- 6 Eylül 2019
- 244
- 261
- 33
- 36
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
CANIm benim şöyle, iğneden 1 gün sonda aşılama oldu sonra doktor aşılamadan bir hafta sonra tekrar ovitrelle olacaksın dedi gebelik olduysa desteklemek içinmiş.Bugün ikinci kez çatlatma iğnesi oldum demişsin canım anlayamadım. Test yaptığında ikinci iğneyi olmamış mıydın
O zaman kafa karıştırıcı olur canım. Sen adet gününü bekleyip direkt kan verirsn testin hep pozitif çıkabilirCANIm benim şöyle, iğneden 1 gün sonda aşılama oldu sonra doktor aşılamadan bir hafta sonra tekrar ovitrelle olacaksın dedi gebelik olduysa desteklemek içinmiş.
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaKızlar merhaba bende 29 şubatta çatlatma iğnesi vuruldum ama zaman geçmiyor gibi sanki bu gün 4.günüm ve iğneyi vurulduktan sonra sadece dün gece biraz belimde ağrı oldu onun haricinde başka bir etkisi olmadı şu ana kadar
Mrb ya bende 11 mart igne vuruldum bugun 14 gunum igneyi vurulduktan bi gun sonra agrilarim artti sizce test yapsam mi gene hayal kirikligina ugrarim diye kokrkuyorumDün 12. Günümdü test yaptm.. Malesef negatif
Bende bu gün 11 ve üşüyorum durumunuz nedir acabaAslimuuu belirtilerin nelerdi? Benim iğne günü ile birlikte 11. Günüm, ama üşüyorum, gebelik olsaydı üşümezdim sanırım tutmadı
Rabbim insallah nasip eder bende çatlatma ignesiyle hamile kaldimKzlar bende çatlatma iğnesi vuruldum bugun saat 9 da bakalım dua edin inşallah hayrlısı ve nasipse olurum
Hoc belirti aramayin bende kan vermesem gebe oldugumu bilmezdm hersey normal ve hala ayniMerhaba iyi aksamlar. Bende gün sayıyorum bı kaç belirtim var gibi ama o ilk gebeligim gibi diil emin olamadım rabbim hepimize nasip etsin inşallah
İnşallahHoc belirti aramayin bende kan vermesem gebe oldugumu bilmezdm hersey normal ve hala ayni
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah pozitif sonucu alirsinizİnşallahbelirti aramıyorum hissediyorum ama piskolojikre olabiliyor tabi hayırlısıyla yine olsun da sagliklica
Çok erken aslinda 8.gun zatn pozitif olucaktir8. Gün erken gebelik testinde pozitif alan var mı?
İns. Tüm isteyenler. Sizede hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alinHakkinizda hayirlisi olsun insallah pozitif sonucu alirsiniz
Cok tesekkur ederimİns. Tüm isteyenler. Sizede hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?