Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar slmlar iyi aksamlar..size bir sorum olucak ignenin 12. Gunuydu bugun ovu testi yaptm bana biraz koyu gibi geldi ama ne dersiniz sizce nasil ignenin etkisimidir ki

Ben bir kere 21 gün boyunca şekeri kesmiştim, yani şeker derken şeker içeren her şeyi. Ekmek pilav makarna bezelye vs vs. Öyle bir fark etmişti ki, hem kilo verme hem de kendimi enerji dolu hissetme konusunda. Sonra tabi yine açıldı bu boğaz :))

Ayy yarın herkesin doktor kontrolu var, bakalım ne diyecek. Yarın güzel haberlerinizi yazarsınız :)

Biz bu ay gitmeyeceğiz doktora, bu ay gelmeyin bi rahatlayın kendiniz deneyin hatta tatile gidin falan dedi bizimki :))

Ayy evet o diyeti biliyorum aslında benim şekere çok düşkünlüğüm yok yapabilirim.
Evet yarın yumurtlama olmuş mu diye bakacak bütün kasıklarım batıyor sanırım büyüdüler gideyim bir baksın bakalım .
Bizim ki de bu iki ay daha olmazsa 3 ay dinlenme verecek ama olmazsa zaten o dinlenme arasında sanırım yeni doktor araştırmaya başlarım.
Sizinde inşallah bu ay olurda bir daha ki muayeneye keseyi görmeye gidersiniz bu arada senin doktorada baktım da seninki de gebelik takibinde çok iyiymiş herkes çok memnun

Sağol Cnm Allah razı olsun iste dert ayni olunca birbirimizin acısı da ortak oluyo bir bakmışız kendimiz ile birlikte burda birçok arkadaşı takip edip dua ediyoruz onların mutluluğu ile seviniyoruz çok tsklr Cnm sonunda çift çizgiyi yakaladık :) inss hayırlısı ile kucağımıza da alırız :) amin Cnm insallah rabbim sanada kısmet eder bu ay sen ne durumdasın yeniden iğne yapıldın mi :)

Bence kilo verme konusunda da birbirimize destek olabiliriz.
Baksın bakalım ne diyecek, bu süreleri eşinle değerlendiriyorsunuz değil mi? Bu ay sonu umarım senin güzel haberlerini alacağız, öyle hissediyorum :)
Yaa ben de senin doktora baktım bu sabah, gercekten cok iyi uzman bir doktor gibi. Bence çok iyi doktorlar seçmişiz. Ama sonuç alamazsak önümüzdeki 5 ayda, başka birine gösteririz kendimizi.

Amerikanda bir adam varmış, Doçent, Kayhan Yakın diye biri. İş yerinden bir arkadaşım 3 sene deneme ve 2 başarısız tüp bebek denemesinden sonra bu kişiye gidip 2.ayda hamile kalmış (tüp bebek değil) ve öve öve bitiremiyor. Kimi yönlendirdiysem çok hızlı sonuçlar aldı falan diyor. Aklımda bu doktoru araştırmak var bir. Ama tabi amerikan zaten çok pahalı bir yer, prof farkı gibi doçent farkı da alınıyor mudur vs hiç bilmiyorum.

Evet bana uyar olabiliriz tabi ki inşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız da başka doktora gerek kalmaz. Valla bu sürece kadar olağan dışında bir çalışma yapmadık çünkü bu haftadan sonra sıkı çalışmamız lazım
Amerikan Hastanesi iyi bir hastane pahalıdır tabi ki ve doç. İçinde her hastane fiyat farkı alıyor diye biliyorum. Dur bakayım onu da araştırayım nasıl doktormuş. Bebek sahibi olana kadar İstanbul’da ki tüm kadın doğumcuları araştıracağım sanırım

Insallah canim :) gecen ay tutmayinca adet bitiminde rahim filmi cekildim bu ay beklemedeyim adet olunca tekrar gidicem aşilama yapilicak canim

Kızlar bu da iğne gününü saymazsak 12. Gün valla ben hiçbirşey yakalayamadim çok çok silikde olsa efekte yaptım aynı valla çarşamba da böyle olursa benim kırmızılar gelir...

Eklentiler

• IMAG0416.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 44
  • IMAG0416_1.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 51
Siz Avrupa tarafındasınız galiba canım ama denk gelirsen kendi doktorumu da öneririm. Simla Okumuşoğlu Karaca, şahsen kendisinden çok memnunum. Aşırı ilgilidir ve en ince detayına kadar anlatır her şeyi, mesela bir ilaç verdi ne işe yaradığını, ne amaçladığını, işe yararsa planımızın ne yönde olacağını vs vs. Benim kadar titiz bir hastayla uğraşacak kadar da sabırlı kendisi Acıbadem Altunizade Hastanesinde kendisi.

Canım evet Avrupa yakasındayım. Anadolu yakasında da çok iyi doktorlar var ama takip için vs sürekli gidip geliyoruz ya benim iş yerime yakın hemen 1 saatte gidip geliyorum uzak olursa iş yerinde sıkıntı çıkarırlar o yüzden buralarda bakarım herhalde inşallah gerek kalmazda

Kızlar bu da iğne gününü saymazsak 12. Gün valla ben hiçbirşey yakalayamadim çok çok silikde olsa efekte yaptım aynı valla çarşamba da böyle olursa benim kırmızılar gelir...
Ben çizgi gördüm canım. Biraz daha net ve ışık altında çekme ihtimalin var mı? Daha iyi anlaşılır.

Gördüğüm çizgiyi de ekliyorum bak, biraz efektle belirginleştirdim.

Eklentiler

• 20180409_082223.png
    468,3 KB · Görüntüleme: 51
Aminn İnşallah gerek kalmaz

Ben çizgi gördüm canım. Biraz daha net ve ışık altında çekme ihtimalin var mı? Daha iyi anlaşılır.

Canım çalıştığım için okula geldim de çıplak gözle hiç gözükmüyor ya gözlerim bozulacak zannettim bakarken
Canım sanki çok hafif bende gördüm. Yarın tekrarla bence
Tekrarlayacagim canım umut dünyası
canım bende çizgi gördüm
Insallah canım vardır tabi hakkımda hayırlısı ise

Canım çalıştığım için okula geldim de çıplak gözle hiç gözükmüyor ya gözlerim bozulacak zannettim bakarken
Canım sanki çok hafif bende gördüm. Yarın tekrarla bence
Tekrarlayacagim canım umut dünyası
canım bende çizgi gördüm
Insallah canım vardır tabi hakkımda hayırlısı ise

Kızlar günaydınn ben bugün bir test yaptım ve bence negatifmi hayalet çizgi varmı çözemedim. Acaba ben görmek istediğim içinmi görüyorum onuda anlamadım tabii bugün daha 11 . Gün erken biliyorum ama işte üzülmüyor değil insan birde başım çok ağrıyor. Benim regl olmadan önce başım çok ağırır fotoğrafı yükledim birde siz bakın isterseniz . Ama galiba yok

Eklentiler

• E28121C2-5932-46F8-9889-C7E82F652F1A.jpeg
    52,2 KB · Görüntüleme: 53

Canım ben çizgi görüyorum gibi. Hadi inş aslında şu etken gösteren testlerdenmi yapsak ?

Canım ben çizgi görüyorum gibi. Hadi inş aslında şu etken gösteren testlerdenmi yapsak ?
Canım ya onlara gerek yok bence ben zaten çarşamba ya kadar test yapacağım son artık adet olmazsam kan vereceğim doktorum la irtibata geçmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…