- 5 Mayıs 2016
- 476
- 256
- 53
- 29
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Canım inanamiyorum suan ama hamileyim o kadar mutluyum ki dün ki rapor eski rapormus bugun baktım netten sonuca pozitif hemen gittm saglık ocagına pozıfit dedi hcg 100.90 dün vermiştim kan rapor bugun cıkmıs idrar testi de yaptım pozitif cok sukur Rabbım nasıp ettı o kadar mutluyum ki Rabbım sizlere de nasip eder insAllah
Duaların gücüne inanCanım inanamiyorum suan ama hamileyim o kadar mutluyum ki dün ki rapor eski rapormus bugun baktım netten sonuca pozitif hemen gittm saglık ocagına pozıfit dedi hcg 100.90 dün vermiştim kan rapor bugun cıkmıs idrar testi de yaptım pozitif cok sukur Rabbım nasıp ettı o kadar mutluyum ki Rabbım sizlere de nasip eder insAllah
Çok çok sevindimCanım inanamiyorum suan ama hamileyim o kadar mutluyum ki dün ki rapor eski rapormus bugun baktım netten sonuca pozitif hemen gittm saglık ocagına pozıfit dedi hcg 100.90 dün vermiştim kan rapor bugun cıkmıs idrar testi de yaptım pozitif cok sukur Rabbım nasıp ettı o kadar mutluyum ki Rabbım sizlere de nasip eder insAllah
Tabi katıyorum canım merak etme Rabbım sana da nasip edecekÇok çok sevindimRabbim size bağışlasın inşaAllah sağlıcakla büyüsün duana beni kat
İnşaAllah canm benim böyle okudukça insanlar birbirine umut oluyor Rabbim zamanını bekletiyo herşey için ☺☺Tabi katıyorum canım merak etme Rabbım sana da nasip edecek
Aynn öyle zamanım geldı cok sükür benımİnşaAllah canm benim böyle okudukça insanlar birbirine umut oluyor Rabbim zamanını bekletiyo herşey için ☺☺
Sizin dualariniz kabul oluyorBunu bılıyorum ve her fırsatta herkese dua edıyorum benım bır arkadas bır nevi benım dualarla hamıle kaldıeger adını yazabilirsen canım senın için her gün dua edıcem
Kız benım dualarımın kabul oldugunu nerden biliyorsun ama yine de ederim burdan tek tesellim diye bir arkadasa dua etmiştim su an yeni hamıle oldugunu öğrendim ama benım ettiğim duadan mı BIlmıyorum ama senı de eklerim duama canım faydam olursa ne mutlu banaSizin dualariniz kabul oluyorbanada edermisiniz 'elif '
BilmemKız benım dualarımın kabul oldugunu nerden biliyorsun ama yine de ederim burdan tek tesellim diye bir arkadasa dua etmiştim su an yeni hamıle oldugunu öğrendim ama benım ettiğim duadan mı BIlmıyorum ama senı de eklerim duama canım faydam olursa ne mutlu bana
Kendıme ettiğim dua da kabul olur mu BIlmıyorum ama elımden geldıgınce herkese dua etmeye calısıyorum müslümanın Müslümana duası kabul olurmuşBilmemicime oyle dogdu
O daha iğnenin etkisidirÇatlatmadan sonra 9.günüm. Cok silik Bi çizgi gördüm testte. Beklemedeyim
Burayı okudum ve lütfen banada dua edin çatlama ignesinden sonra 13.Gün çok çok silik iz çıktı idrar testinde benimde ismim sevil hamilelerin duası kabul olurmus adete 3 gun var ve insallah bebiş vardirDuaların gücüne inan
merhaba.. hamile kaldnz mi acaba . testinz dogru mu sonuc verdiBurayı okudum ve lütfen banada dua edin çatlama ignesinden sonra 13.Gün çok çok silik iz çıktı idrar testinde benimde ismim sevil hamilelerin duası kabul olurmus adete 3 gun var ve insallah bebiş vardir
Evt hamileyim şuan 9 haftalıkmerhaba.. hamile kaldnz mi acaba . testinz dogru mu sonuc verdi
Merhaba bu test pozitif miydi acaba ?Çatlatmadan sonra 9.günüm. Cok silik Bi çizgi gördüm testte. Beklemedeyim
Evet canım. Şükür 16 haftalık hamileyim şuandaMerhaba bu test pozitif miydi acaba ?
Maşallah, allah tamamına erdirsinEvet canım. Şükür 16 haftalık hamileyim şuanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?