Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hakkında hayırlısı Cnm bencede dene ama bekle adet olana kadar hakkından hayırlısı belkide bebis geç dollenmistir göğüs ucu agrisi cunku sadece. Benim hamileliklerimde oldu

Geçmiş olsun Cnm su an ne. Durumdasın iyimisin
Gece tam üç saat çektim sancıyı. Bir iki kere hafifledi ve dalmışım o sıralarda. Eşimin de bugün işleri çok yoğundu, hastaneye götüreyim işleri ertelerim dedi ama biraz sıcak tutsam hafifler belki bekleyelim dedim, bir saat de onunla bekledik. Şu an sancı dayanabileceğim seviyeye indi çok şükür... Yatıyorum sadece...

Ama genede doktor a gitmen gerekmiyor mu Cnm ya kist patladıysa rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun

Canım sakın ihmal etme sanada çok büyük geçmiş olsn. En azımdan mesaj at doktoruna o sana dönüş yapar belkid egel bakmak istiyorum diyebilir

Ama genede doktor a gitmen gerekmiyor mu Cnm ya kist patladıysa rabbim senin ve bebeğinin yardımcısı olsun
Ya hiç bilmiyorum ki ne yapmalıyım... İnternette bulantı, sersemlik, baş dönmesi, halsizlik ve ağrı olur demiş. Doktorum da bunlara ek olarak ateşin çıkar patlarsa demişti.

Zaten bulantı kusma var hamilelikten. Sersemlik ve baş dönmesi de progestandan dolayı devamlı var. Eşimle ateşimi takip edelim diye konuştuk çünkü diğer belirtilerden anlamam mümkün değil. Gerekirse eşime haber verip hemen taksiyle hastaneye gideceğim.

Ya mail atacağım ya da arayacağım doktoru... Bakalım ne diyecek...

Aynı benim sıkıntılarımı anlatmışsın canım valla dişim ağrıyodu kaç aydır hep kalırsam bilmem ne diyodum saçımı boyatmayı çok istiyordum ya kalırsam diyip boyatmıyordum.Bu ay artık dedim ki deli miyim ben.Gittim dişimi de hallettim saçımı da boyattım ben bu ay öyle bir bıraktım ki.Çünkü saplantı haline getirmek insanın yaşam kalitesini düşürüyor.Akışına bırakmak gerek bazen de.

Canım çok geçmiş olsun acaba riske etmeyip gitsen mi en azından doktorunu ara bi o yönlendirir gel gelme diye

Canım bizi de haberdar et. Çok panik yapmadan kendini ve belirtileri dinle, ateşini ölç. En kötü bir doktoru arayıp konuş istersen?

Canım çok geçmiş olsun acaba riske etmeyip gitsen mi en azından doktorunu ara bi o yönlendirir gel gelme diye
Mail attım canım, bakalım ne diyecek... Genelde hemen döner maillere. Gereksiz bir şey olup da boş yere gitmek istemiyorum. Hep öyle korkarız zaten, doktora gideceğim de doktor bana iyi de bu normal bir şey abartıyorsun diyecekmiş gibi gelir :)

Canım bizi de haberdar et. Çok panik yapmadan kendini ve belirtileri dinle, ateşini ölç. En kötü bir doktoru arayıp konuş istersen?
Tamam canım, bakalım ben de doktordan haber bekliyorum şimdi. Yatıyorum sadece. Gece 3saat düzgün uyudum, bir de progestan içtim, hepten sersem gibi oldum canım...

kızlar dayanamadım ben de ovulasyon testi aldım gittigidiyor'dan. bu ay hiç bir şey yapmayıp tamamen kendi haline bırakacaktım, ama en azından testle takip ederim.
aynı gün kargo diyor, umarım yarın gelir. yoksa araya bir de haftasonu girecek

Ya çok üzüldüm şuan ne durumdasın. Ağrı nerende karın bölgesi mi kasıklar mı yoksa sırtında mı

Gelir canım merak etme evet insan bu ay birşey yapmayacagım diyo ama malesef gün yaklaştıkca öyle olmuyor. Rabbim hayırlısını versin.

Ya çok üzüldüm şuan ne durumdasın. Ağrı nerende karın bölgesi mi kasıklar mı yoksa sırtında mı
Kasık bölgesinde ve belime vuruyor. Kistin yeri, tam ağrıyan yer. Normalde de sancısı olduğu için alıştım yerine ama bu sefer çok zor katlandım. Bir de korku faktörü var tabi bir şey mi oldu diye... Şimdi tekrar uyumaya gidiyorum. Biraz uyuyabilirsem kendime de gelirim inşallah

Ayy hadi bakalım bu ay da böyle dene inşallah uğurlu gelir.
Eğer erken saatte verdiysen siparişi hemen gün içinde kargoya veriyorlar pazartesi günü kaçıncı günün oluyor.

Canim bende ayni bu ay ara verdim ovulasyon testi aldim inofolic aldim insallah bu ay tedavisiz hamile kaliriz

İnşallah canım doktorunu aradın mı ? Rabbim şifa versin

Bu arada ben testi tekrarladım ancak negatif. Gece cok geç uyudum sabah uyanınca wc ye gittimmi hatırlamıyorum net.

Ayy hadi bakalım bu ay da böyle dene inşallah uğurlu gelir.
Eğer erken saatte verdiysen siparişi hemen gün içinde kargoya veriyorlar pazartesi günü kaçıncı günün oluyor.
Canım telefonumdaki uygulamaya göre, yumurtlama 8 gün sonra yazıyor. Daha once doktora yaptırdıgım yumurta takibiyle telefon uygulamasını karşılaştırdığımda birebir uyuyordu. Bu ay da testle beraber bakarım telefon uygulamasına. Yanında 4 tane de gebelik testi veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…