- 21 Kasım 2016
- 62
- 13
- 8
- 31
- Konu Sahibi Aysequll6138
3 yumurta vardı vardı 1i küçülmüş dedi. 2tane içinde ovitrelle iğne vuruldum 15gun doldu vurulalı snn?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım. Bi belirtin var miAaa yapsana canım bir test kaç yumurta oluşmuştu
İnşallah bu ay gelir bebis canım. Bende 10 nisanda 2 tane catlatma iğnemi vuruldum beklemedeyim hayırlısi artık...Malesef canım buay 2. Kez klomen başladım bakalım inşallah
Canım iki tane nasıl oluyor yumurtlamaya yakn bi tane vuruldum bnİnşallah bu ay gelir bebis canım. Bende 10 nisanda 2 tane catlatma iğnemi vuruldum beklemedeyim hayırlısi artık...
Tatlım benim ilk iki ay 1 taneyle catlamadi o yüzden son 2 aydır 2 tane birden vuruldum.Nasıl 2 tane
Canım iki tane nasıl oluyor yumurtlamaya yakn bi tane vuruldum bn
Canım valla benim de iştahım açıldı fazla yememeye çalışıyorum ama ilaçlar iğneler bana 3 4 kilo aldırdı. Bende pco hastasıyım malesef ki .. Akıntı şişkinlik bel ağrısı oluyor benim son 2 aydır olmuyor sanırım artık vücudum bağışıklık kazandı.Kizlar merhaba. Oncelikle hamile olan herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim. Henuz hamile olmayan ama cabalayan arkadaslar icinde kendim dahil olmak uzere tez zaman da bebek nasip etmesini diliyorum :)
Yaklasik 4 aydir deniyoruz ama malesef hamile olamadim. Pco hastasiyim ben de. Son 4 ayda adetlerim duzensizlesti. Adet sokturuculerle adet oldum. Klomen kullandim olmadi. Bu ay doktorum Hsg (rahim filmi) istedi. Cektirdim. ( inanilmaz agrili birsey ) Neyseki temiz cikti. Yani hsg sirasinda tikaniklar acildi gonderilen sivi ilacla denildi. Herhangi bir sorun yok. Doktorum klomen vermisti zaten. Hsg den sonra kontrole gittim sol da 2 tane 19 mm buyuklugunde yumurtam vardi. Ovitrelle catlatma ignesi verdi 7 nisanda.. Ayni gun gec saatlerde ve devami 3 gun boyunca beraberlik dedi. Ayrica progestan diye bir ilac verdi. Catlatma ignesinden 4 gun sonra basladim kullanmaya. 27 mart son adet gunumdu. Doktorum bu ayin 24 unde kan testi yaptir dedi. Sabirsizlikla bekliyorum cok heycanliyim. Bu arada esim spermiogram testi yaptirdi hersey normal ama sadece normal morfoloji degeri sinirda %4 de. Belkide o da etkendi. Bilmiyorum bu kez insallah tutar. Bel agrim bacak agri cok fazla. Istahim acikti ama simdi daha da acik. Karnimda bir siskinlik var afedersiniz gaz sancisi gibi. Belki progestandandir. Akintida fazlalasti. Bu da progestan olabilir. Ama ne gogsum aciyor ne midem bulaniyor. Bu asamalarin tumunden gecen var mi arkadaslar ? Lutfen yardimci olun cok mutsuzum negatif cikarsa yine cok uzulurum.
Canım valla benim de iştahım açıldı fazla yememeye çalışıyorum ama ilaçlar iğneler bana 3 4 kilo aldırdı. Bende pco hastasıyım malesef ki .. Akıntı şişkinlik bel ağrısı oluyor benim son 2 aydır olmuyor sanırım artık vücudum bağışıklık kazandı.
Merhaba canim hamilesin bence :) kan testini ne zaman yaptircaksin ? Ne gibi belirtiler var sen demerhaba kızlar,
iğneyi yaptıralı 7 gün oldu 2.çizgi pembe çıktı dün gece.
kan testine kadar bişey demek istemiyorum.
cnm adet olacakmışım gibi bi sancı şişkinlik değişik,cumartesi kan testi vereceğim.Merhaba canim hamilesin bence :) kan testini ne zaman yaptircaksin ? Ne gibi belirtiler var sen de