Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İçini ferah tut kuzum. Allah büyük. Verdiğinde de vermediğin de de vardır bir hayır. Önüne geçemiyoruz. O korkuyu çok iyi biliyorum. Ultrason a bakan doktorun yüzündeki ifadeden bişeyler çıkarma çabası off
Aynen öyle :KK43: o an korkudan titriyorum ekranda birşey görmeye çalışıyorum doktora tekrar tekrar soruyorum çok kötüyüm aslında :KK43:

Perşembe günü bir idrar testi yapıp kan versem diyorum. Koyulaşma varsa gideyim. Sıfırlı değerlerle çok kapıdan döndüm :)
Tamam canım, için nasıl rahat edecekse öyle yap. Ama kendine dikkat et bu süreçte. İleriye uzanma, ağır yük taşıma. Baya net görünüyor senin ikinci çizgi, inşallah koyulaşır perşembeye:KK200:

Aynen öyle :KK43: o an korkudan titriyorum ekranda birşey görmeye çalışıyorum doktora tekrar tekrar soruyorum çok kötüyüm aslında :KK43:
Biliyorum hamile olmadıgım zamanlar bile ultrasona girince taş gibi kesiliyorum. Travma yaşıyoruz resmen.

İçini ferah tut. Evrene güzel mesajlar gönder.

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet @kerem34gul kızlar dua edin bol bol. Etrafınızdakılere de ettirin. Ve ani korkulardan kaçının.

Ne kadar denedinz acaba Benim 3. ay doktor kontrolünde Yumurta olusuyr adetlerim düzenli cok sükür 30 da bir 17. gün yumurtlama tarihi oluyor genelde ama pco var o yuzden olmuyo ne yazıkkı :KK43: ins bu ay olur bizimde yüzümüz güler klomen + iğne kulanmstım olmadı 2 ay klomen kullandım ama kendiğinden catladı iğnesiz kacırdık yada tutmadı bu ay 3.ayımız inş. olur ya yoksa 1 ay daha baska bi ilacla deneyip aşılama yaparız dedi :KK43: keske o aşamalara gelmeden olsa allahım sen yardım et
Cnm biz bir yıldır düşünüyorduk olmayınca doktora gittim polistik over dedi ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama kalp atışı durdu kürtaj oldum :KK43: bir sure sonrA tedaviye tekrar başladık geçen ay olmadı bu ay çok şükür klomen +çatlatma iğnesi çok şükür rabbime keseyi gördük tek yumurtam oluştu bu ay 15 gün adetimin iğneyi vuruldum :) insallah sende bu ay güzel haberi alirsin

Biliyorum hamile olmadıgım zamanlar bile ultrasona girince taş gibi kesiliyorum. Travma yaşıyoruz resmen.

İçini ferah tut. Evrene güzel mesajlar gönder.

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet @kerem34gul kızlar dua edin bol bol. Etrafınızdakılere de ettirin. Ve ani korkulardan kaçının.
Cnm etmezmiyim hergun aklım sizde sabah ilk buraya bakıyorum bir haber almak icin :)

Smile_s Smile_s ay inşallah hamilesindir canım. Burda öyle güzel bi enerji oluştu ki hepimiz tek tek güzel haberler vericez sanki
İnşallah canım:KK200: bir mucize olmuştur.

Burda çok tatlı arkadaşlıklar ve dualar var. Tanımadığımız kişilerden dualar alıyoruz. Foruma yazdıkları şeyler bize fayda sağlıyor. Bizim onlara faydamız dokunuyor. :anne: umarım hepimiz sağlıkla bebişleri kucagımıza alırız:anneadayı:

X