- Konu Sahibi Aysequll6138
-
Tam olarak aynı gün çatlatma ignesi olmuşuz ve benim de bu sabah ki testim böyle çıktıMrb kızlar bende bisey sormak istiyorum bu ay klomen kullandım ayin 18 inde göbekten çatlatma iğnesi oldum adet düzenim 28 gün 1 mayısta adet olmam gerekiyo ben tabi dayanamadım iğne vurulduğum gün dahil 9. Gün sabahtan başladım test yapmaya hergun bi test yaptım 9.ve 10.Gün erken gebelik testiydi silik çizgiler vardı 11.Gün ve 12.Gün normal gebelik testi yaptım onlarda silik çıktı adetim yarından sonraki gün 1 mayis aceba hamilemiyim 1 yildir uğraşıyoruz yoksa iğne etkisimidir normal testte adetten 2 gün önce silik çizgi çıkması normalmi var mi ki bebiş aceba çok stresliyim bisey söyleyin kızlar nolur
ciddi misin inşallah beraber kutlarızTam olarak aynı gün çatlatma ignesi olmuşuz ve benim de bu sabah ki testim böyle çıktı
inşallah canım çok zor bebeksiz olmak ama stresle de bi yol katedilmiyo cevremde 9 tane hamile var stres yapa yapa çocukta olmadi çok sagliklisin dedi doktor eşimde iyi ama iste stresten olmadığını düşünüyorum benim de bu ay ilk klomen catlatma iğnesi deneyimim bu ay stresi attım üzerimden olmazsa gelecek aya aşılama yaptırırız deyip rahatlattim kendimi bide bu ay diğer aylardan farklı olarak catlatmadan 36 saat sonraki ilişkiden sonra 3 gün yikanmadim bizim burda yasli kadınlar öyle derler 3 gün yıkanma hamile kalırsın derlerdi annem evlendiginde ona demişler annem ilk ay hamile kalmis gelinimize söylemiş annem o da o ay hamile kaldı bide ben deneyim dedimInsallah hamileyizdir canim,benim bu ay 2. Klomen bitti,asilama yaptiracaktim catlama gunu pazara denk geldi olmadi,vardir bi hayir dedik,umutlarimiz bosa cikmaz insallah
Yok canım hemen çıkıyodu testten sonra 12 ci günün de silik çıkmş iğnenin etkisi kalmamı benceçok geçmiş olsun allah bidaha yasatmasin cidden hamile olabilirmiyimiki yumurtam vardı inşallah hamileyim ama şu iğnenin etkisi denen şey sevindirmiyor beni yarin bidaha yapicam sabah 13.günüm olucak yarin hayırlısı olsun inşallah bu ay gelir bebislerimiz senin de test yaptıktan sonra 15 - 20 dk sonra mi çıkıyordu 2.çizgin
Kizlar 20 nisanda catlatma ignesi oldum.dun test yaptm cift ignenin etkisi de olablr bgnde yapsam olur mu yaaa bekleyemiyorummmçok geçmiş olsun allah bidaha yasatmasin cidden hamile olabilirmiyimiki yumurtam vardı inşallah hamileyim ama şu iğnenin etkisi denen şey sevindirmiyor beni yarin bidaha yapicam sabah 13.günüm olucak yarin hayırlısı olsun inşallah bu ay gelir bebislerimiz senin de test yaptıktan sonra 15 - 20 dk sonra mi çıkıyordu 2.çizgin
Var gibi silik regliye kac gn varİkinci çizgiyi gören varmı
Canım kürtajjın 40 cı günü ama benim adet olmadan 5 gün önce yumurtam çatladı o günü sayarsak 14 gün oldu çatlamasıVar gibi silik regliye kac gn var
10 gun diyorlar etkisi ama bi ver istersnGunaydin kizlar bugun 12. Gun ve testim yine silik cikti,acaba kan testi icin erken mi,off bos yerede umutlanmak istemiyorum
Çok hafif var senin tekrar silik mi çıktıOzaman catlamasin14 gun olduysa var gb hadininsallah
hemen mi çıktı çift çizgi yoksa biraz bekledikten sonramiKizlar 20 nisanda catlatma ignesi oldum.dun test yaptm cift ignenin etkisi de olablr bgnde yapsam olur mu yaaa bekleyemiyorummm
her sabah yap bence bi tane değişimi görürsünHemen cikti foto atamiyorum ki teldyim.neden olmiyorbugun yine yapaym mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?