- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Smdi de silik ama belliher sabah yap bence bi tane değişimi görürsün
gittikçe koyulasiyo çizgin sanırım inşallah varHeh dunden daha belirgin bugunki hadi insallah yaaa ne bileyim 20. Nisan igne. 30 nisan test
benim de böyle sanırımKızlar bu benim ilk gebeligimin testi atmamıştım benim bu test iğnenin 13 cü günüydü ve gebeydim o zaman bence sizinde var lesein
Ben de oyle dusundum ama insan inanamiyor markalar da farkli bilemedm onumzdeki 3 gn yapacam yine kan da verdim resmen ajan gb pesindeyimgittikçe koyulasiyo çizgin sanırım inşallah var
Ben de oyle dusundum ama insan inanamiyor markalar da farkli bilemedm onumzdeki 3 gn yapacam yine kan da verdim resmen ajan gb pesindeyimsiyirdim 6 yil oldu
Ohoo daha cok yeniymisn rabbim insallah tez zamanda doldursun kucaginizibenim de 1 yıl oldu 6 yıl da çok ya bi yerde takılı kalmak gibi bunu yapmadan ileri gidemiyoz
Ben çatlatma ignesiniz 12.gununde test yaptim hala silikti ama gebe degilim büyük ihtimalKizlar 20 nisanda catlatma ignesi oldum.dun test yaptm cift ignenin etkisi de olablr bgnde yapsam olur mu yaaa bekleyemiyorummm
Bekliyorum canim.gungun yapacagim artikBen çatlatma ignesiniz 12.gununde test yaptim hala silikti ama gebe degilim büyük ihtimal
Aynen yap canım herkesde aynı olmayabilir zaten varsa koyulaşır ben çatlatma ignesinin 8.gunu yaptim yine silikti ama baya belliydi bi de 12.gunu yaptim bu sefer yarim saat sonra falan baktigimda cizgiyi gordum silikti zor gordüm yani :) demek ki yavas yavaş etkisi geçiyoBekliyorum canim.gungun yapacagim artik
Bi onceki sayfada ki fotoya bir bakar misin canim sence koyulasmis mi sabah idrari degil banada arkadaslara da koyulasmis gb geldiAynen yap canım herkesde aynı olmayabilir zaten varsa koyulaşır ben çatlatma ignesinin 8.gunu yaptim yine silikti ama baya belliydi bi de 12.gunu yaptim bu sefer yarim saat sonra falan baktigimda cizgiyi gordum silikti zor gordüm yani :) demek ki yavas yavaş etkisi geçiyo
Canım bence koyulaşma var normalde daha da silinmesi lazımdı ama dünkü testin bekleyip silinmiş olabilir mi bekleyince çünkü renk kendini kaybetmeye başlıyo sen daha iyi bilirsin onu benim fotodan gordüğüm koyulaşma varBi onceki sayfada ki fotoya bir bakar misin canim sence koyulasmis mi sabah idrari degil banada arkadaslara da koyulasmis gb geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?