Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Hayırlı olsun canım darısı bize inşallah ilk mi senin gebeligin
Bir kızım var 6 yaşında. Bir düşüğüm oldu 2 yıl önce. Bu üç. Çok bekledim bu bebeği, her şeyde tedirgin oluyorum o yüzden. Darısı başınıza inşallah.

3 hafta 5 günlük oluyor.
Bende 3hafta 2 gunlukken 236 cikti degerim benim ki fazla gibi geldi gerci referans araligindaydi ama bi de 2 yumurta vardi ikisi de catladiysa ikiz mi acaba ya simdi de o var ikiz olursa zor olur benim icin bakalim merak icindeyim

Bende 3hafta 2 gunlukken 236 cikti degerim benim ki fazla gibi geldi gerci referans araligindaydi ama bi de 2 yumurta vardi ikisi de catladiysa ikiz mi acaba ya simdi de o var ikiz olursa zor olur benim icin bakalim merak icindeyim
İkiz olabilir. Benim de iki yumurtaydı ama, biri çatlayacak kadar büyümüştü. 12.gün değerim 18 çıktı.14.gün 56

İkiz olabilir. Benim de iki yumurtaydı ama, biri çatlayacak kadar büyümüştü. 12.gün değerim 18 çıktı.14.gün 56
Cok guzel artmis daha ben 2.artisi goremedim p.tesi gitcem doktora Allahtan hayirlisi tek olsa 2 de olsa rabbim gondermis başım üstüne insallah doguşlarini da goruruz ikimizde

Cok guzel artmis daha ben 2.artisi goremedim p.tesi gitcem doktora Allahtan hayirlisi tek olsa 2 de olsa rabbim gondermis başım üstüne insallah doguşlarini da goruruz ikimizde
Amin, inşallah Ben de pazartesi tekrar kan vereceğim. 17.gün olacak.

Kimse yokmu hamişle r nasılsınız ve hamiş olmayanlar son durumlarınız ne

Merhabalar ben bu ay klomen kullandım günde bir tane ama doktor kontrole çağırdığında hiç büyümedigini söyledi diğer adet dönemin de sabah akşama çıkardı. Tek ilaçla az da olsa büyürdü diye ummuştum şimdi iki ilaçla ümidim yok benim gibi olan var mı

Benim iki kutu menogona rağmen büyümemişti. Doktorum çok sık acıkır mısın dedi, insülin direncin var büyük ihtimalle dedi. Glifor kullandım, şeker ilacıymış. Bir kutu daha menogon vuruldum. İki yumurtam büyüdü. Çok şükür sonuç olumlu oldu. Pko var mı sizde

Evet pko var bundan iki yıl önce evlenmeden önce gitmiştim doktora glifor vermişti kullan dedi ilerde hamile kalsan dahi kullan dedi iki yıldır içiyorum sabah akşam 500luk ama şaşırdım yine de büyümedi deyince aşırı kiloda yok sen normalin dedi doktor senin baskın zor pko oldugunu düşünmüyorum falan dedi ama sonuç büyümeyen yumurta bakalım diğer adetim günde iki tane nasıl olacak

Zaten kullanıyormuşsunuz, bilemedim niye böyle oldu acaba.

Canö ben de kullandım ilkinde biri büyügüp çatşaamştı ikincisi 17 olmştu igneyle çatladı

Günde bir tane kullanmştım ikinci kullanışımdada yine kendi çatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…