Catlatma ignesi sonrasi gebelik testi

Tam olarak aynı gün çatlatma ignesi olmuşuz ve benim de bu sabah ki testim böyle çıktı

Insallah hamileyizdir canim,benim bu ay 2. Klomen bitti,asilama yaptiracaktim catlama gunu pazara denk geldi olmadi,vardir bi hayir dedik,umutlarimiz bosa cikmaz insallah

Insallah hamileyizdir canim,benim bu ay 2. Klomen bitti,asilama yaptiracaktim catlama gunu pazara denk geldi olmadi,vardir bi hayir dedik,umutlarimiz bosa cikmaz insallah
inşallah canım çok zor bebeksiz olmak ama stresle de bi yol katedilmiyo cevremde 9 tane hamile var stres yapa yapa çocukta olmadi çok sagliklisin dedi doktor eşimde iyi ama iste stresten olmadığını düşünüyorum benim de bu ay ilk klomen catlatma iğnesi deneyimim bu ay stresi attım üzerimden olmazsa gelecek aya aşılama yaptırırız deyip rahatlattim kendimi bide bu ay diğer aylardan farklı olarak catlatmadan 36 saat sonraki ilişkiden sonra 3 gün yikanmadim bizim burda yasli kadınlar öyle derler 3 gün yıkanma hamile kalırsın derlerdi annem evlendiginde ona demişler annem ilk ay hamile kalmis gelinimize söylemiş annem o da o ay hamile kaldı bide ben deneyim dedim 3 gün yıkanmadım bide yağmur suyu içtim birazcik peygamberimizin hadisi var bunla ilgili bazı duaları okuyup içtim hayırlısı olsun bakalım inşallah

Yok canım hemen çıkıyodu testten sonra 12 ci günün de silik çıkmş iğnenin etkisi kalmamı bence

Kizlar 20 nisanda catlatma ignesi oldum.dun test yaptm cift ignenin etkisi de olablr bgnde yapsam olur mu yaaa bekleyemiyorummm

Hemen cikti foto atamiyorum ki teldyim.neden olmiyor bugun yine yapaym mi ki

Benim bugun çatlama iğnesi vurulduğum gün dahil 13.günüm yine çift çıktı 9.günde başladım test yapmaya testler deki çizgiler bi yarim satte felan beliriyodu testlerde yarim saatten sonraki sonuçları dikkate almayın diyo bugün yaptığım 5- 10 dk ikinci çizgi çıktı ama hic umutlanmiyorum iğne etkisi olabilir diye yarin adet günüm esim doktora gidelim dedi bakalim

Eklentiler

• P_20190430_094538.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 128
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…