- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
-
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.261
Geçmiş olsunBen hastayım ölüyorum kızlarBoğaz enfeksiyonu çok fazla penisilin vurdu antibiyotik tedavisi ile devam ediyor doktorum
Yok ben bir kere vuruldum zaten koldan yapıldı ama olmadı. Bu ay klomen kullanıyorum doktorum cumartesi günü yumurtaların durumuna göre tekrar iğne verip vermeyeceğine karar verecekSenin tuttu mu bu arada :) birde göbekten mi koldan mı ?
Malesef unutan bence yok ya. İnsan istediği şeyden vazgecemiyor ki. Bu hedef gibi birşey sanki. O olmuyor diye bi sonraki işine geçemiyorsun. Hep erteliyorsun. Dişçiye gitmem gerek bu ay tutarmı diye erteliyorum. Saç mı boyatsam diyorum acaba hamıle kalırmıyım neyse bı daha kı ay diyorum vs vsKızlar stres yapmamak için düşünmemek için neler yapıyorsunuz ben düşünmeden duramıyorum birileri bana stres yapma oluruna bırak deyince daha çok stres yapıyorum :)
Zamanı değilmiş demek ki bebişlerimiz doğru zamanı bekliyorSlm kızlar benim catlatma ignem tutmadı regl oldum.
bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum.
Çok stres oldum :/
Hayırlısı inşallah bu ay nasip olsun. Benımde koldan vuruldu 2 defa. Sen bu sefer göbekten iste bence. Genelde göbekten yaptırıyorlar. Gercı farkeden cok bsy varmı bılmıyorum ama ( prospektusunde bile kalça göbek vs yazmıslar örnek olarak. Kas içine olması gerek galıba ama ne bileyim ümid işte.Yok ben bir kere vuruldum zaten koldan yapıldı ama olmadı. Bu ay klomen kullanıyorum doktorum cumartesi günü yumurtaların durumuna göre tekrar iğne verip vermeyeceğine karar verecek
Yok kas değil bu deri altına enjekte edilmesi gerekiyor ben şirket doktoruma vurdurmuştum o koldan yapalım demişti göbekten farkı olur mu bilmiyorum ama bu ay öyle deneyeyim bakayım.Hayırlısı inşallah bu ay nasip olsun. Benımde koldan vuruldu 2 defa. Sen bu sefer göbekten iste bence. Genelde göbekten yaptırıyorlar. Gercı farkeden cok bsy varmı bılmıyorum ama ( prospektusunde bile kalça göbek vs yazmıslar örnek olarak. Kas içine olması gerek galıba ama ne bileyim ümid işte.
İnşallah canım Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın ❤Hayırlısı bu ay inşallah canım.
En kisa zamanda gelir bebebisler inşallah beklemek çok zor.Zamanı değilmiş demek ki bebişlerimiz doğru zamanı bekliyor
Göbekten daha etkili diye duymuştum iğneyi kızlar doğruluk oranı ne bilmiyorum ben hep göbekten yapıldımYok ben bir kere vuruldum zaten koldan yapıldı ama olmadı. Bu ay klomen kullanıyorum doktorum cumartesi günü yumurtaların durumuna göre tekrar iğne verip vermeyeceğine karar verecek
Hoş geldin insallah seninde burada güzel haberin. İ alırız burda arkadaşlar la tek yürek olduk bi neviMerhaba, aranıza yeni katılıyorum. Bir oğlum var. 8 yaşında. Kardeş isteklerine kayıtsız kalmayıp denemeye karar verdik. Bir kimyasal gebelik bir de 8 9 haftalik kalp durması ile ayrıntılı tahliller yaptırdım. Yumurtalarım kalitesiz çıktı. Nisan 4 te saat 3 gibi çatlama iğnesi oldum. Ondan önce 5 gün günde 2 adet Klomen içtim. Dr iğneyi vuruldugum gece ve ertesi gece ilişki dedi. Biz 2 gün sonrasini da değerlendirdik Bebek Aspirini ayrica bir de multivitamin kullanıyorum. Bakalım beklemedeyiz. Hayirlisi. Ben en son oglum dogdugu zamanlar da girmisim bu klube. Sifremi bile zor hatirladim.:) Konu ile ilgili arastir yapmak için giriş yaptım aslında. Sizin sayfanıza denk geldim. 220 sayfayi okudum. Hepinizin konusuna hakimim :)) bende yazmak istedim.. Rabbim hakkimizda hayırlı olanı versin.
Geçmiş olsun Cnm su an ne. Durumdasın iyimisinKızlar koldan göbekten iğneyi vurulmaktan bahsetmişsiniz. Ben iki seferde de göbekten oldum iğnemi. Alakası var mıdır bilmiyorum ama yazmak istedim
Gecenin bu saatinde uyandım. Korkunç sancıların var... Kiste bir şey mi oldu acaba. Patlamış olabilir mi nasıl anlayacağım ki...
Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm...
çok sağolun kızlar inss bu gün biraz daha iyiyimYaaa çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al beslenmen ile destekle inşallah bir an önce iyileşirsin canım
Sağol CnmGeçmiş olsun
Ayy cok gecmis olsunBen hastayım ölüyorum kızlarBoğaz enfeksiyonu çok fazla penisilin vurdu antibiyotik tedavisi ile devam ediyor doktorum
Hakkında hayırlısı Cnm kendini nasıl rahat hissedeceksen ama birçok yerde okumuştum iğnenin ikinci ayının tutma oranı daha fazla birde şahsen ben bi ay boş bekleyerek daha çok strese girerim :)))) sen kendini nasıl iyi hissedeceksenSlm kızlar benim catlatma ignem tutmadı regl oldum.
bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum.
Çok stres oldum :/
Cnm zaten sürekli yattım kalkamadımAyy cok gecmis olsunvitamin al canım bol bol ve dinlen. Umarım en kısa zamanda toparlarsın
Hakkında hayırlısı Cnm kendini nasıl rahat hissedeceksen ama birçok yerde okumuştum iğnenin ikinci ayının tutma oranı daha fazla birde şahsen ben bi ay boş bekleyerek daha çok strese girerim :)))) sen kendini nasıl iyi hissedeceksen
Sağol Cnm dikkat etmeye çalışıyorum ama hamilelik döneminde bağışıklık sistemimiz çöküyormuş zor atlatıyorumCanım çoook geçmiş olsun kendine ve bebişe çok iyi bakmalısın vitaminlerini al mutlaka