- 22 Haziran 2017
- 3.665
- 4.361
- 83
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Canım bence hamilesin, bildigin çizgi çıkmış yani eğer iğnenin etkisi olsaydı dünkü testte de öyle çıkardı hatta daha koyu çıkardı. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin vardır, hayırlı haberler inşallah. Bizlere de umut oluyor bu şekildeKizlar bugün igneden sonra 13.gunum. yarin adet gunum. Sizce bu pozitif midir yoksa ignenin etkisi mi? Bu arada dun de yaptim dün sadece golge vardi.
inşallah canımm,yarın sonucu alınca yazcam buraya. inşallah her şey güzel olur. hayırlısı hepimiz için.Canım bence hamilesin, bildigin çizgi çıkmış yani eğer iğnenin etkisi olsaydı dünkü testte de öyle çıkardı hatta daha koyu çıkardı. İnşallah sağlıklı bir gebeliğin vardır, hayırlı haberler inşallah. Bizlere de umut oluyor bu şekilde
Bence normal iki katına çıkmış değeriniz, hayırlı olsun diyelim :)Merhaba kızlar. ben de çatlatma iğnesi oldum, olduktan sonra 13. Gün beta hcg 14,3 çıktı. 15. Gün 32,7 cıktı.sizce normal bi artış mı bu? bilgilendirirseniz sevinirim
Bence normal iki katına çıkmış değeriniz, hayırlı olsun diyelim :)
Amin canım inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin
65 çıktı kizlarr ayy inşallah dis gebelik vs değildirPozitif gibi görünüyo Canim iğnenin etkisi olduğunu sanmıyorum arkadaşımda iğnenin 13. Gunu pozitifi gördü suan ikizlere hamile sende hemen Bi kan testi yaptır emin ol :)
Değildir Canim iyi dusunki iyi olsun insaAllah saglikli bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın65 çıktı kizlarr ayy inşallah dis gebelik vs değildir
Değildir kuzu iyi düşün iyi olur, bi defa oldu diye hep olacak hali yok ya. ,çok tebrik ederim. İki gün sonra yeniden kan vericeksin dimi?65 çıktı kizlarr ayy inşallah dis gebelik vs değildir
çok sağ ol canım inşallahhDeğildir Canim iyi dusunki iyi olsun insaAllah saglikli bir gebelik geçirip bebeğini kucağına alırsın
evett bu dünkü değerimdi yarın yine vercem bakalım ikiye katlanmış mı. sonra doktora giderim. çok teşekkürler..doktor dış gebelik riskin çok yüksek dedi o yüzden bu korkularımDeğildir kuzu iyi düşün iyi olur, bi defa oldu diye hep olacak hali yok ya. ,çok tebrik ederim. İki gün sonra yeniden kan vericeksin dimi?
Canim benim 13.gun silik çıkmıştı 12.gun de iyice bakınca golge görünüyordu sadece ve 11.gun hiçbir şey yoktu. Belli olmaz yani insallah vardirSevgili hanımlar,
Bu gün çatlatma iğnesinin tam 11. Günü ve idrar testim negatif silik çizgi bile yok. Umut yok mu bu ay? Gebelik olsa silik çizgi olurdu dimi?
Canim benim 13.gun silik çıkmıştı 12.gun de iyice bakınca golge görünüyordu sadece ve 11.gun hiçbir şey yoktu. Belli olmaz yani insallah vardir
Çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra idrar testini 9ve 10 gün sonra yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce ilacın etkisi midir?kızlar çatlatma iğnesi kullanan illaki vardır bir kaç bişey sorcam toplanınbakem bi
Çok erken canım adet gününü bekle...Arkadaşlar 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum dün ve bgn idrar testi silik ikinci çizgi çıkıyor kan testimde dün 5.8 di sizce ilacın etkisindeb midir?adetime de 7 gğn var lütfen cevap yazın
Beklemek o kadar zorki....Çok erken canım adet gününü bekle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?