Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Ben smdi napacam regl oldum mu olmadim mi bekliyorum kirmizi kan gelmedi kahverengi leke de kesildi asilamanin 9. Gunu lekelenme baslamisti beta hcg dusuk.cikinca regl dedim bekliuom ooofff ne zormus ilk defa bole.bisey basima geldi kanamayi bekliyrum gelecek mi gelmeycek mi

Evet aşılamaydı canım teşekkürler bakalım merakli bekleyiş devam ediyor p.tesi tekrar kan vercem artış olcak mı erken oğrenmek çok kötüymüş ya stresli her günüm
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim❤

İgne değildi canım 44 cü günüm bugün 3 kere test yaptım silik çizgiydi ama dün adet oldum
kimyasal olabilir canim ozaman hayirlisi olsun vardir bir hayir demekten baska caremiz yok
kan tahlili tekrarla canim

Bilmiyorum canım off çok umutlanmştım tüm belirtilerde vardı
Alenecim kimyasaldir buyuk ihtimal kan gelcegi gun bile silik cikiyor 4 gun ust uste tekrarlamistm testi yavaas yavass silinmisti kan gelcegi gun bile hafif vardi zaten kanla atiliyor kimyasalsa o cizgi mutlaka cikiyor uzulme rabbim buyuk bir daha ki aa ya

banada dua edermisin canim benimde dun 9.gun yaptim cok cok silik cizgi vardi bugunde yaptim 10. gun yine silik cizgi cikti ins. igne etkisi degildir yukselir
Bi sonraki için asilamanin 14.gununu bekle canim var gibi biseyler hadi hayirlisi insallah sende o mutlu 2 cizgiyi gorursun canim 4 gun sonra

Aynen canım hayırlısı çok sevinmiştim var diye ama olmadı herşeyin hayırlısı canım kimyasal nasıl oluyor kürtaja falan gerek olmuyor demi olsaydı 7 haftalıktı off

Aynen canım hayırlısı çok sevinmiştim var diye ama olmadı herşeyin hayırlısı canım kimyasal nasıl oluyor kürtaja falan gerek olmuyor demi olsaydı 7 haftalıktı off
Kalmiy9 canim norma regl gb gidior arti 3 kat daha fazla sancili ve yogun geciyor kimyasal

Hm dünden beli belimde çok yanma var peki ilk gün siyah leke geldi o zaman kan vermiştim ozamn kanda varsada gebelik çıkarmı
Deger kanamanin 2. Gunu 3.48 di ama kanama gunu 12 ya da 13 olmasi lazim alenecim bekle sakin olan du olduysa olmadiysa baska bahara canim

Gerçekten de adet gecikmeden öğrenmek de iyi değilmiş. Değer artacak mı diye stres yapıyor insan. Evde bir dünya gebelik testi var diye sıkıldıkça yapıyordum. Bir gün arayla yaptığım son iki testte koyulaşma değil de silikleşme var diye düşünüp bunalıma girdim.

Hamilemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…