İnşallah hayırlısıyla bizede nasip olurFarketmez canım için rahat olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayırlısıyla bizede nasip olurFarketmez canım için rahat olsun
Adet olacakmış gibi aynı her şey. Tek fark adet günü kan gelmiyor. Onun harici karın kasık ağrısı uzayan akıntılar her şey aynıHamile kalanların akıntısı nasıl oluyo acaba belirtileri
Bazen üstüne görme oluyomuş çok karışık bu işler daha 10 gündem fazla var beklemedeyim vurdurdum bugün tam 1 haftaAdet olacakmış gibi aynı her şey. Tek fark adet günü kan gelmiyor. Onun harici karın kasık ağrısı uzayan akıntılar her şey aynı
Çatlatma iğnesi yalancı hamileymişsin gibi belirtilerin oluyor. Eğer elinde test çoksa 10.gününden itibaren gebelik test yapabilirsin. 14.günine kadar.Arkadaşlar merhaba çatlatma iğnesi (ovitrelle) oldum vurulduğunu günü sayarsak bugün 6 gün hafif batma lar oluyor sizce hamile miyim tutunma olmuşmudur herhangi bi lekelere gelmedi sadece sarımsı bi akıntı var bilgisi olan yada iğne olup hamile kalan bu süreci bilen anlatabilirmi
Allah yardımcınız olsun. Bekleyin. Hayırlısı olsun. Şu an erken daha. Ağrılarınız geçti miBazen üstüne görme oluyomuş çok karışık bu işler daha 10 gündem fazla var beklemedeyim vurdurdum bugün tam 1 hafta
Bi kaç gün kasıklarım kaeın içlerime batma oldu ama şimdi bi iş yaparken özel bölgenin üstü kasıgıma doğru hafif sancı yapıyo çok hafif amaAllah yardımcınız olsun. Bekleyin. Hayırlısı olsun. Şu an erken daha. Ağrılarınız geçti mi
İğne etkiniz devam ediyordur. Ağır iş yapmadan yormayın kendinizi.Bazen üstüne görme oluyomuş çok karışık bu işler daha 10 gündem fazla var beklemedeyim vurdurdum bugün tam 1 hafta
Peki etkisi geçiyo ya eğer hamile olırsam tabi kişiden kişiye değişirde kasıklarda yine agrı olurmu yoksa olmamamsımı gerekİğne etkiniz devam ediyordur. Ağır iş yapmadan yormayın kendinizi.
Adet gününüze yakın tekrar bu aynı ağrılar oluyor. Ben 5,6 kez iğne yapmış olarak biri söylüyorum. En azından bende belirtiler bu şekildeydiPeki etkisi geçiyo ya eğer hamile olırsam tabi kişiden kişiye değişirde kasıklarda yine agrı olurmu yoksa olmamamsımı gerek
Benim ilk iğne inşallah tekte tutardet gününüze yakın tekrar bu aynı ağrılar oluyor. Ben 5,6 kez iğne yapmış olarak biri söylüyorum. En azından bende belirtiler bu şekildeydi
İnşallah tutar. Eşinizde sorun yoksa tutar. Kaç yumurta vardı.Benim ilk iğne inşallah tekte tutar
Açıkcası doktor söylemedi sadece yumurta güzel dedi eşimde test verdi bi sorun yoktu sadece iğneyi bulursan Burdur bulamazsan da vurdurmuş gibi ilişkiye gir dediİnşallah tutar. Eşinizde sorun yoksa tutar. Kaç yumurta vardı.
Sorun yoksa tutma ihtimali yüksek.Açıkcası doktor söylemedi sadece yumurta güzel dedi eşimde test verdi bi sorun yoktu sadece iğneyi bulursan Burdur bulamazsan da vurdurmuş gibi ilişkiye gir dedi
Bende 21 nisanda oldum kasık ve bel ağrısı şişkinlik çok var bakalım sonuç ne olacak 10. Günden sonra vücut atıyormuş iğne etkisiniArkadaşlar merhaba çatlatma iğnesi (ovitrelle) oldum vurulduğunu günü sayarsak bugün 6 gün hafif batma lar oluyor sizce hamile miyim tutunma olmuşmudur herhangi bi lekelere gelmedi sadece sarımsı bi akıntı var bilgisi olan yada iğne olup hamile kalan bu süreci bilen anlatabilirmi
Evet iğne yapıyormuşBende 21 nisanda oldum kasık ve bel ağrısı şişkinlik çok var bakalım sonuç ne olacak 10. Günden sonra vücut atıyormuş iğne etkisini
Merhaba çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor?bende düşünüyorum da bir zamanı var mı?Arkadaşlar merhaba çatlatma iğnesi (ovitrelle) oldum vurulduğunu günü sayarsak bugün 6 gün hafif batma lar oluyor sizce hamile miyim tutunma olmuşmudur herhangi bi lekelere gelmedi sadece sarımsı bi akıntı var bilgisi olan yada iğne olup hamile kalan bu süreci bilen anlatabilirmi
Bugün iğnenin 11.gunu yarimsaat içinde ikinci çizgi bu şekilde çıktıEvet iğne yapıyormuş
Yarım saat çok değilmiBugün iğnenin 11.gunu yarimsaat içinde ikinci çizgi bu şekilde çıktı
Yarım saat çok değilmi
Arkadaşlar bu iğnenin 10 . Günü 2 gün önce sarı akıntı geldi sizde de oldumu başka belirtim yokEvet ya dün kan da verdim 2.1 çıktı sanırım tutmadi