I ilkimgnc Evli mutlu çocuklu :) Kayıtlı Üye 23 Ocak 2018 2.144 767 123 32 12 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Mevi55 #21 melekdiliyorum2016 .!.: Evet bu ay kendimiz deniyoruz :) olmassa diğer ay çağırdı doktor . Iki gün sonra buyum ihtimal yumurtlama benim.denemeye başladık bugün bakalım :) gecen ay sık ilişkiye girmistik bu ay ara vericem 1 2 gün.siz ne durumdasiniz Genişletmek için tıkla... M Gelincik78 .!.: Bir hafta önce ikinci asılamam yapıldı sonc bekliyorm Genişletmek için tıkla... Gelincik78 .!.: Bir hafta önce ikinci asılamam yapıldı sonc bekliyorm Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler
melekdiliyorum2016 .!.: Evet bu ay kendimiz deniyoruz :) olmassa diğer ay çağırdı doktor . Iki gün sonra buyum ihtimal yumurtlama benim.denemeye başladık bugün bakalım :) gecen ay sık ilişkiye girmistik bu ay ara vericem 1 2 gün.siz ne durumdasiniz Genişletmek için tıkla... M Gelincik78 .!.: Bir hafta önce ikinci asılamam yapıldı sonc bekliyorm Genişletmek için tıkla... Gelincik78 .!.: Bir hafta önce ikinci asılamam yapıldı sonc bekliyorm Genişletmek için tıkla... Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler