- 16 Ocak 2017
- 301
- 106
- 103
- 30
- Konu Sahibi Aysequll6138
Aynen cnm haber verirsin bize deEvet okudum sağol:) pzts yaptırıyım da neyse ne öğreneyeyim bu soru işaretleriylezamanda geçmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen cnm haber verirsin bize deEvet okudum sağol:) pzts yaptırıyım da neyse ne öğreneyeyim bu soru işaretleriylezamanda geçmiyor
Slm canım. Acaba iğneden kaç gün sonra test yaptın.benimde bugün ignenin 14.günü adet tarihi 31 ocak beklemelimiyim sence.meraktan oluyorum ama işte hayal kırıklığına uğramak da istemiyorum.bilemedim napsamAynen cnm haber verirsin bize de
25 aralik son adet tarihimSlm canım. Acaba iğneden kaç gün sonra test yaptın.benimde bugün ignenin 14.günü adet tarihi 31 ocak beklemelimiyim sence.meraktan oluyorum ama işte hayal kırıklığına uğramak da istemiyorum.bilemedim napsam
Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin canim benimde igne uaptirdigim bu gun 13 gun ama korkuyorum test yapmaya uc ay once dusuk yaptim gegerim 600 e kadar cikmisti. Pazartesiye kadar beklicem karnimda bir agri var gecen gebeligimdede olmustu ama regli agrisimi tutunma agrisimi hic bir fikrim yok olmadiysa pazartesi regli olurum muhtemelen25 aralik son adet tarihim
4 ocak catlatma ignesi
7 ocakta yumurta catladi iliski oldu
Ignenin 11. Günü ilk test tarihim
Beklenen adet 22 Ocak 2017
15 ocak 14.98
16 ocak 24.87
18 ocak 92.51
19 ocak 155.81
21 ocak 373.21
23 ocak 695.77
27 ocak kesemi gordum
Kan verdim bugün 4 de sonuçu alıcam bakalım hayırlısı neyse o olsunAynen cnm haber verirsin bize de
Haber verKan verdim bugün 4 de sonuçu alıcam bakalım hayırlısı neyse o olsun
Sen naptin cnm adet oldun muAllah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin canim benimde igne uaptirdigim bu gun 13 gun ama korkuyorum test yapmaya uc ay once dusuk yaptim gegerim 600 e kadar cikmisti. Pazartesiye kadar beklicem karnimda bir agri var gecen gebeligimdede olmustu ama regli agrisimi tutunma agrisimi hic bir fikrim yok olmadiysa pazartesi regli olurum muhtemelen
Yok canim olmadim simdilik olucak gibide hissetmiyorum bir yorgunluk halsizlik durumu var ama gebeliktende olabilir adettende bu gunde gecsin bakalim ne olcakSen naptin cnm adet oldun mu
Canim zaten kac gun gecti daha neyi bekliyosun kendinede eziyet ediyosun. Git bi kan ver baktir ogren durumunuYok canim olmadim simdilik olucak gibide hissetmiyorum bir yorgunluk halsizlik durumu var ama gebeliktende olabilir adettende bu gunde gecsin bakalim ne olcak
25 aralik son adet tarihimMerhaba kizlar bu gun catlama iynesinin 11. Günü erken gebelik testi yapti cif cizgi cikti belli belirsiz bakinca belli oluyor ama ben korkuyorum catlama uynesunin etkisi olabilir test yapmay cesaret edemiyorum agrilarim artti adet olacakmisim gibi hissediyorum
Cnm senin cif cizgi netmi belli oluyordu benim cok hafif ama adet olucam yaaa cok agrim var bir gun daha bekliyim bakalim ne olacak bu agrilar adet agrisi25 aralik son adet tarihim
4 ocak catlatma ignesi
7 ocakta yumurta catladi iliski oldu
Ignenin 11. Günü ilk test tarihim
Beklenen adet 22 Ocak 2017
15 ocak 14.98
16 ocak 24.87
18 ocak 92.51
19 ocak 155.81
21 ocak 373.21
23 ocak 695.77
27 ocak kesemi gordum
Kan vermen gerek cnm hayirlisi olsun buyuk ihtimal var. Bende 11. Gun kan verdim
Canim benim degerim 300 gelmesine ragmen idrarda cift cizgi cikmadi. Kan vermen gerekiyor bugun kan ver ve yarin bir daha ver ki gebe olp olmadigini ogren. Ornegin bugun degerin 10 ciksa yarin 10un uzerinde cikarsa hamilesindir ama bugun 10 cikip yarin 10un altinda cikarsa degilsindir. Idrara bakma bos yereEki Görüntüle 1946089 cnm bak böyle sanki iynenin etkisi bu gebelik olsa net cikar biraz daha
Anladim cnm tmm tsk ederim bilgi içinCanim benim degerim 300 gelmesine ragmen idrarda cift cizgi cikmadi. Kan vermen gerekiyor bugun kan ver ve yarin bir daha ver ki gebe olp olmadigini ogren. Ornegin bugun degerin 10 ciksa yarin 10un uzerinde cikarsa hamilesindir ama bugun 10 cikip yarin 10un altinda cikarsa degilsindir. Idrara bakma bos yere
Veririm pek umutlu degilim amaHaber ver
Kan verdim az once bir saat sonra cikacak bakalim heycan doruktaCanim zaten kac gun gecti daha neyi bekliyosun kendinede eziyet ediyosun. Git bi kan ver baktir ogren durumunu
Bu kadar gebe olunmaz yani benimkide 0.37Malesef 1.54 negatif yilmak Yok herseyin Zamani var bununda zamani bugun degilmis