Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Bugün ikinci kez çatlatma iğnesi oldum demişsin canım anlayamadım. Test yaptığında ikinci iğneyi olmamış mıydın
CANIm benim şöyle, iğneden 1 gün sonda aşılama oldu sonra doktor aşılamadan bir hafta sonra tekrar ovitrelle olacaksın dedi gebelik olduysa desteklemek içinmiş.

CANIm benim şöyle, iğneden 1 gün sonda aşılama oldu sonra doktor aşılamadan bir hafta sonra tekrar ovitrelle olacaksın dedi gebelik olduysa desteklemek içinmiş.
O zaman kafa karıştırıcı olur canım. Sen adet gününü bekleyip direkt kan verirsn testin hep pozitif çıkabilir

Kızlar merhaba bende 29 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum ama zaman geçmiyor gibi sanki bu gün 4.günüm ve iğneyi vurulduktan sonra sadece dün gece biraz belimde ağrı oldu onun haricinde başka bir etkisi olmadı şu ana kadar

Merhaba sonucunuz ne oldu acaba

Kzlar bende çatlatma iğnesi vuruldum bugun saat 9 da bakalım dua edin inşallah hayrlısı ve nasipse olurum

Mrb 11 mart igne vuruldum bugun 14 gunu test yapsam cikar mi acaba hafif kasik agrim var akintim var sizce gebemiyim bana yardim edebilir misiniz

Merhaba iyi aksamlar. Bende gün sayıyorum bı kaç belirtim var gibi ama o ilk gebeligim gibi diil emin olamadım rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…