- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Umutsuzluğa kapılmayın. Ben iğneden sonra ki ay pozitifi gördüm. İğne vücutta 3 ay daha etkisini devam ettiriyormuş. Doktorum öyle demisti.Maşallah inşallah isteyen herkez nasip eder bende 14 kasımda catlatma ignesi oldum 11. Günde test yaptım tek cizgi cıktı kasık agrım var ama hasta olacakmışom gibi karnım agrıypr olumsuz olmasından korkuyorum ne yapacamıda bilmiyorum
Etkisi kalmamıştır iğnenin, var gibi kan verip netleştir canim. Hayırlı olsun.Kızlar merhaba 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum. 13 ve 14 dünde gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Pembe olan 13. Gün, beyaz olan 14. Gün. Sizce iğnenin etkisi kalmış mıdır?
İlk denememdi 14 aydır istiyorduk bu ay nasip oldu 14. Gün kan verdim 98 çıktı.Hayırlısı olsun inşallah Kaçıncı denemendi.
İnşaAllah hiç stres yapma, ben olmayacak diye yola çıkmıştım. Hayal kırıklığına uğramamak için. Takmamak çok mümkün değil biliyorum. Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin.Ne güzel ALLAH saglıklı sıhatlı almak nasip etsin kucağına benim ilk denemem olmadı 2.sinde inşallah olur.
Aslimuuu belirtilerin nelerdi? Benim iğne günü ile birlikte 11. Günüm, ama üşüyorum, gebelik olsaydı üşümezdim sanırım tutmadıİnşaAllah hiç stres yapma, ben olmayacak diye yola çıkmıştım. Hayal kırıklığına uğramamak için. Takmamak çok mümkün değil biliyorum. Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin.
Canım bende üşümüştüm. Hala da dönem dönem üşüyorum. Benim sadece bel ve adet ağrısına benzer ağrım olmuştu. Hamile olmadığım aylar daha çok belirtim olduğu olmuştu. Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı oluyor. Tek farkı hamileysen vurup geçiyor beş dk içinde, adet olacaksan git gide artıyor. Bir kaç gün sonra test yapabilirsin.Aslimuuu belirtilerin nelerdi? Benim iğne günü ile birlikte 11. Günüm, ama üşüyorum, gebelik olsaydı üşümezdim sanırım tutmadı
Dün 12. Günümdü test yaptm.. Malesef negatifCanım bende üşümüştüm. Hala da dönem dönem üşüyorum. Benim sadece bel ve adet ağrısına benzer ağrım olmuştu. Hamile olmadığım aylar daha çok belirtim olduğu olmuştu. Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı oluyor. Tek farkı hamileysen vurup geçiyor beş dk içinde, adet olacaksan git gide artıyor. Bir kaç gün sonra test yapabilirsin.
İnşaAllah en yakın zaman da nasip olur sana da. Dua edeceğim.Dün 12. Günümdü test yaptm.. Malesef negatif
Bugün ikinci kez çatlatma iğnesi oldum demişsin canım anlayamadım. Test yaptığında ikinci iğneyi olmamış mıydınKızlar yok mu duyan..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?