• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Heh dunden daha belirgin bugunki hadi insallah yaaa ne bileyim 20. Nisan igne. 30 nisan test 🤒

Eklentiler

• 20190430_095803.jpg
    20190430_095803.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 126
Kızlar bu benim ilk gebeligimin testi atmamıştım benim bu test iğnenin 13 cü günüydü ve gebeydim o zaman bence sizinde var lesein

Eklentiler

• 20190430_100146.jpg
    20190430_100146.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 117
Bekliyorum canim.gungun yapacagim artik
Aynen yap canım herkesde aynı olmayabilir zaten varsa koyulaşır ben çatlatma ignesinin 8.gunu yaptim yine silikti ama baya belliydi bi de 12.gunu yaptim bu sefer yarim saat sonra falan baktigimda cizgiyi gordum silikti zor gordüm yani :) demek ki yavas yavaş etkisi geçiyo

Aynen yap canım herkesde aynı olmayabilir zaten varsa koyulaşır ben çatlatma ignesinin 8.gunu yaptim yine silikti ama baya belliydi bi de 12.gunu yaptim bu sefer yarim saat sonra falan baktigimda cizgiyi gordum silikti zor gordüm yani :) demek ki yavas yavaş etkisi geçiyo
Bi onceki sayfada ki fotoya bir bakar misin canim sence koyulasmis mi sabah idrari degil banada arkadaslara da koyulasmis gb geldi

Bi onceki sayfada ki fotoya bir bakar misin canim sence koyulasmis mi sabah idrari degil banada arkadaslara da koyulasmis gb geldi
Canım bence koyulaşma var normalde daha da silinmesi lazımdı ama dünkü testin bekleyip silinmiş olabilir mi bekleyince çünkü renk kendini kaybetmeye başlıyo sen daha iyi bilirsin onu benim fotodan gordüğüm koyulaşma var

Back