Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Kızlar sonuçlarım çıktı ama hamile değilmişim testler neden. Öyle çıktı anlamadım

Merhaba,
23 nisanda akşam 21:00 de catlatma iğnesi oldum. 36 saat ve 72 saat sonra birliktelik oldu.
İğne olduğum günü saymazsam bugün 13. günüm. İdrar testi yaptım az önce ve negatif çıktı. 13. gün bu şekilde sonuç alıp ilerleyen günlerde pozitif sonuç alan var mı? Yoksa umutlanmamalı mıyım boşuna?

Kızlar eğer ev hanimiysaniz benim de bi onerim olcak size catlatma ignesinden 36 saat sonra ilişki olduktan sonra 3 gün yıkanmayin bizim burda öyle derler 3 gün yikanma hamile kalırsın derler bizde 1 yildir uğraşıyoruz ve bu ay yikanmadim hamile kaldım bide yağmur suyu topladım azcik bardağa onla ilgili hadis var çocuğu olmayan kadın şu duaları okuyup içerse allahin izniyle hamile kalır diye bide siz deneyin bu ay isterseniz kaybedecek neyimiz var inşallah allahım sizlerede sağlıklı hayırlı evlatlar verir inşallah aminnnn

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-11-12-04-22.jpg
    151,1 KB · Görüntüleme: 59
Adetimin 3. Gunuydu canim,ultrasonla karindan bakti yumurtalar catlamis folikul kalmamis dedi rahim cok iyi dedi, klomen yazdi gunde 2 defa,15 mayisda kontrolum var yumurtalar gelismis mi diye bakacak,sonrasi asilama
Aşılamayı ne kadara yaptıracaksın canım . Bende cuma gitcem bakalım bana ne diyecek

Kizlar bugun catlama ignesinden sonra 12.gun dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif. Ignenin etkisi gecmis bunu anlamis oldum. Sizce erkenmi yaptim testi? 2 gun sonra tekrarliyimmi napim. Ne olur bi akil verin cok uzgunumm

Kizlar bugun catlama ignesinden sonra 12.gun dayanamayip erken gebelik testi yaptim negatif. Ignenin etkisi gecmis bunu anlamis oldum. Sizce erkenmi yaptim testi? 2 gun sonra tekrarliyimmi napim. Ne olur bi akil verin cok uzgunumm
Canim hic belli olmaz o benim 12. Gunum silik cikmisti ama hamile degildim,2 gun daha bekle test yaptir,bunyeye gore degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…