• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Maşallah inşallah isteyen herkez nasip eder bende 14 kasımda catlatma ignesi oldum 11. Günde test yaptım tek cizgi cıktı kasık agrım var ama hasta olacakmışom gibi karnım agrıypr olumsuz olmasından korkuyorum ne yapacamıda bilmiyorum

Maşallah inşallah isteyen herkez nasip eder bende 14 kasımda catlatma ignesi oldum 11. Günde test yaptım tek cizgi cıktı kasık agrım var ama hasta olacakmışom gibi karnım agrıypr olumsuz olmasından korkuyorum ne yapacamıda bilmiyorum
Umutsuzluğa kapılmayın. Ben iğneden sonra ki ay pozitifi gördüm. İğne vücutta 3 ay daha etkisini devam ettiriyormuş. Doktorum öyle demisti.

Her seyin hayırlısı bugün 29. Günümdeyim adet olmadım kan testi yaptırdım negatif cıktı ilk duyduğumda üzüldüm ama vardır bir hayır belki gelecek ay olacam sizin gibi inşallah şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine her isteyen anne olur hayırlısıyla

Kızlar merhaba 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum. 13 ve 14 dünde gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Pembe olan 13. Gün, beyaz olan 14. Gün. Sizce iğnenin etkisi kalmış mıdır?

Eklentiler

• EA4C5908-9D0C-45F7-8DB0-519F4CFF3B0B.jpeg
    EA4C5908-9D0C-45F7-8DB0-519F4CFF3B0B.jpeg
    131,1 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar merhaba 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum. 13 ve 14 dünde gebelik testi yaptım pozitif çıktı. Pembe olan 13. Gün, beyaz olan 14. Gün. Sizce iğnenin etkisi kalmış mıdır?
Etkisi kalmamıştır iğnenin, var gibi kan verip netleştir canim. Hayırlı olsun.

Ne güzel ALLAH saglıklı sıhatlı almak nasip etsin kucağına benim ilk denemem olmadı 2.sinde inşallah olur.
İnşaAllah hiç stres yapma, ben olmayacak diye yola çıkmıştım. Hayal kırıklığına uğramamak için. Takmamak çok mümkün değil biliyorum. Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin.

İnşaAllah hiç stres yapma, ben olmayacak diye yola çıkmıştım. Hayal kırıklığına uğramamak için. Takmamak çok mümkün değil biliyorum. Rabbim en yakın zamanda sana da nasip etsin.
Aslimuuu belirtilerin nelerdi? Benim iğne günü ile birlikte 11. Günüm, ama üşüyorum, gebelik olsaydı üşümezdim sanırım tutmadı :(

Aslimuuu belirtilerin nelerdi? Benim iğne günü ile birlikte 11. Günüm, ama üşüyorum, gebelik olsaydı üşümezdim sanırım tutmadı :KK43:
Canım bende üşümüştüm. Hala da dönem dönem üşüyorum. Benim sadece bel ve adet ağrısına benzer ağrım olmuştu. Hamile olmadığım aylar daha çok belirtim olduğu olmuştu. Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı oluyor. Tek farkı hamileysen vurup geçiyor beş dk içinde, adet olacaksan git gide artıyor. Bir kaç gün sonra test yapabilirsin.

Canım bende üşümüştüm. Hala da dönem dönem üşüyorum. Benim sadece bel ve adet ağrısına benzer ağrım olmuştu. Hamile olmadığım aylar daha çok belirtim olduğu olmuştu. Adet belirtisi ile hamilelik belirtisi aynı oluyor. Tek farkı hamileysen vurup geçiyor beş dk içinde, adet olacaksan git gide artıyor. Bir kaç gün sonra test yapabilirsin.
Dün 12. Günümdü test yaptm.. Malesef negatif :(

2. Catlatma iğnesini oldum ignedrn 1 hafta sonra kontrole gittim yumurta catlamış ama başka yumurtalarda cıkmış progestan verdi doktor başına gelen var mı kafam cok karıştı.

Merhaba kızlar benim çatlatma iğnesinden sonraki 8. Günüm erken gebelik testinde pembe ikinci çizgi çıktı böylen görüp hamile olan var mı?

Back