• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası

Kızlar merhaba, çatlatma iğnemin 7. Günü bugün. Kasıklarımda bir hareketlilik ve gaz var, estrofem ve progestan kullanıyorum ondan da olabilir. Testlerim hazır yarın başlıyorum ben😂

Kızlar merhaba, çatlatma iğnemin 7. Günü bugün. Kasıklarımda bir hareketlilik ve gaz var, estrofem ve progestan kullanıyorum ondan da olabilir. Testlerim hazır yarın başlıyorum ben😂
Çok erken yapma bence benim bugün 9.gunum yaptım ama belli belirsiz yine ikinci çizgi çıktı 🤣

Yerleşme ortalama 6 gün sonra başlıyor, en erken ben adetten 6 gün önce görmüştüm çift çizgiyi belli belirsiz

Selam kızlar bende 14 nisanda yaptırdım iğneyi göbekten. Bugün 12. Günüm Hiç belirti yaşamadım ben bugün sabah bi test yaptım ama negatif çıktı

Selam kızlar bende 14 nisanda yaptırdım iğneyi göbekten. Bugün 12. Günüm Hiç belirti yaşamadım ben bugün sabah bi test yaptım ama negatif çıktı
İdrarda geç çıkıyo diye biliyorum bi kaç gün daha bekle sonra kan ver bence ama söyle çatlatma iğnesi olduö bugün 15 . Günün diye belki iğnenin etkisi devam ediyodır sonra umutlanırsın

Back
X