- 4 Ocak 2017
- 48
- 6
- 1
- 49
- Konu Sahibi Aysequll6138
Ben bu ay reglide olmadim tarlusal diye bir ilac Verdi bakalim icelim Deney tupune dondum artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar uzulmeyin olacakk insllahBu kadar gebe olunmaz yani benimkide 0.37
Yok artik umidim kalmadi benim tedaviyide birakicam zaten napim Allah kismet etmisse kendi olur o kadar ilac igne ve 2 yumurtayla olmamissa olmaz zatenKizlar uzulmeyin olacakk insllah
Yok artik umidim kalmadi benim tedaviyide birakicam zaten napim Allah kismet etmisse kendi olur o kadar ilac igne ve 2 yumurtayla olmamissa olmaz zaten
Canim benim pkom yok yasim 39 yas dolayisiyla yumurta kalitem dusuk ve artik cidden umidim kalmadi. Kasim ayinda dogal yoldan hamile kaldim deger 600 lerde dusuk oldu umitlenmistim klomenle yumurta kalitesi articak kolay kalirim ve dusmez diye rahim filmide cektirdim iki aydirda klomen kullaniyorum yok olmuyor yaniPes etme tedavini birakma. Bak bir arkadasa yazmistim bunu oku.
8 ay tedavi gordum. Polip ameliyati oldum. Cok denedim olmadi.
Pko hastasiyim. 22 yasinda ve kiloluyum. 25 aralikta adet oldum. 4 ocakta 18.00da kendi kendine gelisen 20 mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta 16.00da muayene esnasinda yumurtam 14-15 mm idi. Yani catliyordu. O gece iliski oldu ve gebe kaldim. Yani catlatma ignesi yaptiriyorsan 48 saate yaklasirken muhakkak vajinal muayene ol ki catlaip catlamadigini ogren ve iliski olsun. Cunku doktor 36 saat sonra iliskiye gir diyor ve yumurta catlamamis oluyor. Genelde bebek olmasi icin yumurtanin catliyor olmasi ve o gun iliski olmasi gerekiyor. Benim yumurtam 72 saatte catladi. Doktorlarin dedigi 36 saat degil. O yuzden igneden 2 gun sonra hic iliskiye girmedeb doktora git ve catlama durumunu ogren. Doktorum gebe kalirsam cocuk dusmesin diye progestan verdi. Pko hastalari icin yumurta kalitelestiren INOFOLIC VERDI ve ayrica folik asit kullandim. Tum bunlari yaptigim ilk ay gebe kaldim. Canim eger pko isen kiloluysan yada yumurtan kalitesizse yada cocugun sebepsiz olmuyorsa INOFOLIC KULLANMAN LAZIM. folik asit ayri bisey o cocuk icin. INOFOLIC senin yumurtan icin. Benim 8 aydir cocugum olmuyorduInofolic kullandigim ay gebe kaldim. Suya katip iciyorsun. Arastir bunu. Doktor bana verirken arastir bak gor cok etkili demisti. Bazen doktoru dinlemek yerine uygulamayi da sen yapmalisin. Inofolic al sabah 2 aksam 2tane ic. Adetten 13 gun sonra doktora gidip yumurtanin boyutunu ogren. 18-20 oldugunda catlatma ignesi vurdur. 48 saate yaklasirken yine muayeneye git catliyormu ogren. Catliyorsa iliskiye gir ve adetin yaklasana kadar inofolic kullan. Denemekten zarar gelmez
Canim ben pko nun hicbir ozelligini tasimiyorum sadece yumurta kalitesizligi tespit edildi yoksa adetlerim duzenli herseyim tamdi. Sende yumurtam kalitesiz diyorsun sebepsiz cocugum olmuyor diyorsun INOFOLIC kullanim amaci bu zaten kalite yukseltiyorCanim benim pkom yok yasim 39 yas dolayisiyla yumurta kalitem dusuk ve artik cidden umidim kalmadi. Kasim ayinda dogal yoldan hamile kaldim deger 600 lerde dusuk oldu umitlenmistim klomenle yumurta kalitesi articak kolay kalirim ve dusmez diye rahim filmide cektirdim iki aydirda klomen kullaniyorum yok olmuyor yani
Bilemedim ovulasyon testi siparisi verdim internetten bu ayda boyle takib edeyim cökmüs durumdayim suan cok umitliydim ben bu ay 2 tane canavar gibi yumurtam vardiCanim ben pko nun hicbir ozelligini tasimiyorum sadece yumurta kalitesizligi tespit edildi yoksa adetlerim duzenli herseyim tamdi. Sende yumurtam kalitesiz diyorsun sebepsiz cocugum olmuyor diyorsun INOFOLIC kullanim amaci bu zaten kalite yukseltiyor
Canim ben yumurtlama takibini 8 ay yaptim o ovulasyon testleriyle dogru cikmiyor. Onlarda cift cizgi yumurtlama yaklasinca falan cikiyo. Hic bir tanesi tutmadi bugune kadar. Sukur doktor takibiyle ve igneyle bu ay oldum dediklerimi dikkate al bir de oyle dene birsey kaybetmezsin. 1 ay daha umutsuzluk olacagina bunuda denemedim demezsinBilemedim ovulasyon testi siparisi verdim internetten bu ayda boyle takib edeyim cökmüs durumdayim suan cok umitliydim ben bu ay 2 tane canavar gibi yumurtam vardi
Sagol canim destegin icin ben kafami bir toparlayayim birde regli olayim hayirlisiyla goguslerime dokunamiyorum ignenin etkisinden bir normale doneyim aksam esimlede konusup bir yol cizicez artik doktorum bu ay olmassa onumuzdeki ay asilama yapicam diyordu ben birde bu ay tasindim karda kista birsuru badana temizlik deterjan icinde kaldim belkide ondan olmadi belki asilama denerimCanim ben yumurtlama takibini 8 ay yaptim o ovulasyon testleriyle dogru cikmiyor. Onlarda cift cizgi yumurtlama yaklasinca falan cikiyo. Hic bir tanesi tutmadi bugune kadar. Sukur doktor takibiyle ve igneyle bu ay oldum dediklerimi dikkate al bir de oyle dene birsey kaybetmezsin. 1 ay daha umutsuzluk olacagina bunuda denemedim demezsin
Allah gonlune gore versin cnmSagol canim destegin icin ben kafami bir toparlayayim birde regli olayim hayirlisiyla goguslerime dokunamiyorum ignenin etkisinden bir normale doneyim aksam esimlede konusup bir yol cizicez artik doktorum bu ay olmassa onumuzdeki ay asilama yapicam diyordu ben birde bu ay tasindim karda kista birsuru badana temizlik deterjan icinde kaldim belkide ondan olmadi belki asilama denerim
Canım benim 11. Günde pozitif çıktı doktorum gebelik şüphesi var dedi çarşamba günü tekrar tahlil yapılacak. Seninde çıkabilir.Catlatma ignesinin bugün 14. Günü kızlar test yapsam çıkar mı ki
Kan testindeİdrar testinde mi pozitif çıktı canım
Eee sonucccBende gidip yaptırıyorum şimdi
Yapmadılar acilde gebelik testi yapmiyorlarmis artıkEee sonuccc
Polikliniğe gitseydin keşke . Benimde adet olacak gibi sancim var. Yarın sabah tekrar test yapılacak.Yapmadılar acilde gebelik testi yapmiyorlarmis artık