Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar stres yapmamak için düşünmemek için neler yapıyorsunuz ben düşünmeden duramıyorum birileri bana stres yapma oluruna bırak deyince daha çok stres yapıyorum :)
Malesef unutan bence yok ya. İnsan istediği şeyden vazgecemiyor ki. Bu hedef gibi birşey sanki. O olmuyor diye bi sonraki işine geçemiyorsun. Hep erteliyorsun. Dişçiye gitmem gerek bu ay tutarmı diye erteliyorum. Saç mı boyatsam diyorum acaba hamıle kalırmıyım neyse bı daha kı ay diyorum vs vs

Yok ben bir kere vuruldum zaten koldan yapıldı ama olmadı. Bu ay klomen kullanıyorum doktorum cumartesi günü yumurtaların durumuna göre tekrar iğne verip vermeyeceğine karar verecek
Hayırlısı inşallah bu ay nasip olsun. Benımde koldan vuruldu 2 defa. Sen bu sefer göbekten iste bence. Genelde göbekten yaptırıyorlar. Gercı farkeden cok bsy varmı bılmıyorum ama ( prospektusunde bile kalça göbek vs yazmıslar örnek olarak. Kas içine olması gerek galıba ama ne bileyim ümid işte.

Yok kas değil bu deri altına enjekte edilmesi gerekiyor ben şirket doktoruma vurdurmuştum o koldan yapalım demişti göbekten farkı olur mu bilmiyorum ama bu ay öyle deneyeyim bakayım.

Kızlar koldan göbekten iğneyi vurulmaktan bahsetmişsiniz. Ben iki seferde de göbekten oldum iğnemi. Alakası var mıdır bilmiyorum ama yazmak istedim

Gecenin bu saatinde uyandım. Korkunç sancıların var... Kiste bir şey mi oldu acaba. Patlamış olabilir mi nasıl anlayacağım ki...

Merhaba, aranıza yeni katılıyorum. Bir oğlum var. 8 yaşında. Kardeş isteklerine kayıtsız kalmayıp denemeye karar verdik. Bir kimyasal gebelik bir de 8 9 haftalik kalp durması ile ayrıntılı tahliller yaptırdım. Yumurtalarım kalitesiz çıktı. Nisan 4 te saat 3 gibi çatlama iğnesi oldum. Ondan önce 5 gün günde 2 adet Klomen içtim. Dr iğneyi vuruldugum gece ve ertesi gece ilişki dedi. Biz 2 gün sonrasini da değerlendirdik Bebek Aspirini ayrica bir de multivitamin kullanıyorum. Bakalım beklemedeyiz. Hayirlisi. Ben en son oglum dogdugu zamanlar da girmisim bu klube. Sifremi bile zor hatirladim.:) Konu ile ilgili arastir yapmak için giriş yaptım aslında. Sizin sayfanıza denk geldim. 220 sayfayi okudum. Hepinizin konusuna hakimim :)) bende yazmak istedim.. Rabbim hakkimizda hayırlı olanı versin.

Yok ben bir kere vuruldum zaten koldan yapıldı ama olmadı. Bu ay klomen kullanıyorum doktorum cumartesi günü yumurtaların durumuna göre tekrar iğne verip vermeyeceğine karar verecek
Göbekten daha etkili diye duymuştum iğneyi kızlar doğruluk oranı ne bilmiyorum ben hep göbekten yapıldım

Hoş geldin insallah seninde burada güzel haberin. İ alırız burda arkadaşlar la tek yürek olduk bi nevi

Geçmiş olsun Cnm su an ne. Durumdasın iyimisin

Slm kızlar benim catlatma ignem tutmadı regl oldum.
bu ay doktora gitmeyi düşünmüyorum.
Çok stres oldum :/
Hakkında hayırlısı Cnm kendini nasıl rahat hissedeceksen ama birçok yerde okumuştum iğnenin ikinci ayının tutma oranı daha fazla birde şahsen ben bi ay boş bekleyerek daha çok strese girerim :)))) sen kendini nasıl iyi hissedeceksen

Canım çoook geçmiş olsun kendine ve bebişe çok iyi bakmalısın vitaminlerini al mutlaka

Kızlar bugün bnm yumurtamın çatlamasının 14. Günü (29.03) bugün yarın regl olurum artık. Gerçi çok tuhaf hiçbir karın ağrım yok sadece göğüs ucum acıyor. Artık regl olsamda bir doktorumu arasam nasıl bir yol izleyeceğimizi merak ediyorum bu ayda çatlatma iğnesini denicem galiba bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…