- 10 Ekim 2016
- 154
- 21
- 18
- 36
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Benim pozitif çıktı ama 11. Gün test yapıldığı için iğnenin etkisi olabilir o yuzd de pozitif çıkmış olabilir. Az önce tekrar kan verdim 10 bucuk gibi belli olurTekrar derken ilk testin negatif mi cikti ben öğretmenim köyde çalışıyorum cnm o yüzden polikliniği gidemedim biraz beklicem ama bugün iğnenin 15. Günü umutlanmayın başladım yavaş yavaş
DüşmüşSonuç ne peki
Nasıl düşmüş sen farketmedin miDüşmüş
Aynısı bende de oldu cnm ama umutlanmayıp adet günümü bekliyorum hayal kırıklığına uğramamak içinMerhaba kızlar bugün benim de çatlatma iğnemin 15. günü. Dün sabah idrarıyla test yaptım. 1 saat sonra ışığa baktığında görülebilen gölge gibi çizgi çıktı. Yarın sabah yine yapacağım. Umutlanmalı mıyım? Sizin idrar testi sonuçlarınız nedir?
Değer düşmüş tutunamamis sanırımNasıl düşmüş sen farketmedin mi
Aynısı bende de oldu cnm ama umutlanmayıp adet günümü bekliyorum
Adet gününü bekle canımMerhaba kızlar bugün benim de çatlatma iğnemin 15. günü. Dün sabah idrarıyla test yaptım. 1 saat sonra ışığa baktığında görülebilen gölge gibi çizgi çıktı. Yarın sabah yine yapacağım. Umutlanmalı mıyım? Sizin idrar testi sonuçlarınız nedir?
Adetin oldum bendeDeğer düşmüş tutunamamis sanırım
Hadi yaa üzüldümAdetin oldum bende
Polikistik over var mıydıHadi yaa üzüldüm
Bende. Vallahi bıktım artıkHadi yaa üzüldüm
Kısmet değilmiş canım napalimBende. Vallahi bıktım artık
2 3 güne adet olmazsan kanda baktir canımArkadaslar bu sabah test yaptim negatif. Catlatma ignemin 16. günüydü ve olsaydı cıkardı diye düşünüyorum. Artık adetim gelsin de önüme bakayim diye dusunuyorum. Bilgi vereyim istedim
Pazartesiye kadar gelmezse gidip baktıracagim canim. Ama umudum yok. Tesekkur ederim..2 3 güne adet olmazsan kanda baktir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?