• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi sonrası

Adet olacakmış gibi aynı her şey. Tek fark adet günü kan gelmiyor. Onun harici karın kasık ağrısı uzayan akıntılar her şey aynı
Bazen üstüne görme oluyomuş çok karışık bu işler daha 10 gündem fazla var beklemedeyim vurdurdum bugün tam 1 hafta

Arkadaşlar merhaba çatlatma iğnesi (ovitrelle) oldum vurulduğunu günü sayarsak bugün 6 gün hafif batma lar oluyor sizce hamile miyim tutunma olmuşmudur herhangi bi lekelere gelmedi sadece sarımsı bi akıntı var bilgisi olan yada iğne olup hamile kalan bu süreci bilen anlatabilirmi
Çatlatma iğnesi yalancı hamileymişsin gibi belirtilerin oluyor. Eğer elinde test çoksa 10.gününden itibaren gebelik test yapabilirsin. 14.günine kadar.

Peki etkisi geçiyo ya eğer hamile olırsam tabi kişiden kişiye değişirde kasıklarda yine agrı olurmu yoksa olmamamsımı gerek
Adet gününüze yakın tekrar bu aynı ağrılar oluyor. Ben 5,6 kez iğne yapmış olarak biri söylüyorum. En azından bende belirtiler bu şekildeydi

Arkadaşlar merhaba çatlatma iğnesi (ovitrelle) oldum vurulduğunu günü sayarsak bugün 6 gün hafif batma lar oluyor sizce hamile miyim tutunma olmuşmudur herhangi bi lekelere gelmedi sadece sarımsı bi akıntı var bilgisi olan yada iğne olup hamile kalan bu süreci bilen anlatabilirmi
Bende 21 nisanda oldum kasık ve bel ağrısı şişkinlik çok var bakalım sonuç ne olacak 10. Günden sonra vücut atıyormuş iğne etkisini

Merhaba çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor?bende düşünüyorum da bir zamanı var mı?

Eklentiler

• 17458276806355533421427094475917.webp
    17458276806355533421427094475917.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 43
Back
X