Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptınnn mıııı :)) Ya var ya görmek istediğimiz için mi acaba çoook silil gibi sanki. Ben yapamıyorum korkuyorum resmen

Canım sende yap istersen. Ben sırf yarınla karşılaştırabilmek için yaptım. Yarınki daha koyu çıkarsa kan testi yaparım (12.gün) eğer çıkmazsa regl tarihimi beklerim. :eek:

Yaptınnn mıııı :)) Ya var ya görmek istediğimiz için mi acaba çoook silil gibi sanki. Ben yapamıyorum korkuyorum resmen

Canım sende yap istersen. Ben sırf yarınla karşılaştırabilmek için yaptım. Yarınki daha koyu çıkarsa kan testi yaparım (12.gün) eğer çıkmazsa regl tarihimi beklerim. :eek:

805C6576-C917-48A8-B7DE-93144D637568.jpeg Merhaba teyzelerim ben geldim :) artık kendime arkadaş bekliyorum insallahhhhh

Yaaa maşallah umarım cinsiyetini öğrendiğimiz zamanları görürüz. Sen nasılsın iyi misin?
Sağol Cnm insallah ilk sizlere attım resmî kızlar cunku biliyorum birbirimizin mutluluğu mutlu ediyor ve umud oluyor :) birazdan resmî silecem sİzde rica etsem alıntıdaki resimleri silermişsiniz görmenizi istedim o kadar çok alıştım ki size :) ben iyiyim sürekli dinleniyorum Cnm ufak sancı ve bulantılar oluyor :) çok şükür halimize başka birşey Yok daha iyiyim geçen haftaya göre :)

X