- 9 Mart 2017
- 49
- 7
- 1
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
cnm adet olacakmışım gibi bi sancı şişkinlik değişik,cumartesi kan testi vereceğim.
cnm ben normal yolla gebe kalabiliyordum fakat 2 kızımız var erkek bebek olabilmesi için yumurtlama gününü ayarlamak adına bu tedaviyi uyguladık :)Progestan da kullaniyomusun peki ? Ben de simdi gidip eczaneden alsammiki bi test ? 24unde kan testi yaptir demisti doktor. Cikarmiki ya cok korkuyorum
Allah bagislasin canim . Peki tuttumu cinsiyeti ? :)cnm ben normal yolla gebe kalabiliyordum fakat 2 kızımız var erkek bebek olabilmesi için yumurtlama gününü ayarlamak adına bu tedaviyi uyguladık :)
cnm daha hamileliğim kesin değil,cumartesi kan testi yapılacak bakalım hayırlısı.Allah bagislasin canim . Peki tuttumu cinsiyeti ? :)
cnm daha hamileliğim kesin değil,cumartesi kan testi yapılacak bakalım hayırlısı.
Yok canım adet günümu bekliyorum inşallah olmamHamilemisin canim ?
Kızlar ümidinizi kırmak istemem ama iğnenin etkisi 12 günden sonra geçiyor o pembe çizgi iğnenin de etkisi olabilir.
Benim negatif malesef adet oldum dün ignemin 16. Gününde
Yanlış olabilir canım adet günün ne zamanDun benim 13 gunundu idrar testi yaptim tek cizgiydi. YANLIS olma ihtimali var mi sibel ? Pztsi kan testi yaptircam.
Hadi ya kısmet canım inşallah gelecek ay olur. Yarın gidecek misin doktora ben hep 2. 2.gün gidiyorum.Benim negatif malesef adet oldum dün ignemin 16. Gününde
Yanlış olabilir canım adet günün ne zaman
Hayırlısı cnm. Gittim gönül f ye başlıcam yarın 4 gün boyunca iğne olucamHadi ya kısmet canım inşallah gelecek ay olur. Yarın gidecek misin doktora ben hep 2. 2.gün gidiyorum.
Gonal f demek istedimHayırlısı cnm. Gittim gönül f ye başlıcam yarın 4 gün boyunca iğne olucam
Amin cnm inşHic uzulme. Demekki biraz daha zamani var. Insallah isteyen herkes kavusur yavrusuna
Bende bu ay gonal f 450 6 gün kullandim.Gonal f demek istedim
İnşallah haftaya güzel haber veririm sizlereKimseden ses cikmiyor hic olumlu sonuclanan yokmu
Canim use yarıyor mu bu iğne kaç yumurtan oluştuBende bu ay gonal f 450 6 gün kullandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?