam mı dedi direk? Yaa bende de cikolata kisti var, nedir bu çektiğimiz
Adet dönemlerinde çok ağrın oluyor mu?
Evet canım adetin ilk 3 günü sancım oluyor malesefPeki bu histereskopiden sonra dogum kontrol hapı falan verdi mi doktor? Yoksa çalışmalara devam mı dedi direk? Yaa bende de cikolata kisti var, nedir bu çektiğimiz
Adet dönemlerinde çok ağrın oluyor mu?
Senin adına cok sevindim canım, hadi hayırlı olsun. Artık rahat bir nefes alabilirsinKızlar merhaba. Nasılsınız, hepiniz iyisinizdir inşallah
Benim dünden beri sancım vardı, doktor kontrolünü bir gün öne çektik. Elhamdulillah hiçbir sorun yokmuş ve kalbini dinleyebildik çok şükür
Bugün de eşimin doğum günü, çok güzel bir hediye oldu eşime de elhamdulillah ya
Rabbim hepinize nasip etsin, en hayırlı en güzel zamanda inşallah...
Ayyy yaaaaKızlar merhaba. Nasılsınız, hepiniz iyisinizdir inşallah
Benim dünden beri sancım vardı, doktor kontrolünü bir gün öne çektik. Elhamdulillah hiçbir sorun yokmuş ve kalbini dinleyebildik çok şükür
Yaaa maşallah ne güzel haber bu inşallah kucağına aldığın günleri de görürüzKızlar merhaba. Nasılsınız, hepiniz iyisinizdir inşallah
Merhaba canım iğnenin etkisi 12. Gün geçiyor diyebiliyorum. Geçmemiş olsa 13. Güne bu kadar bhgc kalmaz yani çok yüksek ihtimalle hamilesin gözün aydın hayırlı olsunKızlar aranıza yeni katıldım size bir şey sormak istiyorum. Bugün iğnenin 13.günü ve betahcg 85 cıkmıs doktor dedi perşembe tekrartkontrole gel dedi sizce sevinmek için erkn mi çok korkuyorum heveslenirsem sonra hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum
Ben bu ay kullanıyorum, daha çift çizgiyi yakalayamadım amaKızlar ovulasyon testi kullanan var mi aranizda
Ben kullandım bu ay ilk defa adetin 12. Günü çifti yakaladımKızlar ovulasyon testi kullanan var mi aranizda
Ben bu ay kullanıyorum, daha çift çizgiyi yakalayamadım ama
Daha pik yapmamis demi benimde 12.gunum kizlarBen kullandım bu ay ilk defa adetin 12. Günü çifti yakaladım
Daha pik yapmamis demi benimde 12.gunum kizlar
Yapmamış sanırım canım benim ki böyleydi bak.Şu cizgiyi bir gun hcg testinde de gorsekbugun yine bi tanidigimiz benden sonra evlenmisti hamile oldugunu ogrendim
Sen ne kadar zamandir istiyosun canimYapmamış sanırım canım benim ki böyleydi bak.
İnşallah gebelik testinde görmek nasip olur. Boşver sıkma canını benden sonra evlenenlerden doğuranlar ve doğurmak üzere olanlar var
8. Ayım canım bu önce prolaktin çıktı sonra yumurtlama bozukluğu bu ay ilk kez klomen kullandımSen ne kadar zamandir istiyosun canim
Çok sevındım canım maşallahKızlar merhaba. Nasılsınız, hepiniz iyisinizdir inşallah
Aa benim de 8.ayim ilk prolaktin tsh sonra kist dedi sonra kist gitti pko dedi en son klomen kullandim gecen ay guzel buyudu catladi fakat olmadi ozel hastane maddi acidan yoruyo biraz bende bu ay kendim deneyim dedim ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum bal tarcin corekotu ve inofolic kullaniyorum insallah 8.ayimiz ugurlu gelir8. Ayım canım bu önce prolaktin çıktı sonra yumurtlama bozukluğu bu ay ilk kez klomen kullandım
İnşallah canım <3 benim eşimde de problem çıktı malesef bu ay o da tedaviye başladı umutlarım iyice azaldı ama asla bitmedi inşşalalh güzel haberler veririzAa benim de 8.ayim ilk prolaktin tsh sonra kist dedi sonra kist gitti pko dedi en son klomen kullandim gecen ay guzel buyudu catladi fakat olmadi ozel hastane maddi acidan yoruyo biraz bende bu ay kendim deneyim dedim ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum bal tarcin corekotu ve inofolic kullaniyorum insallah 8.ayimiz ugurlu gelir