- 13 Kasım 2018
- 1.378
- 729
- 73
- 31
- Konu Sahibi Aysequll6138
Canım testi göndere bilir misinBugun 10. Gun yine silik cizgi insallah hamileyimdir canim,cok sagol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım testi göndere bilir misinBugun 10. Gun yine silik cizgi insallah hamileyimdir canim,cok sagol
Valla canım var gibi 11 ci gün mü benim 11 ci günü çok hafif belliydi seninki çok belirgin 13 de tekrar yap canım varsa kesin hamilesinGondereyim canim
Ayyyy var var benceee yaaaGondereyim canim
Gec dollenme olmadiysa 1 mayisa 3 gun var cok silikte olsa cikmasi lazmMrb kızlar bende bisey sormak istiyorum bu ay klomen kullandım ayin 18 inde göbekten çatlatma iğnesi oldum adet düzenim 28 gün 1 mayısta adet olmam gerekiyo ben tabi dayanamadım iğne vurulduğum gün dahil 9. Gün sabahtan başladım test yapmaya hergun bi test yaptım 9.ve 10.Gün erken gebelik testiydi silik çizgiler vardı 11.Gün ve 12.Gün normal gebelik testi yaptım onlarda silik çıktı adetim yarından sonraki gün 1 mayis aceba hamilemiyim 1 yildir uğraşıyoruz yoksa iğne etkisimidir normal testte adetten 2 gün önce silik çizgi çıkması normalmi var mi ki bebiş aceba çok stresliyim bisey söyleyin kızlar nolur
değil mi çıkar bide çizgi testi yaptığım anda çıkmıyo 10 - 15 dk sonra cikiyo değerlendirmeye almalimiyim yoksa yok mudurGec dollenme olmadiysa 1 mayisa 3 gun var cok silikte olsa cikmasi lazm
insan dayanamiyo ki olsun yalandan da olsa o ikinci çizgileri görmek çok güzel hep tek o çirkin tek cizgiden gına gelmişti artikYarin tekrar yap ya da gt kan ver gaza geldm bnde yaptm 20 nisan 22.00de catlama ignesi oldm silik ckti tBiki heralde ilactan
Ewet arada bir cift gormek iyi ocakta kimyasalda cift gordm martta bozuk tesste cift gordm. Nisanda igneden cift gordum bu ara hep cift hafi devami gelir insallahinsan dayanamiyo ki olsun yalandan da olsa o ikinci çizgileri görmek çok güzel hep tek o çirkin tek cizgiden gına gelmişti artik
bende eylül de 1 kimyasal da gördüm çifti olsun sağlıklı olsunlar da varsın biraz geç gelsinler canları sağolsun doğunca artik popolarini ısırırızEwet arada bir cift gormek iyi ocakta kimyasalda cift gordm martta bozuk tesste cift gordm. Nisanda igneden cift gordum bu ara hep cift hafi devami gelir insallah
inşallah allahım isteyen bakabilecek olan herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin aminnnEwet arada bir cift gormek iyi ocakta kimyasalda cift gordm martta bozuk tesste cift gordm. Nisanda igneden cift gordum bu ara hep cift hafi devami gelir insallah
adetine kaç gün var bide belirtince mi hic benim belime bi ağrı girip cikiyo bide karnım bide adet olcakmisim gibi sanki bi hal var eşim yat dinlen dedi rüyamda da adet oluyodum sizlerde var mi belirtiInsallahhh bugun 11. Gunu sabah test yaptim yine silik cikti, cok da umutlanmak istemiyorum ama iste,umut fakirin ekmegi
inşallah güzel haberle gelirsinNormalde adetime 8 gun var,bugune kadar belirti yoktu bugun hafif belim agriyor,ara ara kramp giriyor kasiklarima,tabii bunlar edet belirtiside olabilir,yarinda testim silik cikarsa kan testi yaptirmayi dusumuyorum
Canım silikse vardır bende aynı 11 de yaptım silik 13 de yaptım silik 14 yaptım yine aynı somra kan verdim hamileydim 5 aylık kendi sonlandırıldı şu an kürtajımın 39 günü ama hala adet olmadım bende sabah test yapcam adetime 5 gün kala yumurtam çatladı ve o an ilişki oldu korunmadım ama hiç çünkü tekrar istiyorum sonra su gibi ama kötü bir renk akıntım geldi inşallah hamileyimdir Allah'ım isteyen herkese versin olursa olur bencr sende hamilesinInsallahhh bugun 11. Gunu sabah test yaptim yine silik cikti, cok da umutlanmak istemiyorum ama iste,umut fakirin ekmegi
çok geçmiş olsun allah bidaha yasatmasin cidden hamile olabilirmiyim iki yumurtam vardı inşallah hamileyim ama şu iğnenin etkisi denen şey sevindirmiyor beni yarin bidaha yapicam sabah 13.günüm olucak yarin hayırlısı olsun inşallah bu ay gelir bebislerimiz senin de test yaptıktan sonra 15 - 20 dk sonra mi çıkıyordu 2.çizginCanım silikse vardır bende aynı 11 de yaptım silik 13 de yaptım silik 14 yaptım yine aynı somra kan verdim hamileydim 5 aylık kendi sonlandırıldı şu an kürtajımın 39 günü ama hala adet olmadım bende sabah test yapcam adetime 5 gün kala yumurtam çatladı ve o an ilişki oldu korunmadım ama hiç çünkü tekrar istiyorum sonra su gibi ama kötü bir renk akıntım geldi inşallah hamileyimdir Allah'ım isteyen herkese versin olursa olur bencr sende hamilesin