Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Selamün aleyküm arkadaşlar

8 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum bat 26 bugün 21de öğlen pembemsi leke gördüm adet oldum kesin diyerek ped felan taktım

Pedin üzerine peçete koydum rengini görmek için pembemsiyle açık kahve lekeler var 2 parmağım toplamında oldu sabahtan beri.

5 gün erken oldum doktor adetin 2.günü gel demişti yarın gitmemlazım benim gibi yaşayıp hamile olduğunu öğrenen varmı ?

Slm canım son adet tarihin mi 26 Mart.. Benim de 26 Mart ama adet günüm yarın (inşallah olmam ) 2 3 gün önce olanı duydum ama 5 gün öncesini duymadım. Bugün bile tahlil yaparsan sonuç çıkar.

Slm canım son adet tarihin mi 26 Mart.. Benim de 26 Mart ama adet günüm yarın (inşallah olmam ) 2 3 gün önce olanı duydum ama 5 gün öncesini duymadım. Bugün bile tahlil yaparsan sonuç çıkar.
Son adetim 26 marttı bu ayda 26da olmamlazımdı erken oldum bugün doktora gidicem sanırım kesin adet oldum

Kızlar benimde çatlatma iğnemin yarın 11. Günü hiç bir belirti yok henüz iğneden sonra 6. Gün ve 8. Günlerde test yaptım silikte olsa ikinci çizgiler çıktı tabi bu çizgiler iğnenin etkisidir yarın sabah yine test yapıcam salı günüde kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı... Rabbim hepimize müjdeli haberlerimizi paylaşmayı nasip etsin inşallah

Slm canım 12 günden sonra test yapabilirsin öncesinde dediğin gibi iğnenin etkisi çıkıyor. Bugün test yaptın mı..

Slm canım 12 günden sonra test yapabilirsin öncesinde dediğin gibi iğnenin etkisi çıkıyor. Bugün test yaptın mı..
Yaptım canım bugün test iğnenin etkisi geçmiş kocaman bir negatif gördüm moralim sıfır vallah acaba böyle olupta sonradan pozitife dönermi... Bu mübarek kandil gecesi Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla müjdeli haberlerimizi paylaşalım inşallah canım

Yanılmıyorsam bugün 11. Gün erken daha artık test yapma adet gününü bekle inşallah olmazsın. Bugün benim adet günüm olmadım inşallah olmam yaa

Yanılmıyorsam bugün 11. Gün erken daha artık test yapma adet gününü bekle inşallah olmazsın. Bugün benim adet günüm olmadım inşallah olmam yaa
İnşallah olmazsin canım inşallah pozitiftir sonucunu haber et banada canım insallah müjdeli haberini bekliyorum

S Sibell1988 Canım hormon tahlillerim yapıldı çok şükür onlarda bir problem çıkmadı eşimin tahlilleride güzel çıktı... Problem olarak sadece yumurtalarım yavaş büyüyor 2 ay 75ml menegon iğne denedik ondada çok hızlı büyüdüler bu ay progon 50 ml igne kullandık tek bir tane yumurta oluştu 19 mm ikende çatlatma iğnesi yapıldı... Yumurta çatladı mı çatlamadı mı hiç bilmiyorum doktorum bir daha kontrolede çağırmadı test yap pozitifse gel dedi adet olursanda 3. Gün gel dedi... Catlatma iğnesinden sonra bende hiç yumurtlama akıntısı falan olmadı karnım ağrıdı ama zaten sürekli ağrır karnım... Bu gün nedense çok ümitsizliğe kapıldım... Insallah testlerimiz pozitif olur canım daha fazla bekletmez bebisler bizi... Senin sadece catlatma iğnesimi yapıldı yoksa aşılamada yapıldımı canım.. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin insallah

Aşılama yapılmadi. 3 defa klomen çatlatma iğnesi yapıldı ilk ikisinde yumurtam catlamadi. Bu ayda gonal f 6 gün vuruldum. Bende polikistik var yumurta tembelliği yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…