Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ortalama 13 günüm idrarda çıkmadı adet olunca direk rahim filmi çektirsem doktoruma mı gitsem ben araştırma hastanesinde profesör sadece çoçuğu olmayanlara bakan doktora gidiorum ama orada rahim filmi çekilmiyor. Başka özele gitmem lazım hangisini yapsam sizce :işsiz: şuan moralim bozuk ve kararsız kaldım

Kızlar sonucu öğrendim hemşire hayırlı olsun gebesin dedi ama ben bilemiyorum değerim 10.43 düşün değil mi gerçi 12 gün oldu ama bilemedim ya sevinemiyorum ne diyorsunu
Oyy..Daha çok minikmiş kuzun canım. Benim değeri görünce doktorum şey demişti, "5ve üzeri gebe demektir aslında ama 5daha sallantıda bir değerdir. Benim için 10u görüyorsam gebelik tamamdır". İnşallah yükselecektir sağlıkla. Ben de ilk öğrendiğimde değer 21,5 idi. Dün 3775 çıktı. Senin de yükselir inşallah :KK200:
Şimdi iki günde bir kan vermeler başlayacak. İki günde iki katına çıkması gerekiyor sağlıklı gebelik için... Hadi hayırlı uğurlu olsun :nazar:

Ay gerçekten mi kızlar çok umutsuzdum ama emşire kesin diyor cuma tekrar kan veriyim inş ya Allahım tez vakitte size de tattırsın inş değerlerim yükselir çok tuhaf duygular içindeyim

Size birşey sorucam kızlar benim yumurtalarım tam 29.da çatladı yani bn yarınmı regl olmam gerekiyor (14.gün ) yoksa cuma mı ? Gerçi ne fark edicekse :kızgın::KK45:

Nameless Warrior Nameless Warrior canım nasılsın? Gittin mi bugun doktora yumurtaların gelişimine bakması için?
Yaaa yerim seni unutmamışsın :KK200:
Gittim canım büyümüşler ama tabi ki ama daha yeterli değil büyük ihtimalle pazartesi günü çatlarlar ama riske etmeyelim . Sen cumartesi günü yine gel bir bakayım , son kez iğne mi yapacağız oluruna mı bırakacağız görelim dedi.
Sen nasılsın ne var ne yok çalışmalar başladı mı :oops:

Yaaa yerim seni unutmamışsın :KK200:
Gittim canım büyümüşler ama tabi ki ama daha yeterli değil büyük ihtimalle pazartesi günü çatlarlar ama riske etmeyelim . Sen cumartesi günü yine gel bir bakayım , son kez iğne mi yapacağız oluruna mı bırakacağız görelim dedi.
Sen nasılsın ne var ne yok çalışmalar başladı mı :oops:
Kaç yumurta olusmus canım? Sen klomeni 5 gün boyunca günde 1 adet mi uyguluyorsun yoksa farklı bir yöntem mi söyledi Osman Bey?
Tabi tabi, hiç riske atma ve yine git sen. Her gün veya gün aşırı da deneyin bence. Doktorun ilişki sıklığıyla ilgili bir yorum yaptı mı, ne kadar da bir deneyin vs vs diye?

Ayy ben de bi degisiklik yok, bugun iş çok yogundu :KK43: şimdi de trafikte takılıyorum :) çalışmalar başladı ama tabi ovulasyon sureci biraz daha var bizim.

Kaç yumurta olusmus canım? Sen klomeni 5 gün boyunca günde 1 adet mi uyguluyorsun yoksa farklı bir yöntem mi söyledi Osman Bey?
Tabi tabi, hiç riske atma ve yine git sen. Her gün veya gün aşırı da deneyin bence. Doktorun ilişki sıklığıyla ilgili bir yorum yaptı mı, ne kadar da bir deneyin vs vs diye?

Ayy ben de bi degisiklik yok, bugun iş çok yogundu :KK43: şimdi de trafikte takılıyorum :) çalışmalar başladı ama tabi ovulasyon sureci biraz daha var bizim.
İki tane hala ben günde iki tane yedi gün kullandım. İlişki sıklığı ile ilgili birşey demiyor ama geçen ay iğne vurulduğumda normalde herkesin doktoru 36 saat sonra demiş benim doktorum vurulduğum gün dahil üç gün üst üste birlikte olun demişti. İlişki ile ilgili söylediği tek şey yarım saat kalkma yerinden :oops:
Tabi canım cumartesi günü de mutlaka gideceğim bugün dedi ki büyük ihtimalle bu ay olmazsa 3 ay gelme diyeceğim kendiniz deneyin dedi ama bilmiyorum artık...
Senin iş yerin nerede ben burasının trafiğinden nefret ettim artık sabahları ve akşamları:kızgın:
Olsun canım ovulasyon süreci çok sabit birşey değil biliyorsun benim görümcemin ilk bebeği doktorun hesabına göre adetinden bir gün önce döllenmiş o yüzden durmak yok çalışmalara devam inşallah güzel sonuçlar alacağız :dua:

Size birşey sorucam kızlar benim yumurtalarım tam 29.da çatladı yani bn yarınmı regl olmam gerekiyor (14.gün ) yoksa cuma mı ? Gerçi ne fark edicekse :kızgın::KK45:
İki tane hala ben günde iki tane yedi gün kullandım. İlişki sıklığı ile ilgili birşey demiyor ama geçen ay iğne vurulduğumda normalde herkesin doktoru 36 saat sonra demiş benim doktorum vurulduğum gün dahil üç gün üst üste birlikte olun demişti. İlişki ile ilgili söylediği tek şey yarım saat kalkma yerinden :oops:
Tabi canım cumartesi günü de mutlaka gideceğim bugün dedi ki büyük ihtimalle bu ay olmazsa 3 ay gelme diyeceğim kendiniz deneyin dedi ama bilmiyorum artık...
Senin iş yerin nerede ben burasının trafiğinden nefret ettim artık sabahları ve akşamları:kızgın:
Olsun canım ovulasyon süreci çok sabit birşey değil biliyorsun benim görümcemin ilk bebeği doktorun hesabına göre adetinden bir gün önce döllenmiş o yüzden durmak yok çalışmalara devam inşallah güzel sonuçlar alacağız :dua:
ya yerimden kalkmadığım halde yastık koyduğum halde en ufak harekette akması normal mi hala emin olamıyorum :KK43:

Aa gecen ay benim doktorum da iğne vuruldugun gun dahil 3 gün üst üste, sonra gün aşırı demişti. Hatta biz iğne oldugum gunu degerlendirememiştik, çok sinirim bozulmuştu ilk günde cörtledik diye :))
Bizim doktorların tedavisi aynı gidiyor nerdeyse. Sen kaç yaşındasın? Muhtemelen yaşlar da çok yakın çıkacak. Bakalım ya umarım hiç gerek kalmaz sonraki ayları düşünmeye, bu ay güzel sonuçları alırız :KK200:

Off benim iş yerim ümraniyede, her gün köprü trafiğine giriyorum sabah akşam. Eve gitmem 7bucugu buluyor genelde. Sizin orası da hep çok patlak dimi?

Acaba pozisyondan mı kaynaklanıyor? Baktın mı internetten gebe kalmak için uygun pozisyonlara? Kesin hepimiz bakmışızdır ama :)
Bakmaz mıyım baktım :) çok uzun süre kalkmıyorum bacaklarımı yukarıya çekiyorum ama şöyle hafif kımıldasam akmaya başlıyor sanki

X