Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakmaz mıyım baktım :) çok uzun süre kalkmıyorum bacaklarımı yukarıya çekiyorum ama şöyle hafif kımıldasam akmaya başlıyor sanki
O oluyor canım mecbur, hepsi içeride kalmıyor. Bence uygun pozisyonları değerlendirdikten sonra gidenlere artık yapılacak bir şey kalmıyor :) zaten muhtemelen çok saniyelik olaylardır, biz ne yaparsak yapalım o anda içeri ulaşan ulaşıyor diye düşünüyorum.

Doğru canım kimisi direk ayağa kalkıyo banyo yapıyo yinede tutunuyo bakalım beklicez 14 gün :)

Kızlar benim 2 yumurtam biri 20.5 mm diğeri küçük 18 mm felan dedi doktor o gün ben çatlatma iğnesi oldum merak ettim yumurtaların ikisi de aynı anda mı catlamistir iğnenin etkisiyle

Kızlar benim 2 yumurtam biri 20.5 mm diğeri küçük 18 mm felan dedi doktor o gün ben çatlatma iğnesi oldum merak ettim yumurtaların ikisi de aynı anda mı catlamistir iğnenin etkisiyle

Canım bazen değişebilioöuş biri çatlayıp diğeri çatlamıyabilirde. Benim 1 tane vardı oda çatlamıştı

Kızlar birde merak ettiğim birşey var. Ben 2 defa çatlatma iğnesi oldum. İlkinde eczacı direk iğneyi verdi.
2. Defa farklı bir eczaneden aldım. O yanında buz kutusu verdi. Sanırım belli derece altına inmemesi gerekiyor. Sizin eczacılar nasıl yaptı ?

Canım ben de iki iğne oldum. İlkinde direkt buzu koymuştu yanına. İkincisinde (eczane tanıdık oldu artık gide gele, gittiğim özel hastanenin tam karşısında ve bir iki dakikaya olacaktım iğneyi) buzu vermeyin taşımayayım eve kadar, zaten hemen şimdi olacağım dedim. Hastanedekiler kızabilir, sorun çıkarabilir buzu yok diye filan dedi. İğne olduğu için mutlaja buz ile taşınması gerekiyormuş...

Bende burda birinden okumustum tesadufen. Hatta ilkinde ( buz vermeyen )araç ile kendi mahallemize gelmiştik sağlık kabınıne ortalama 20-25 dk fln surdu. Bu seferki direk buzu verdi. Eve gidip sonra bile yaptırıcaksanız buzdolabının yumurtalık kısmında dursun iğne. Giderken yine buzla gidin demişti. Garip aslında bir kural varsa uygulanması gerek. Eczaneyi uyarsam m mı :) herkes bir umut alıyor az bir para değil 100 tl gibi bsydi iğne

Kızlar stres yapmamak için düşünmemek için neler yapıyorsunuz ben düşünmeden duramıyorum birileri bana stres yapma oluruna bırak deyince daha çok stres yapıyorum :)

Slm kızlar benim catlatma ignem tutmadı regl oldum.
bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum.
Çok stres oldum :/

Canım benimkinde de direk buzla birlikte vermişti. Eğer hemen vurulmayacaksanız soğuk yerde muhafaza etmeniz lazım demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…