• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Tekrar derken ilk testin negatif mi cikti ben öğretmenim köyde çalışıyorum cnm o yüzden polikliniği gidemedim biraz beklicem ama bugün iğnenin 15. Günü umutlanmayın başladım yavaş yavaş
Benim pozitif çıktı ama 11. Gün test yapıldığı için iğnenin etkisi olabilir o yuzd de pozitif çıkmış olabilir. Az önce tekrar kan verdim 10 bucuk gibi belli olur

Merhaba kızlar bugün benim de çatlatma iğnemin 15. günü. Dün sabah idrarıyla test yaptım. 1 saat sonra ışığa baktığında görülebilen gölge gibi çizgi çıktı. Yarın sabah yine yapacağım. Umutlanmalı mıyım? Sizin idrar testi sonuçlarınız nedir?

Merhaba kızlar bugün benim de çatlatma iğnemin 15. günü. Dün sabah idrarıyla test yaptım. 1 saat sonra ışığa baktığında görülebilen gölge gibi çizgi çıktı. Yarın sabah yine yapacağım. Umutlanmalı mıyım? Sizin idrar testi sonuçlarınız nedir?
Aynısı bende de oldu cnm ama umutlanmayıp adet günümü bekliyorum hayal kırıklığına uğramamak için

Aynısı bende de oldu cnm ama umutlanmayıp adet günümü bekliyorum
Adet gününü bekle canım

Arkadaslar bu sabah test yaptim negatif. Catlatma ignemin 16. günüydü ve olsaydı cıkardı diye düşünüyorum. Artık adetim gelsin de önüme bakayim diye dusunuyorum. Bilgi vereyim istedim:(

Merhaba kızlar bnde bugun 4te catlatma iğnesini vuruldum. Klomen ve estrofem kullandım bakalm nolck yok mu hamile kalan yahu catlatma ignesiylee???

Kızlar catlatma ignemin 11. Gununde test yaptım ikici çizgi çok net çıktı iğne etkisi mıdır gebelik var mıdır? Daha önceki ignelerimde hiç bu kadar net cikmamisti

Hadi inşallah canm yaaa bnde oldum bu ay iğne hatta bugün adet günüm ama kırmızılar henüz yok test yapmaya korkyrum

Back