- 1 Haziran 2012
- 3.624
- 3.939
- Konu Sahibi kerem34gul
- #2.081
Valla canım ben dün senınkınde silik çizgi gördüm. Bugunkunde de bende gördüm. İnşallah. Çıplak gözle yok mu bşy eminmisinBende canım hakkımızda hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım ben dün senınkınde silik çizgi gördüm. Bugunkunde de bende gördüm. İnşallah. Çıplak gözle yok mu bşy eminmisinBende canım hakkımızda hayırlısı
Aynen öyle o an korkudan titriyorum ekranda birşey görmeye çalışıyorum doktora tekrar tekrar soruyorum çok kötüyüm aslındaİçini ferah tut kuzum. Allah büyük. Verdiğinde de vermediğin de de vardır bir hayır. Önüne geçemiyoruz. O korkuyu çok iyi biliyorum. Ultrason a bakan doktorun yüzündeki ifadeden bişeyler çıkarma çabası off
Tamam canım, için nasıl rahat edecekse öyle yap. Ama kendine dikkat et bu süreçte. İleriye uzanma, ağır yük taşıma. Baya net görünüyor senin ikinci çizgi, inşallah koyulaşır perşembeyePerşembe günü bir idrar testi yapıp kan versem diyorum. Koyulaşma varsa gideyim. Sıfırlı değerlerle çok kapıdan döndüm :)
Biliyorum hamile olmadıgım zamanlar bile ultrasona girince taş gibi kesiliyorum. Travma yaşıyoruz resmen.Aynen öyle o an korkudan titriyorum ekranda birşey görmeye çalışıyorum doktora tekrar tekrar soruyorum çok kötüyüm aslında
Ah inşallah canım inşallah. Rabbim boşa çıkarmasın. Sağlıkla vardır inşallah.Tamam canım, için nasıl rahat edecekse öyle yap. Ama kendine dikkat et bu süreçte. İleriye uzanma, ağır yük taşıma. Baya net görünüyor senin ikinci çizgi, inşallah koyulaşır perşembeye
Cnm biz bir yıldır düşünüyorduk olmayınca doktora gittim polistik over dedi ilk ay klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ama kalp atışı durdu kürtaj oldum bir sure sonrA tedaviye tekrar başladık geçen ay olmadı bu ay çok şükür klomen +çatlatma iğnesi çok şükür rabbime keseyi gördük tek yumurtam oluştu bu ay 15 gün adetimin iğneyi vuruldum :) insallah sende bu ay güzel haberi alirsinNe kadar denedinz acaba Benim 3. ay doktor kontrolünde Yumurta olusuyr adetlerim düzenli cok sükür 30 da bir 17. gün yumurtlama tarihi oluyor genelde ama pco var o yuzden olmuyo ne yazıkkı ins bu ay olur bizimde yüzümüz güler klomen + iğne kulanmstım olmadı 2 ay klomen kullandım ama kendiğinden catladı iğnesiz kacırdık yada tutmadı bu ay 3.ayımız inş. olur ya yoksa 1 ay daha baska bi ilacla deneyip aşılama yaparız dedi keske o aşamalara gelmeden olsa allahım sen yardım et
Cnm etmezmiyim hergun aklım sizde sabah ilk buraya bakıyorum bir haber almak icin :)Biliyorum hamile olmadıgım zamanlar bile ultrasona girince taş gibi kesiliyorum. Travma yaşıyoruz resmen.
İçini ferah tut. Evrene güzel mesajlar gönder.
LezzetliCipetpet @kerem34gul kızlar dua edin bol bol. Etrafınızdakılere de ettirin. Ve ani korkulardan kaçının.
Bende öyleyim kasıklarımda ve göğüslerimde acı olup geçiyor ama test yapamıcm sanırım kalbim feci atıyorKızlar günaydınn bende hemüz test yapmadım ama karnım ağrıyor regl olcakmışım gibi. Benimde içimden bir ses yok diyor Yani pek ümitli değilim
Ama biz test sonucu bekliyoruz lütfen :)Bende öyleyim kasıklarımda ve göğüslerimde acı olup geçiyor ama test yapamıcm sanırım kalbim feci atıyor
Yok kız kendi bebişin içinCnm etmezmiyim hergun aklım sizde sabah ilk buraya bakıyorum bir haber almak icin :)
Valla bana göre yok canım yaValla canım ben dün senınkınde silik çizgi gördüm. Bugunkunde de bende gördüm. İnşallah. Çıplak gözle yok mu bşy eminmisin
Eczane ye kdar gittim kapıda almıym dedim bi gün daha dedim ne olcak böyle bilmiyorum bu stres beni hasta etti gerçekten panik oluyorm hemenAma biz test sonucu bekliyoruz lütfen :)
Canım bence habersiz beklemek daha büyük stres... Tabi sen bilirsin ama inşallah vardır canım.Eczane ye kdar gittim kapıda almıym dedim bi gün daha dedim ne olcak böyle bilmiyorum bu stres beni hasta etti gerçekten panik oluyorm hemen
İnşallah canım bir mucize olmuştur.Smile_s ay inşallah hamilesindir canım. Burda öyle güzel bi enerji oluştu ki hepimiz tek tek güzel haberler vericez sanki
Hayırlısı canım 2 3 gün içinde netleşir durumlarımız.Valla bana göre yok canım ya
Olsun sizin bebisleri de dört gözle bekliyorum :))))Yok kız kendi bebişin için
Canım benimOlsun sizin bebisleri de dört gözle bekliyorum :))))
Ya bir test al yap Cnm ne kaybedersin ki en azından sonucu öğrenmiş olursun eğer hamile isen de stresin yerini mutluluk alır :)Eczane ye kdar gittim kapıda almıym dedim bi gün daha dedim ne olcak böyle bilmiyorum bu stres beni hasta etti gerçekten panik oluyorm hemen
Kardeş gibi kardeşten öte olduk burada :)Canım benim